Brian O’Conner visszavonul

Az a legfrissebb hír, hogy Paul Walker karaktere visszavonul a Fast and Furious 7-ben. Ezzel megerősítették, hogy nem ölik meg, ami azért eléggé tiszteletlen is lett volna.

human
írta
2014. 01. 04. 04:05
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Brian O’Conner visszavonul” bejegyzéshez

 1. kuckuc: Sajnos ezt a hírt elég nehéz lett volna jövő év áprilisáig elkerülni… Maximum, ha beköltözöl egy bunkerba. :)

 2. Én még mindig nem tudom felfogni hogy szegény Paul eltávozott… :(

  Kíváncsi leszek hogy oldják meg a filmet… ill. mi lesz a sorozattal a jövőben most hogy az egyik főszereplőt nélkülözni kell. :S

 3. pedig összehozhattak volna egy fasza kis drámát, bosszúval stb. ez a visszavonul szöveg elég gyenge, hirtelen elvágja a kapcsolatot a barátaival vagy mi? sajna nem merték meglépni, pedig lehetett volna egy szép búcsúfilm.

 4. A családja és a rajongói szempontjából durva lett volna, ha megölik a filmben. Egyértelmü, hogy azt nem csinálhatták meg. Azthiszem hasonló okokból nem halt meg Joker a Sötét Lovagban.

 5. zsocso: Tudtommal Heath Ledger a forgatás befejezése után hunyt el. Akkor már nem volt szükség variálásra.

 6. harveydent25
  Először én is gondoltam Hahn visszahozatalára, de amikor a kocsiban véresen szenved, kb 2 másodperc múlva már robban is az autó, nem lett volna esélye kimászni. :D

 7. Ez a sorozat vele is nagyon buta volt, őszintén szólva a hiánya nem fog rontani a filmélményen, yay most mit kapok a PW-fanboyoktól. :(

 8. Ebből a “szakmából” mégis hogyan lehet visszavonulni?? Hát kíváncsi leszek hogyan oldják meg. Én bíztam benne, hogy elég tökösek és bele merik írni a halálát, abból még lehetett volna tovább szövögetni a sztorit. De így, hogy “visszavonul”. Tehát az FF8-ban bármekkora szarban lesznek Dom-ék, Brian-hez nem mehetnek segítséget kérni, mert ő visszavonult. Ja, és ha Brian visszavonul, akkor gondolom vele együtt Mia is. Áhh, na mindegy.

 9. Biztos van valamennyi képi anyag is, amin tesz célzásokat a visszavonulásra, de szerintem is a többi színész utólag felvett jelenetei révén fogják visszavonultatni Briant.

  lovelybones: Láttunk egy felismerhetetlenségig vérben hörgő kínait Han mazdájában agonizálni. Így joggal feltételezhetjük, hogy magát Han-t láttuk. Nos a másik kocsi a versenyben asszem egy EVO valamennyi volt, talán EVO X, sofőrjét nem mutatták, szóval ellőhetik a “kocsicserés versenyzős” felállást, és akkor bizony Jason bácsi a rossz sofőrt nyírta ki és Han még mindig él. Igaz Paul Walker halálát megelőzően nyilatkozott a Han-t alakító színész, hogy a karaktere ezennel egész biztosan meghalt és nem kíván további F&F részekben szerepelni. Erre meg azt mondom, hogy láttunk már éjjeli őrt nappal meghalni…

 10. Elvileg a maradék jelenetekre a testvérét szeretnék felkérni hogy fejezze be (oldalról, hátulról tudják filmezni, ha pedig az arcára lesz szükség CGI). Valóban tiszteletlenség lett volna ha megölik, de mint fentebb említették lehetett volna belőle egy jó kis bosszú film + behozhatták volna akár a testvérét a 8. részbe mint O’Conner öccse például.

 11. nem értem miért írjátok, hogy durva lett volna ha megölik. felkavaró persze az ismerősöknek, de úgy lehetett volna szépen búcsúztatni, kb. mintha a valóságot néznénk.

 12. lovelybones:
  Igaz, bár szerintem ezen sorozat alkotói ilyeneken nem akadnak fenn. Letty is visszatért a halálból, és azt is megoldották egy amnézia és időben kimásztam kombóval.
  Zombiebie ötlete is simán működhetne.

 13. Nem értem miért tiszteletlenség. A Dallasban Jockot is megölték mikor meghalt a színész…

 14. Lehet, hogy a történet szempontjából jobb, ha visszavonul. Tulajdonképpen már a 6. részben is pihent a film elején. Visszakapta a szabadságát és családostul visszavonul. Szerintem igy kerek az ő története. A többiek pedig összecsapnak Jason Statham-el és megbosszuljál Han-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.