Minden winner

A trailer és a felvetett kérdés miatt baromi kíváncsi vagyok a filmre, de tutira elriaszt pár embert ez a sok winner duma.

a Her posztere

human
írta
2013. 12. 29. 21:19
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Minden winner” bejegyzéshez

 1. Akit elriaszt ez a poszter, az meg is érdemli, egyébként akit érdekel, az meg nem emiatt fog mégis letenni róla. :D

 2. Függetlenül a filmtől – ami lehet jó is, nemtudom – ez a poszter elképesztően borzalmas lett.

 3. ez olyan mintha egy olyan poszter paródiája lenne amin sok a winner, ezért itt még több van:D ezt meg úgy lehetne parodizálni, hogy még Phoenixet is eltakarják a winnerek:D

 4. Először én is azt hittem, hogy paródia. Engem abszolút elriaszt. Eddig sem tudtam, milyen film ez, ezután végképp nem érdekel.

 5. Olyan az érzésem, mintha a film egy nagy nulla lenne, ezt a készítők is tudnák és azért rakták rá ezt a sok alibi ismeretlen díjat, hogy eladják.

 6. Pocok, egy ideje már viszed a pálmát, de ez most megkoronázta az évet.

  a többieknek: ne hagyjátsok ki, csodálatos film. és ezt tényleg komolyan mondom. akkor is az lenne, ha egy rakás szart tettek volna a plakátra, nem a díjakat.

 7. Pocok: *facepalm* A Her gyakorlatilag végigtarolta a kritikusi szervezetek díjátadóit, ezek azok a sok “alibi ismeretlen díjak”, amiket látsz. Mi lenne neked az ismerős díj mellesleg? Mert ezek szerint az Oscarnál megáll a tudomány. Pedig nézd, még odarakták a Golden Globe-jelöléseket is, tessék. Hogy lehet most akkor csakis ez alapján azt mondani, hogy ez rossz? HOGY?!

 8. Nem mondtam, hogy szar a film, azt mondtam, hogy nem érdekel.
  A poszter viszont szar. Semmitmondó kép, semmitmondó cím meg egy csomó ilyen olyan díj.

 9. A legtöbb csak újság vagy állami filmkritikus szövetség díja, én nem látok rajta fesztivál díjakat amikre az “értelmiség” beindulna. Ettől függetlenül lehet nagyon jó film, de a poszter akkor is “ízléstelen”.

 10. Nekem csak a címmel van bajom. Hogy a picskuba adhatnak a 21-ik századba filmeknek olyan címet, amire gyakorlatilag nem lehet keresni a neten, mert kismillió irreleváns találatot dob ki. Párszor már szívtam a fogam torrentet keresve ez miatt, ez is kiveri a biztosítékot.

 11. Engem elrisztott a sok Winner felirat. Biztosan jó meg minden, de abban is biztos vagyok, hogy az én ízlésemnek ennyi díjjal már túl jó. :D

 12. A tartalma alapján már jó párszor lerágott csontnak tűnik, de gondolom, most aktuálisabb íze van.
  Ez a sok winner kimondottan gusztustalan.

 13. Ma este újranéztem, hihetetlen gyönyörű film. <3 De erről sem találok itt kritikát (ahogy a Colossusról sem néhány nappal ezelőtt). Létezik olyan, hogy megnézel egy filmet, aztán nem írsz róla? :O

 14. persze h létezik, sok ilyen van, véges a kreativitás. Mondjuk a Her tetszett, de a Colossalról nem is lesz, de szerintem ezt már írtam amikor a múltkor felvetetted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.