14 hozzászólás a “The Grand Budapest Hotel: Meet the Cast of Characters” bejegyzéshez

  1. nagyon várós. igazából nincs értelme tovább ragozni, annyiszor leírtam már, csak ismételném önmagam :D

  2. Malachi: lehet, hogy féltek már az itt forgatott boogie-sorozat miatt, hogy ezt is átok sújtja.

  3. Ja. És a Kentucky Fried Chicken is, csak Kentuckyban van!

    Attól még, hogy Budapest Hotelnak hívnak valamit, nem kell Magyarországon is lennie.

  4. nyilván nem tudsz róla, de eredetileg ide tervezték a forgatást, itt örömködtünk, hogy jó ég, micsoda színészek jönnek. aztán bakfitty.

    szóval mellé, KFC huszár.

  5. Teljesen mindegy hogy hol forgatták, nem Magyarország a lényeg benne, nem nekünk csinálnak reklámot, Budapest neve inkább amolyan művészeti kellék. A filmbéli világ annyira abszurd mint mondjuk a Kontroll című filmben a 2-es metró vonala. :-D

    Azért így is remek országimázs lesz. Amúgy szeretem hogy bizonyos színészeket meg lehet találni magyar témájú filmekben.

  6. Na, akkor mégegyszer:

    Attól még, hogy Budapest Hotelnak hívnak valamit, nem kell Magyarországon is lennie.

    És értem én, hogy itt tervezték forgatni meg minden, de erősen kétlem, hogy konkrétan Magyarországon is játszódott volna. Max, valahol Európában.

  7. és visszatér a Benjamin Brittenes Desplat zene, ami annyira tetszett a Moonrise Kingdomban! :)

  8. Szerintem is, ahogyan mondták előttem teljesen mindegy hol forgatták(most már legalább is mindegy). Vagy mennyire utal a magyarokra. A film lényege szerintem ahogy az előzetes alapján látom amúgy is maga a hotel és a környezetében történő cselekmény ami a hotelben tartózkodók köré fonódik. Teljesen lényegtelenné teszi igazából, hogy pontosan hol járunk.
    Ha már valaki a Kontroll című filmet is említette itt sem tudjuk hol játszódik pontosan. Csak annyit hogy egy metróban. Mint a fenti filmnél itt is a lényeg maga a metró, annak világa és a benne lévő emberek története. Egyszóval mindkettő egy fiktív világot ábrázol.

  9. Wes Anderson látványvilága nagyon nem tud megfogni. Nem tudom miért… sokan éltetik és mindegyiknek adok egy lehetőséget, de nekem túl “elvont” (talán)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.