Breathe In-trailer: a fiatalság forrása

Drake Doremus (Like Crazy) új filmjében egy öregedő férfi és egy fiatal lány jönnek össze, Guy Pearce és Felicity Jones. Na ez a trailer teljesen meggyőzött arról, hogy ez egy jó dráma lesz, szemben az előzővel.

human
írta
2014. 01. 11. 04:02
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Breathe In-trailer: a fiatalság forrása” bejegyzéshez

  1. Igen mivel ha jól tudom ez is független film és azok egyből DVD-re jönnek ki és nem moziba. De ha tévednék javítsatok ki. De az tuti hogy hogy a DVD előbb jött ki ezért van belőle kiadás már a neten. Mondjuk ez egyértelmű. :D Egyébként igen ez nem új film ha úgy vesszük viszont Amerikában csak most mutatták be. Sajnos az ilyenek jóval kevesebb esélyt kapnak a sok Alkonyat copy meg a blockbusterek miatt. Elég nagy szégyen pedig az alacsony költségvetésű vagy a független filmek mostanában jóval magasabb szintet képviselnek mint a Gagyivúdi szarok.

    Egyébként mivel nagyon csípem Felicity Jones-t tuti nézős, mondjuk én már régóta szemezek vele csak felirat kéne.

  2. Kicsit nem Amerikai Szépség? Trailer alapján nyilván nem lehet egy az egyben kijelenteni, de “az apuka rágerjed a lánya barátnőjére”, hasonlóvá teszi kicsit. Ettől még persze lehet jó film. Guy Pearce-t bírom, szerintem kiváló színész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.