Michael Douglas lett Hank Pym

Ezek szerint Paul Rudd alakítja Scott Langot. mindketten Ant-manok, de a két színész kora alapján is megtippelhető, hogy van közöttük különbség.

human
írta
2014. 01. 13. 22:06
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Michael Douglas lett Hank Pym” bejegyzéshez

 1. Nem túl öreg ehhez? Pymet én mindig Stark korú fickónak láttam ábrázolva. Részben Douglas kora miatt, akkor vajon Pymmel nem terveznek hosszú távra?

 2. én ezen nagyon kiakadtam, már azt se vette be a gyomrom hogy nem hank pym tervezi ultront de ez…félreértés neessék nem utálom őt csak nem tudom elhinni hogy így semmibe veszik a képregényt

 3. Annyira ez nem lehet rossz. Lehet, hogy csavarnak egyet a dolgon, és nagyobbat üt majd, mint a képregényben, talán… Sejtésem szerint ő az idősebb Stark korosztálya, így lehet, hogy a ruha átadásával majd Rudd lesz a normál Antman a Bosszúállókban… Pl?! Ez így elképzelhető szerintem. Jó lesz ez!

 4. Azt hittem Paul Rudd még csak pletyka. Egyesül a jóbarátokban viseltem el a karakterét, filmjei közül egyet sem szeretek, a spancserek volt az alja nekem.

 5. valószínűleg annyi szerepe lesz, hogy áldását adja és elmondja Rudd-nak hogyan kell használni a Hangya felszerelést, amit az ellop tőle. nem hinném, hogy Douglas miatt kellene aggódnunk a filmmel kapcsolatban, kizárt hogy Fullánk-ként akciózik majd, viszont egy depressziós, de arrogáns biokémikust, aki nem talál már izgalmat a bűnüldözésben, a kisujjából kihoz szerintem.

 6. :))) hát ez… ez miez?

  Ezek után már csak Janet van Dyne karaktere érdekel.
  Őt ki alakitja majd? Glenn Close?

 7. Annak kb örülnék ha kicsit visszavennének a vigjátékba meneteltől, sokx úgy érződik mintha nem lenne súlya semminek, Ultron pedig eléggé mutterfucker karakter

 8. Ha valami jó kis mester-tanítvány sztorit hoznak össze, a fentebb megemlített apró kis utalásokkal (Howard Stark) az univerzum többi tagjára, akkor még jól is elsülhet a dolog!

 9. Paul Rudd tökéletes név arra hogy felkeltse a figyelmem egy filmre… hogy aztán ne nézzem meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.