Kép David Fincher Gone Girljéből

A képen természetesen Affleck virít, akinek a felesége eltűnik az 5. házassági évfordulójukon. A rendőrség első számú gyanúsítottja a férj, és hát Affleck fejét elnézve… Flashback szerkezettel töltik fel amúgy a játékidőt, nem egy sima nyomozással.

Gillian Flynn bestseller regényét dolgozta fel Fincher.

A Gone Girl első képén Ben Affleck

human
írta
2013. 12. 28. 19:59
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Kép David Fincher Gone Girljéből” bejegyzéshez

 1. Elsőre nem sok érdeklődést keltet bennem, de Géza és Fincher neve azért valahol garancia egy jó filmhez…

 2. Az utolsó szóig nem érdekelt.
  Egyet nem értek,méghozzá azt,hogy Fincher az utóbbi időben miért ilyen hálátlan filmeket vállal el.
  Ha azt nézzük,akkor a facebookról nem könnyű filmet csinálni(és mindenki előre fikázta,én se bíztam benne);a zódiákusról ami szintén nem egyzserű,a tetovált lány szintén fikacélpot lehetett volna….
  Korunk egyik legzseniálisabb rendezője(és kedvencem is),de mindig olyan filmeket választ be,amik marhára nem érdekelnének nélküle.
  Nem értem.

 3. Látom, itt senki nem olvasta a könyvet. :)
  Flynn három regénye toronymagasan az idei három legnagyobb olvasmányélményem, és azok közül is talán a Gone Girlt hoznám ki első helyre, szóval emiatt nagyon várom a filmet, meg persze nagyon nem, mert azért a filmes feldolgozások nagyrészt csalódást okoznak.
  Rosamund Pike remek választásnak tűnik, Benjie már kevésbé, de majd meglátjuk.

  Szóval ja, megértem, hogy ennyiből sablonosnak tűnhet a történet, de tényleg minőségi az alapanyag, innentől meg Fincheren múlik. (A Fugitive-hez amúgy kb. 0 köze van.)

  A Dark Places is jön majd 2014-ben Charlize Theronnal, Chloë Grace Moretzcel meg Nicholas Houlttal, meg elvileg később lesz Sharp Objects is, de az nyilván az első két film sikerén múlik.

 4. Fincher a kedvenc rendezőm, ha nyomozós filmről van szó, csak nem fog annyire mellényúlni.

  Csak az a gond, hogy azon emberek közé tartozom, akik nem szeretik Ben Afflecket, de Finchernek elnézem :D

 5. Iszonyú jó könyv. Bár a könyv a naplo bejegyzésekre és a gondolatokra épül, hogy a férj mennyire nem tudja kimutatni az aggódását, ezek adják a csavarokat
  kiváncsi leszek, hogy ezeket hogyan akarják megoldani. Sajnos félek, hogy borzasztó lesz…

 6. Nagyon jó a könyv. Viszont nem tipikus nyomozós. A magyar címe sem véletlen: Holtodiglan. A történet egyébként nagyon egyszerű bár fordulatos, de a könyv attól volt jó, hogy nagyon egyedi stílusban volt megírva. Az első része tulajdonképpen egy házasság története, nulla krimivel. Fogalmam sincs ezt a filmen hogy jelenítik meg, de az a gyanúm nagyon át lesz írva az egész. Affleck nem a legjobb választás, de remélem pozitívan csalódok majd benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.