Sznópijasza

A Snowpiercer legújabb előzetesében pár eddig nem látott jelenet. A gazdagok és a szegények vonatoznak egyet a jégkorszakban.

human
írta
2014. 01. 08. 19:23
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Sznópijasza” bejegyzéshez

 1. Ez még nem jelent meg? Már jó ideje az első trailernek. Azt hittem, azóta elkészült és csendben bukott.

 2. remélen nem az lesz a vége hogy halomra őlik egymást a vonaton, és a végén jönnek rá hogy a vonattal körbe körbe mentek egy bizonyos területen :)
  és a világ másik felén vígan élnek az emberek :)

 3. csatlakoznék az előttem szólókhoz:

  ebből a filmből a trailereken kívül mikor láthat vmit az ember? az imdb-szerint aug 3án koreában már megvolt a bemutató. a világ többi része mikor nézheti már meg? így qrvára elveszik az ember kedvét tőle :P

 4. Egy ez eszeveszett nagy baromságnak tűnik. Talán azért mert az is. Kb ilyen The Colony szintű valami lesz.

 5. A dél-koreai filmgyártás nagy szerelmeseként elkeseredésemre ezért nem láthatjuk, hála a kedves stúdiónak akik kivágnak 20 percet az amerikai forgalmazásból.

  Malachi: olvashattál, mert egy fesztiválon már lejátszották az eredeti verziót.

  Bandido: Nem lesz az, össze sem lehet hasonlítani a kettőt, ez inkább Elysium / Hunger games jellegű társadalmi rétegek közötti feszültségeket feszegető mű lesz, de állítólag kenterbe fogja verni mindkettőt (mondjuk egyiket sem lesz nehéz).

  Akik már látták, azt mondták, hogy a rendező mestermunkája. Félelmetesen darkos és vérgőzösen brutális, hatalmas színészekkel és csodálatos fényképezéssel. Aki ismeri a koreai filmeket, tudja, mire számítson egy-egy kegyetlen összecsapásnál.

 6. Csak egyvalamit nem értek, ha a butuska amerikaiaknak a vérmentes verziót akarják bemutatni, a világ többi része miért nem láthatja a rendezői változatot? Nem biztos, hogy jól vettem ki, de úgy hiszem, így áll a helyzet. Egyáltalán nem akarnak hosszabb verziót.

 7. Lesz ebből valaha nézhető verzió? Mert hónapok óta csak jönnek a trailerek meg aki látta az mind áradozik, csak magát a filmet nem látjuk.

 8. Csatlakozom az előttem szólókhoz aki tud infókat a bemutatóról, esetleg a változat fajtájáról ossza meg :)

 9. Nem értek az anyagi részéhez, de meglátásom szerint, ha a Weinstein stúdió látott benne fantáziát, akkor a dél-koreai rendező kaphatott annyi pénzt, amennyivel fedezni tudták a nagy színészek szerepeltetését. Ergo ez nem dél-koreai volt a fő támogató. Javítsatok ki, ha tévedek.

 10. Plusz dél-koreai is játszik a filmben, persze nem vitás, hogy a legtöbbet az amcsi színészek taroltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.