Újévi Pókember

Mivel az Amazing Spider-Man 2-ben van egy újéves jelenet, így természetesen akkorra időzítették az új promót, ami pont egy ilyen évvégével foglalkozik.

14 hozzászólás a “Újévi Pókember” bejegyzéshez

 1. Play: Remek összefüggés! (Nem) Ne vicceljél már ez a legnagyobb bullshit. Ha egy comic-conról kiszivárgott teaser videónál mondhatja az ember, hogy azért gagyi a CGI mert még készül a film. Konkrét reklámanyagnál ez már csak ciki.

 2. Rengeteg film előzetesében még nem végleges a cgi. ez mindig is így volt. ettől függetlenűl persze maradhat így is, engem nem izgatna.

 3. Mast3rmind: Megnézel egy előzetest miután láttad a filmet, észre fogod venni, hogy nem kicsi különbség van a reklámanyag és a végleges kiadás között. Ez nem bullshit, ez tény. Például a Wolverine vonatos jelenete.

 4. Boyzndahood: Köszönjük, hogy megosztottad az örökérvényű igazságot. A többiek hadd döntsék el a kész film alapján :)

 5. A cgi miatt nem kell aggódni:) jó lesz ez !!
  Emlékszem még annó mikor a pókember 3 jött ki , vagyis annak trailere , annyira nem volt még kész benne a cgi , hogy a venomos jelentnél mikor parker letépte magáról a fekete ruhát teljesen hiányzott belőle a cgi és csak egy fekete gumi ruhát tépkedett:)..
  Szóval ne aggódjunk:)

  http://www.contactmusic.com/video/spiderman-3-trailer-x26x01x07

  0:52 nél (mikor letépi a ruhát , venom nem megy rá vissza)

  Amúgy boldog új évet mindenkinek!

 6. Nekem nagyon bejön így is a CG. Az igaz hogy kicsit rajzfilmes, vagy egy játékbemutatóra hasonlít(lehet, hogy pont emiatt tetszik.). Plusz nagyon jó irány, hogy minden fényes és élénkek a színek. Szerintem, ha valaki arra vetemedik, hogy 3D filmet csinál az a minimum, hogy nem korom sötétben és fakó színekkel forgasson. Lehet hogy sokaknak ezért is tűnik kicsit gáznak a CG, de majd meglátjátok hogy nagyvásznon 3D-ben jól fog ez kinézni. ;)

 7. Valaki magyarázza meg, hogy mitől tud a levegőben tartani egy autót!
  Ez most szupermen vagy pókember? Érezze a veszélyt és oldja meg hálóval a többit. :(

  A bemutató ezt leszámítva is gyér.

  A cgi érvelésekre meg:
  Készül a kaja, addig is itt egy kutyaszar ízű kóstoló…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.