13 hozzászólás a “Amerika kapitány az Empire borítóján” bejegyzéshez

 1. Ú de komoly. Ja mégsem. Komolyan nincs egy normális film amit reklámozhatnának? Vagy az empire borítója is bérelhető reklámfelület?

 2. human: Amikapi a kötelező rossz legtöbb a marvel fan szerint is. Mellékszereplőnek elmegy de főszereplőként vérciki. Az első rész még ármerikában is bukott. Én úgy látom hogy az,hogy ebből már a második készül csak az avengers sikere miatt lehet. Ez az egyedüli dolog ami a film mellett szól, h egy csapat része. Meg Robert Redford. De szerintem ő is csak a szkeptikusok lekenyerezése végett került be. Max 5 percig lesz színen szvsz. (már ha nem ő lesz a gonosz ugye…meg kéne nézni imdbt)

 3. Én sem bírom Kapit elviselni – irritálóbb, mint Summers az X-men-ben – de ezt a Winter Soldier sztorit olvastam, elég jó volt ahhoz képest, hogy Rogers tenyérbemászó, tehát még egy közepesen jó film is lehet belőle.

 4. Azt hadd kérdezzem már meg, hogy aki nem olvasta a képregényt, annak nem durván spileres ez a borító?
  Szerintem elég tisztán kivehető a színész arca, és azért ez egy akkora csattanó, amit annak, aki nem tudja, ki az, esetleg a film nézése során szeretnék megtudni, nem jóval előtte.

 5. hihetetlen hogy egyesek hogy fosnak attól hogy így spoiler, úgy spoiler.

  amcsi kapit, elkapját, átmossák az agyát, szétbassza a shieldet, furynak kiszedi a másik szemét, és kitépi a szivét, kitekeri a kis ribanc özvegynek a nyakát.
  és vége :)

  egy ilyen filmet szeretnék már látni.

 6. qpak: Nem tudom miért beszélsz hülyeségeket, nem volt bukás Amerikában. 140 milliós költségvetés mellett hozott 170 milliót.

 7. Mondjatok az első filmről amit akartok, de Steve Rogers még így is hősiesebb hős volt, mint egy bizonyos Clark Kent Valahol Máshol.

 8. Egyetértek Bad-Joe!
  Steve-el nincs semmi gond, nem értem mitől lenne tenyérbemászó? Sokan jönnek ezzel, hogy nem szeretik őt, de nekem úgy tűnik, ezek az emberek inkább az amcsi zászlót utálják, amibe öltözött nem magát a karaktert.

  Túl idejétmúlt lenne, amit képvisel? Szerintem egy sokkal hitelesebb hős, mint Stark, még akkor is ha ezzel a self-made szuperhőséggel amúgy meg vagyok barátkozva!

  Tény, hogy az előző film nem volt olyan nagy siker, de nekem kb egy szinten volt a Thorral! Steve nyilván nem olyan szórakoztató, mint Stark de nem tartom őt bárgyúbbnak Thor-nál, majd meglátjuk hogyan alakul a dolga itt!

  Várom a Winter soldiert!

  Bucky goth lett, hurrá? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.