Indulnak a forgatások

Úgy tűnik ezek a filmek tényleg el fognak készülni:

A The Fantastic Four forgatása márcious 31-én indul Josh Trank (Chronicle) rendezésében, 2015 nyarán nézhetjük.

A Terminator (Terminator Genesis) április 21-én Alan Taylor (Thor: The Dark World) rendezésében, szintén 2015 nyara a cél.

A Jurassic Worldnek pedig június 2-án állnak neki Colin Trevorrow rendezésében.

human
írta
2014. 01. 13. 04:07
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Indulnak a forgatások” bejegyzéshez

  1. Én úgy tudom, csak a FF4 lesz a reboot, a Terminator valamiképp kapcsolódik majd a korábbiakhoz, mi másért lenne benne Schwarzi? A Jurassic World pedig folytatás lesz, jó eséllyel itt már sikerül egy működő parkot létrehozni, de ez csak pusztán találgatás. A lényeg, nem a Jurassic Park feldolgozása lesz.

  2. Az FF-t hagyhatná a Fox a francba. Esküszöm két középszintű film után minek próbálkoznak még? Ha az USA-ban élnék tuti bojkottálnám a forgatásokat mindenféle módon. Nyugodtan visszakerülhetnének a jogok a Marvelhez az lenne a legjobb. A Fox meg csücsüljön tovább az X-Men franchise-on ha annyira ragaszkodnak hozzá. Ami pedig a legjobban idegesít az egészben az a néger srác lesz a Fáklya casting dolog, most komolyan egy szőke fehér bőrű csajnak ő lenne a testvére? Ugyan már Hollywood nem hinném, hogy ne lenne más arra a fránya szerepre…

  3. Nem érdekel engem sem semmi, csak az, hogy Johnny Storm feka lesz. Ezt nem tudom megemészteni. Elhiszem, hogy amerikában ez a hülye kisebbségi dolog, meg legyen több fekete a TVben nagy dolog, de mi, lassan átírjuk a történelmet és a végén Leonardo, Kolombusz, Gandhi és egy csomó embert feketévé tesznek át, mert “nehogy véletlen megsértődjenek szegény fekete emberek”. Inkább tennék be Luke Caget vagy valaki hasonlót, mint a király embereket színezik be. Én már Furynél is kiakadtam, Pókembernél már úgy ahogy van kidobtam a képregényt, de ezek után úgy látom kiderül, hogy Magneto és Wolverine, Batman és Superman is besötétül.

  4. Nekem teljesen mindegy a bőrszín, amíg jó a színész. A srác meg már bizonyított nekem a Fruitvale Stationben.
    Érdekel, hogy mit tud hozzá adni a JP szériához egy Indie körökben mozgó direktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.