Jesse Plemons a Star Warsban?

Elvielg a casting első részén már túl van, jöhet Abrams előtti megmérettetés. A film története 3 fiatal körül fog bonyolódni, így tippre ő is egy lesz közülük, talán épp az ifjabb Skywalker. A srácot amúgy a Friday Night Lights és a Breaking Bad sorozatokból ismerhetitek.

human
írta
2014. 01. 12. 03:53
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Jesse Plemons a Star Warsban?” bejegyzéshez

 1. Meg a Battleshipből… már nem tudom követni egyébként, mikor is fog játszódni a film? Egyébként egyik Skywalkerre sem hasonlít.

 2. ez a gyerek ritkaszar színész, a breaking bad-ben is ezt az egy fejet tudta mint amit a fenti kép illusztrál és ott is alig vártam, hogy karóba húzzák

 3. Ha Ő lesz Csubi fiatalkori énje, akkor rendben van. :-) (Szerintem nem annyira szörnyű a srác.)

 4. Na már megint ezek a kommentek….akkor írjatok olyan viszonylag FIATAL színészt akit szivesen látnátok a Star Wars-ban és nem egyből az uálat fog el és könyörgöm miért hasonlítgatjátok állandóan a Twilight-hoz? láttátok a filmet? ha igen mondjátok már el milyen volt.

 5. Dane DeHaan-t megnézném egy sötét oldalra tért padawan/jediként. Chronicle-ben is nagyot alakított.

 6. Ez a srác tényleg nem nyújt valami nagy alakítást színészként, ugyanaz a fej mindenhol..láttam az FNL-t is, BB-et is.

 7. Na… tudom nem láttam se a filmet se a forgatókönyvet se semmit..de eddig nem sok jóval kecsegtet….

 8. Sokszor ez a károgás az öregasszonyok padon való diskurzusára emlékeztet.
  Higgyetek már, legyetek lelkesek, lehet ez jó.
  Mégiscsak a legütősebb brandet készülnek újraindítani.

 9. de miért? de miért? miért???? valami sorozatgyilkosos filmben rá osztanám a főszerepet, de remélem az SW-ben első öt percben meghal…

 10. Azóta vannak új pletykák MICHAEL FASSBENDER, ADAM DRIVER és HUGO WEAVING-ről is. Illetve, hogy Obi-Wan lánya lesz az egyik főszereplő…nem vicc…persze csak pletykák :)

 11. Benedict Cumberbatch mindenképp legyen benne, remélem azok a hírek nem csak pletykák. Ezzel a gyerekkel sincs bajom… ki tudja, lehet ő simán jó.

 12. Mindenki gyerekéről fog szólni? Yoda fia-lánya is benne lesz? Amúgy nem félek ettől, jó kezekben van, meg rájöttem ma már ami Disney az nem kifejezetten az, amire sokan gondolnak. Az Avengers is Disney kéz alatt készült és mi lett belőle…itt meg ott van Abrams is, szóval no para gyerekek, csak a hangulatát lesz nehéz visszahozni. Meg akkor a Lucas féle 7-8-9 sztorit csinálják vagy teljesen átírják? Abban vannak pár fincsi dolgok, nem akarok ellőni semmit.

 13. Milyen Lucas féle 7-8-9 sztori? Nem nagyon írt Lucas ilyen könyvet tudomásom szerint, így nem olvashattad.

 14. Tegnapi hír, hogy Abrams azért rúgta ki Arndt-t a forgatókönyírói posztból, mert történetében a fiatalokra koncentrált. Abrams viszont a VII-ben még a régi főszereplőket akarja fókuszba helyezni, az ő vonalukat értelmesen lezárni és a fiatalokat csak felvezetni, hogy a másik két részben kellő alapozottsággal vágjanak a kalandokba. továbbá, ahogy fogalmazott, a rajongóknak meg kell adni még egyszer a régi gárdát. így van. helyes gondolkodás!

 15. Dodgers
  Tudtommal Lucas már a 4-5-6 (akkor még 1-2-3) film leforgása előtt megvolt mind a 9 rész papíron (a 4-5-6 csak azért készült mert könnyebb volt kivitelezni mint a mostani 1-2-3-at, szóval az is már akkor megvolt). Google-n persze aztán kereshetsz utána, elég durván le van védve, de valamilyen formában megvan az biztos(több ismerősöm is olvasta már, ezért utaltam arra, hogy tudok egy-két dolgot, de nem akarom ellőni), de jól mondtad, én nem olvastam, de nem is pletyka szinten hallottam.

 16. +Lukas mondta még a 3-dik rész(Sithek bosszúja) után, hogy ő már nem folytatja tovább, de aki akarja, befejezheti a 7-8-9-et. És rá 10 évre jött is a Disney, szóval egyáltalán nem alaptalan a kérdésem. Szóval megint kérdem aki tudja, hogy az eredeti sztorival vagy teljesen mással (újjal) folytatódik az utolsó 3 rész, mert eléggé repülnek itt az össze-vissza, talán csak pletyka sztorik.

 17. Ezt te sem gondolhatod komolyan amit írsz :DDDD Durván le van védve… de neked csomó barátod olvasta… :DDD jajj. jajj. Egyébként le lett hozva néhány cikkben, hogy mik azok az eddig kiadott SW-hez köthető dolgok amiket megtart a fő vonal és mi az amit semmisnek tekint, ha ilyen titkos információkhoz is hozzáfértek ezek a publikus hírek is meg lesznek akár még a Google segítségével is

 18. Dodgers ne játszd már a hülyét. Google-n simán levédetik a dolgokat, de attól függetlenül könyvesboltokban megtalálhatóak ezek a részek. Tudod Star Wars univerzuma millió féle képpen kidolgozott és nem találod meg interneten. Nézz engem, barátaim és Lucas-t hülyének. Lucas biztos mellébeszélt mikor a 7-8-9-ről dumált az utóbbi 30 évben: ezt már te is csak megtalálod interneten, bár félek neked ez is nehéz lesz. Csak kicsit néznél ezek után, le is döbbennél, de azt mondanád ezek is kamuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.