44 hozzászólás a “A Guardians of the Galaxy csapat” bejegyzéshez

 1. Dave Bautista lesz Drax. A rendező elmondása szerint Raccoon külseje még fog egy kicsit változni.

 2. ELég jól néznek ki, de Drax fura. Kicsit élénkebb zöldnek kéne lennie egy kicsit kevesebb vörös tetoválással.

 3. Ez valami vasarnap deultani superTV2-os matinemusor lesz vagy mi?
  Mosomedve, meg ST Voyagerbol kiszuperalt maszkok… rettenet

 4. Tenyleg gozom sincs rola, de gondolom a nepesseg legalabb 90%a igy van vele :) ennek fenyeben eleg harmatos ez a kep. Majd elso trailernel kiderul mit tud.

 5. Ezt a mosómedvét nem tudom hová rakni. Ez most vígjáték szerű valami lesz vagy ezt komolyan is gondolják? Ha az utóbbi akkor nagyon gáz

 6. Senki nem érti egy mosómedve most ez mi miért kell bele?? Majd meglátjátok az a mosómedve lesz a legdurvább karakter és érteni fogjátok miért kell bele…

 7. Gamora, Starlord, Rocket Racoon, Drax. Groot!
  És igen, nem véletlenül ők a galaxis védelmezői! ;)

 8. Na ebből mi fog kisülni arra kíváncsi leszek.

  Zöld Rihanna, Pizzafutár, mosómedve muhahahha. Piros pankrátor és a gyökérlábú fa.

 9. Egy éve még én is úgy voltam vele, hogy WTF? De aztán rátaláltam, Dan Abnett 2008-cas Guardians of the Galaxyjára, és azóta meg OMFG!!! Nagyon várom ezt a filmet!

 10. Én sem ismerem, így azt hittem, még egy másik oldalon látva, hogy ez valami szuperhősös sztori kifigurázása. Ja hogy ez a real deal. :D
  Kíváncsi lettem. :)

 11. Nem Marvelen nőttem fel, távol esik tőlem az amerikai képregény-kultúra, és az ahhoz kapcsolódó történetek mitológiája, de ha a szórakoztatás a cél, remélem, a kevésbé kiművelt főknél is eléri.

 12. Most akik értetlenkednek a szereplők miatt megint azthiszik magukról, hogy okosabbak, mint a képregény irói vagy mint a Marvel.Várjátok meg a filmet.

 13. Hát ez egyáltalán nem fogott meg. Jöhetne már egy “komoly” szuperhősös film, mint mondjuk anno a Swamp Thing.

 14. Nanee.. nagyon cuki az a mosómedve.. na de komolyan már! A Birodalom Visszavág -ban elment az űrcsiga, mert az bazinagy volt és majdnem megette a Millenium Falcont.. bár emlékszem 10 évesen is összevontam a szemöldököm tőle. Viszont az Ep II – III ban a kardoló-pörfő-forgó Yoda ki -sípszó- nálam a biztosítékot.. Most meg egy m o s ó m e d v e, ne már ez valami Man in black szerű komédia lesz?

 15. Nem tudom hovát tenni azt, hogy ha feldolgoznak egy képregényt, miért kell ENNYIRE felrúgni az eredeti anyagot? (Már csak a cikk alapján, ugye …)

 16. Nem ismerem a képregényt, de már most látszik, hogy a mosómedve a legtökösebb mind közül. Egyelőre ő a kedvenc nálam, pedig rühellem az ilyen Jar-Jarkodó balf…ságokat, de itt nagyon úgy néz ki, hogy nem mozidélután lesz, hanem bontás ezerrel. :D

  Várom.

 17. Imtal ha az ott tényleg az a tetű rihanna lenne, a képregény fanok forradalmat szítanának :)
  és joggal.

 18. Na, akkor egy kis dokumentáció a ,,rakás szerencsétlenről”:

  1. Gamora – ,,a legveszélyesebb nő az univerzumban”, ezt a címet birtokolja a képregényekben! Nem sok mindent hagyna a Fekete Özvegy-ből…
  2. Star-Lord – ember-spartoi hibrid, mindkét faj legjobb tulajdonságait hordozza magában; ő a spartoi uralkodó fia!
  3. Rocket Racoon – technológiailag fejlettebb, mint a Vasember és legalább akkora stratéga, mint Amerika Kapitány! ;)
  4. Drax – Pusztítónak is hívják, nem véletlenül; képes akkora zúzásra, mint a Hulk…
  5. Groot – gyakorlatilag halhatatlan, bármekkora kis darab marad belőle, képes újjáalakulni, újjászületni!

  Érdemes elolvasni egy-két képregényt róluk, akciódúsak, poénosak, fordulatosak! (Pár éve lettek ilyen népszerűek!)
  Én pl. sokkal jobban várom ezt a filmet, mint a Csodálatos Pókember következő részét!

 19. Akárhányszor szóba kerül ez a film, a mosómedve mindig kiveri a biztosítékot…én csak az ilyen kommentek miatt nézem meg az erről a filmről szóló post-okat ezen az oldalon :D
  (mellesleg én sem ismerem a képregényt)

 20. néha komolyan azt gondolom, h nem-e ezek a képregényírók a legnagyobb trollok a szórakoztatóiparban. kitalálnak valami állati marhaságot, viccből megcsinálják, kiadják, majd röhögnek a fanboyokon. félreértés ne essék, nem akarok senkit megbántani, de eddig nekem (a squirrel girl-ön kívül) ez tűnik a legnagyobb marhaságnak. mondom ezt úgy, h láttam a legtöbb marveles és dc-s filmet. csak ez kicsit túl soknak tűnik.

 21. Asys, a lista jó, Draxhoz azért hozzá lehetne írni, hogy mi köze Thanoshoz… Mert mint tudjuk, Thanos elég nyílvánvalóan szerepelni fog így Avengers után.

 22. Nagyon érdekes olvasni a kommenteket és látni a különbségeket külföld és itthon között, hogy mennyire nincs itthon kultúrája a képregényeknek, és hogy mennyien tudnak fújni valamire amiről azt se tudják milyen lesz. Nem célom bevédeni a GoG-t. Tényleg fura és szomorú ezt látni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.