Three Days to Kill: öreg Costner nem vén Costner?

El sem hiszem, hogy McG (Terminator Salvation) új filmjének az előzetese tetszik. Amúgy írta Luc Besson. A főszereplő egy ügynökségnek dolgozik, embereket öl nekik, de ki akar szállni a családja miatt. Ez mind szép és jó, de ő a legprofibb, ezért nem szívesen engedik el, inkább beadnak neki valami mérget, aminek az ellenszeréért ölnie kéne megint.

Yahoonál tuti megy.

15 hozzászólás a “Three Days to Kill: öreg Costner nem vén Costner?” bejegyzéshez

  1. Pont most néztem másik oldalon és valahogy beugrott, hogy most Costnerből is akarnak csinálni egy Liam Neeson-t, és most hogy látom, hogy Luc Besson írta, már egészen biztos vagyok benne.
    Egyébként tetszik a trailer, meg Costnert is bírom, úh jöhet.

  2. nem tudom miért de nekem hitelesebbenk tűnnek az ilyen papás akciók, szóval nálam várós…+ örülők, hogy Costner papa újra fut

  3. Kevin Costner örök kedvenc, Luc Bessonnal egyetemben.
    Kár, hogy nem valamelyikük rendezi, de így is tuti, hogy moziban nézem.

  4. Besson nagyon tudja, hogyan tegyen le szórakoztató akciófilmeket az asztalra. Nekem, aki kikapcsolódni jár moziba, pont az ilyenekre van szükségem. Costner meg nagy kedvenc.
    Amúgy Bessonnak külön jó pont jár azért, hogy korosodó színészeket rak(at) be filmjeibe: pl Neeson, Costner, Travolta, stb..

  5. A sztori nem tűnik túl eredetinek, de a megvalósítás az csillagos ötöst érdemel… Legalábbis a trailer alapján. Jöhet a film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.