Blockbuster watch: még több arany, Burgundy Hustle

A Hobbit-folytatás 31,4 milliót kaszált Amerikában a második hétvégéjén. Ez 57%-os esés, de az első rész is ennyit zuhant, szóval várható volt. Azért a világszintű 403,8 milliós bevétel után tutira nem sírnak egyelőre.

Az Anchorman 2: The Legend Continues 26,8 millióval jött, látott, és nem bukott, főleg mert már szerdától vetítették, így 40 milliónál jár azért hétfőre. (nézők 62%-a volt férfi, lol)

Az American Hustle pedig már 2500 vásznon ment (blockbusterek 4000 körül vannak már) és így 19,1 milliót szerzett, ez viszont remek szám nekik, a rendező Fighterét már üti is.

human
írta
2013. 12. 23. 18:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Blockbuster watch: még több arany, Burgundy Hustle” bejegyzéshez

  1. A Hobbit 2 azért zuttyant ennyit szerintem… mert kissé kacskán lett a vége. Tudom; tudom 3 rész meg minden… de annyira növekedett a feszültség folyamatosan míg a sárkánnyal voltak elfoglalva… és erre a vég.
    És a döbbenet: Várhatunk még egy évet hogy láthatjuk.
    Lehet emiatt a fórumokon és kritikai oldalakon lett téma hogy nagy pofon a rajongóknak. Sokan megértem ha úgy érzik ilyen hírek-pletykák után hogy inkább dvd vagy on-demand otthon.

  2. vagy azért törlöm mert offtopik/személyeskedés, és nem mert jó? a moderálás a legrosszabb része egy webblognak, utálom csinálni, de sajnos kell, hogy valamennyire a témánál maradjon a beszélgetés.

  3. Nem értem egyszerűen, hogy az Anchorman 2 nem miért jó a nézettsége, az első is egy harmatgyenge erőltetett vacak volt.

  4. puffin: nem látok ilyet a kukában, ellenben ha levélben kérdezel konkrétat akkor még válaszolni is tudok, ez a passízv agresszió csak felhúz amit itt felvezettél az első kommentben.

  5. Hát nincz sok választás, ha mozizni akar az ember. Gondol
    om mi a Bad Grandpa-t, nem fogjuk moziban nézni?

  6. hát pedig biztos írtam, de ha nincs a kukában akkor lehet szerver error. Megírom megint :D De beláthatod, sokszor kelt felháborodást a kommentek eltüntetése, és néha nem is egyértelműen jogos. Szorri az offolásért de nincs kibeszélő.

  7. American Hustle szépen jön fel, mondjuk ne csoda.
    Anchorman 2 meg ne is bukjon :) első rész is bejött, gondolom ez a második is hasonló masszív ökörség lett.

  8. az anchorman vagy bejön, vagy nem, azért valljuk be ami harmatgyenge az inkább a vígjáték felhozatal.
    Ami aggasztó, hogy évről évre tudnak paródia filmeket csinálni a cucker meg a wayans tesók vagy kik. Na az a ciki.

    A millerék pl évek óta az egyetlen valamire való vígjáték, a ron burgundi meg személy szerint bejön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.