Sandman + Avatar + Child 44 + Pókerarcok

David Goyer forgatókönyve alapján Josep Gordon-Lewitt rendezheti a Sandman moziváltozatát. A főszerepet is rá osztanák. A csávó idén robbantott a Don Jonnal, de ez azért durva előrelépés lenne. Twitteren megerősítette a dolgot “Ladies and gentlemen, I’m incredibly honored to be working with David Goyer, Warner Bros, and @neilhimself on SANDMAN. #Prelude”. Gondolom amúgy az író neve sokakat már most elriaszt.

Cameron szerint Jake Sully-ról és a Pandorána alapított családja olyan szinten kerül majd a képbe, mint a Keresztapában mindenki. Ez nem gengszter témát jelent, mielőtt valaki direkt félreérti, hanem a sokrétű összefüggéseket és vérkötelékeket. Ezen kívül még azt mondta, hogy végül nem megy az Avatar-történet más bolygókra, elég minden van a Pandorán. Ja meg azt is, hogy a második rész bár többnyire víz közeli lesz, de nem fog az egész film víz alatt játszódni.

Gary Oldman és Tom Hardy virít a Child 44 képein. Sztálin iden játszódik, amikor egy rendőr gyerekgyilkosságok ügyében kezd nyomozni, olyanokéban, amiket “a rendszer” mintha el akarna rejteni.


Bár a Shakespeare in Love-nak is lesz folytatása, de arról nem sokat beszélt Harvey Weinstein, ellenben a Rounders 2 (Pókerarcok) szóba került: Párizsban kezdődne, Damon lesz, aztán Las Vegas a helyszín, ahol Norton is előkerül, és valami főgonosz Malkovitch helyett. Elég ködösen fogalmazott, de szerintem az első rész olyan szinten póker alapfilm, hogy én egyszerűen félek a második résztől.

10 hozzászólás a “Sandman + Avatar + Child 44 + Pókerarcok” bejegyzéshez

 1. Sandmanből még mindig azt mondom sorozatot kellene csinálni… Még ha Levitt és Gaimen is részt vesz a projektben, mert ha még mondjuk egy trilógiába akarják bezsúfolni akkor is nagyon foghíjas lenne…
  Jó lenne, jó lenne, de nem így.

 2. Ebből a gyerekes sztoriból mintha már lett volna valami film… pedofíliával érintett vezetőség volt akkor a téma.

 3. Ha Goyer egyedül dolgozik a forgatókönyvön, én kicsit félek. Kicsit utána olvastam a történetnek és egészen érdekesnek tűnik.

  Cameron ért a folytatásokhoz, úgyhogy nem aggódok az Avatarért (Piranha 2 nem létezik :D :D )

 4. Én nem értem Cameront. Ezt az egészet csak azzal tudom magyarázni,hogy a tag kiégett. Nem kellene erőltetni ezt az Avatart. Én ugyan azokhoz tartozom, akiknek ez a film egy élmény volt (IMAX 3D) de akkor is azt mondom,hogy inkább valami mást csinálna.

 5. Sandman film említésére vigyorogtam, Goyer nevét olvasva sírtam. Most komolyan, az a faszi a (Sandman-hez képest) hótegyszerű DC vagy marvel univerzumban se ismeri ki magát, bele gondolni is rémes mint fog kezdeni ezzel az összetett dark/urban/horror/fantasy univerzummal. De Levitt-et se értem, kedvelem a srácot, de ez egy kezdő rendezőnek óriási falat. Ez innentől kezde már csak puszta feltételezés; de nálam ez annyit jelent, hogy tele lesz baszva cgi-vel ezért tökmindegy ki-mit-hol. Pedig Sandman-nek jobban állna a szépen berendezett díszletek, maszkok a klasszikusabb hangnem. Egyébként valóban rengeteg története van és mind összefügg, nagyon le kell egyszerűsíteni, hogy valami kijöjjön belőle, gondolom ehhez kell a tufa Goyer.

 6. Josep Gordon-Lewitt mint rendező? :D Meg mint főszereplője a Sandmannek, meg még Goyer is? Vicc!! :D Egyik se tudna mit kezdeni vele az tuti, csak butítani Hollywoodivá tenni, na az menne nekik.

 7. Akos: láttad a Don Jon-t? Hogy mire képes ez a srác? Basszus, mindenkinek el kell kezdenie valahol, Cameron is zöldfülű volt, mikor a Terminatort csinálta, Spielberg is, mikor az Indy-t, hát még Nolan, amikor a Beginst… Ha így állunk hozzá, hogy csak az öregek, a fiatalok soha nem fognak tudni érvényesülni. Lehet hogy éppen azt a friss hozzáállást fogja hozni bele, amire szüksége van. Hiszen a Don Jon sem egy átlagos romcom, sőt…

 8. A Don Jon minősíthetetlen volt szerintem :D Lehet nem a rendezés miatt hanem amúgy, de akkor is nagyon ratyi volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.