Batman, Goyer, Hell, Thor és Ant Man

Alakul a Go Like Hell? Az Oblivion rendezőjétől egy autóversenyzős film, amiben Tom Cruise már tuti szerepel, de lehet az 50 éves Brad Pitt is csatlakozik hozzá. A Ford és a Ferrari összecsapásáról szól a Le Manson a 60-as években.

A Batman vs. Superman filmnél a fejlemények: Joaquin Phoenix esélyes Lex Luthor szerepére. Ez elmegy, a jobb hír, hogy Chris Terrio (Argo) átdolgozza Goyer forgatókönyvét!

Hivatalosan is Paul Rudd lett Ant-Man az Edgar Wright által rendezett Marvel filmben.

Hugh Jackman lehet Feketeszakáll a Joe Wright (Atonement) keze alól kikerülő Pan (Peter Pan) történetben.

Egy videó a Thor: Dark World trükkjeiről.

23 hozzászólás a “Batman, Goyer, Hell, Thor és Ant Man” bejegyzéshez

 1. Joaquin Phoenix jóság, de nem nagyon tudom Luthorként elképzelni.

  Béna Goyer scriptjét meg remélem teljesen átírják, akkor talán lesz is belőle valami.

 2. gáz, akkor nem Dr, Pym-et kapjuk hanem a béna gyereket aki ellopta a páncélt. Mármint remélem, mert Pymhez nem talál Paul. Pedig annyira jó karakter, meg Wasp is, nem értem miért kell kihagyni. Főleg egy Ultron kalandnál…
  Phoenix? komoly? oké, nem egy “nooooooooo” mint Afflecknél, de Luthor nagyon karizmás ember a képregényben, Phoenix meg inkább ilyen “engem nem szeretett apuci” főgonosznak jó. Én reménykedtem, hogy Heisenberg lesz mint a poén videóban :)

 3. Amennyire én tudom, Tom Cruise és Brad Pitt nem jön ki jól egymással. Én kétlem, hogy közös filmet vállalnának.
  Joaquin Phoenix korunk egyik legtehetségesebb színésze, ráadásul ő nagyon jól átgondolja, hogy miket választ.
  Goyer kis besegítéssel képes jó forgatókönyvet írni, ennek is örülünk.
  Paul Rudd meg jöhet, szimpatikus figrua szerintem.

 4. Trib: Phoenix a Gladiátor óta készített filmeket, tehát nem csak arra képes, amit ott mutatott, mint ahogyan leírtad… Nézd meg a The Mastert, vagy a Hert.

 5. Ha a Le Mansonban tényleg Cruise és Pitt fog domborítani, akkor az ütős lesz. Az meg mellékes, hogy nem csípik egymást, mindketten profik, félre tudják tenni az ellentéteket és még jót is tehet a filmnek, mert gondolom egyik a Fordnál másik a Ferrarinál lesz, szóval a szerepük szerint sem lesznek valszeg haverok.

  Joaquin Phoenix szerintem jó választás, Chris Terrio feltűnésének is örülök, lehet Affleck szólt neki, hogy “csiszoljon” kicsit a forgatókönyvön.

  Paul Rudd mint szuperhős??? Hát eddig sem vártam az Ant-mant, de ez után meg pláne. Még mindig úgy hiszem, hogy gagyi és nagy bukás lesz.

 6. Ekkora megkönnyebbülést rég éreztem egy filmmel kapcsolatban. Remélem végre a stúdió ráébred mekkora gyökér ez a Goyer és elküldik messzire. A remény feléledt! Az Ant-man-el kapcsolatban nekem mindegy ki játssza, a rendező úgyis ott van, nagyon bírom a formát.

 7. Hugh Jackman, mint kalóz… Nagyon király! :D
  Batman hírnek örülök, remélem ütni fog a sztori.
  Rudd, mint Antman. Hááát… Kíváncsian várom!

 8. Nekem eszembe nem jutott volna Phoenix, de most hogy felmerült nagyon remélem hogy ő lesz! Eszméletlen jó színész, véleményem szerint.

 9. Félreértést elkerülve, Phoenix baromi jó színész, tényleg nagyon szeretem, nem csak a Gladiátorban láttam, de valahogy neki nem áll jól az igazán kemény, tökös, érzelemmentes, magam ura vagyok és okosabb, határozottabb, önzőbb vagyok mindenkinél, de a Puppy Eyet, a belső érzelmes roncsot, “azért vagyok gonosz mert azzá tettek” nagyon a stílusa. Valahogy nem látom mind Luthor.
  (A Her-ben is azért elveszett lélek, az meg 180 fok Luthorhoz)

  De hogy elképzelést is mondjak:
  Mondjuk Mark Strong megjelnés, Bryan Cranton dühös nézésével, de megfűszerezve még valami hihetetlen elmével, vezéregyéniséggel és céltudatossággal. Valahogy így képzelném el az életben, hiszen olyan mint egy Bruce Wayne, csak sokkal többet ért a tudományokhoz.
  (és őszintén Phoenix inkább creepy mint egy multimilliós vezéralkat)

 10. Egy kis infó azoknak akik nem ismerik elég jól Joaquin Phoenix-et. http://www.imdb.com/name/nm0001618 Nem véletlen kapott 3 Oscar jelölést is. Szerintem rég megérdemelte volna már azt az arany szobrot még akkor is ha már semmit se ér az a díj. Ennél jobb választást nem igen tudtak volna hozni. Én kimondottan örülök mert megvan benne az a karizma ami kell egy Luthorhoz.

  Annak meg pláne örülök hogy Chris Terrio átdolgozza Goyer forgatókönyvét! Lehet tényleg Affleck szólt neki. :D Még a végén jól sül el ez a film.

 11. Paul Rudd… számomra lesujtó hír. Inkább adták volna egy nevenincs v. egy párfilmes viszonylag ismeretlen színésznek, sem mint ennek a szakbarbárnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.