Swarci kiírtott egy falut

Valaki 28 percnyi videóba vágta az összes eddig filmjéből a lényeget.

human
írta
2013. 12. 14. 10:00
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Swarci kiírtott egy falut” bejegyzéshez

 1. Remek kikapcsólódás, ha nincs idő újranézni a ex-kormányzó filmjeit. :D
  Stallone lajstromából is megnéznék egy ilyen összeállítást.

 2. nemrég néztem meg sokadszorra a Menekülő Embert.
  és nem is tudtam eddig hogy a Dave Starsky-t játszó színész rendezte :)

 3. Terminatornál járok, hiányzik ahogy Kyle-t lelövi (aki bár csak később, de belehal a sérüléseibe).

 4. A Terminátornál nem csak Kyle hiányzik. Lehet rosszul emlékszem, de a második részben 17 rendőr megölése miatt keresik a Terminátort. Itt nem számoltak fel neki annyit. :) Plusz a csaj anyja, stb, simán 25-26 embert ölt meg.

 5. Szreesd amit akarsz, közöm nincs hozzá, ez most az én véleményem:
  Terminator filmek, Predator filmek, Truelies, Ítéletnap + jószándékból mert tetszett a stílusa az Eraser. Ennyi.
  Ezek amiért érdemes Snegger nevét jegyeznem.

  A többi filmje KÍnosan ratyi, pfff, rég láttam már a zömét, de így most visszanézve baromi gagyi akciófilmeket halmozott fel az öregfiú a fent említett legendásan jók mellett. Konan kettő határnagy trágyadomb, az első rész se marad le sokkal. Ezek a tucat akciófilmek : Vörös zsaru, RAw deal, és hasonlók, Kommandó,Utso akcióhős, Vörös zsaru se különb hááát, tiszta célpont Arnold, lövi mindenki de senki nem találja el, annyira nevetséges. CSak megértem ,hogy miért nem bírják sokan az ilyen filmjeit. Én régen gyerekként eléggé konzumoztam ezeket a szarokat.

  Van dammenak jobbak a csak akciófilmjei a fénykorából szerintem.Ő legalább bunyózik is, nem csak a kamu lövöldözések szigorú tekintettel a filmjei 70/-a. Igaz abban is vannak túlzások bőven, de egy sérthetőbb karakter volt minidg is, valósághoz kissé közelebb álló.

  Egyébként látszik,hogy Cameron értett a rendezéshez, vele azért kibaszottjó filmeket toltak. True liesben legalább fedezékből lövöldözik, így hihető,hogy épp nem találja el senki sem.

  Tudott pofákat vágni fiatal korában is csúzlizás közben rendesen, de régi ez a fickó is jóég. Telik az idő gyorsan fenébe is…..

 6. Nem bírtam teljesen végignézni a videót, így egy kicsit tömény volt. Kicsit feszesebbre is vághatták volna, jobban összefésülve az egyes filmeket, és az a bazári órisfelirat is feleleges volt szerintem, mindenki tudja melyik filmekből vannak a jelenetek.
  Ami ütött, mert már nem emléztem rá, az James Earl Jones gyilkos frufruja, Swarci brutális akcentusa a korai filmekben, meg a predátor iszonyú gagyi emberi nevetése a film végén.
  Minden összevetve, jó kis kedvcsináló videó, lehet elő is veszek pár régi Swarci-filmet a magán archivumomból…:D

 7. countrypecos: a második részben az első részben megölt rendőrök miatt körözik. Mutatják a képeket Sarah-nak, hogy 84-ben egy rendőrségi kamera képei, mellette meg a minap egy áruház kamerájának képei.

 8. csabisrac- erről beszélek. :) És ott mondja a rendőr – a második részben, a szanatóriumban, hogy ’84-ben 17 rendőrt ölt meg a Terminátor. Most az lényegtelen, hogy nem az első Terminátor volt a második részben, hanem a “jó” Terminátor, hiszen a rendőrök csak az arcot nézték. :)
  Csak a számra nem tudom, hogy jól emlékszem-e. De ha hozzávesszük még az anyját, meg a többi áldozatot, akkor simán kijön az a 25-26 emberi áldozat. Bezzeg a 0.0 (emberi áldozatok: zéró pont zéró, mi?! :D).
  De egy kicsit így tényleg tömény. 28 percen át aprít az öreg. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.