The Hateful Eight jön majd Tarantinotól

Elvileg kész van a következő westernjének a vázlatával, ennek segítségével már meg is környékezett pár színészt, hogy szerepeljen a filmben. The hateful Eight lesz a címe, gondolom a Magnificent Seven után szabadon.

A kinézett színészek? Bruce Dern (Nebraska) és Christoph Waltz.

11 hozzászólás a “The Hateful Eight jön majd Tarantinotól” bejegyzéshez

  1. Másodszor elsütni is az volt, bár szerettem a Djangot. Nyilván úgy, hogy már az se volt oscart érdemlő alakítás.

  2. A két karakterben csak az volt közös, hogy mindkettő német volt.
    Teljesen mások voltak a motivációik, az értékeik és a viselkedésük is. Szerintem a második Oscar is megérdemelt volt, nagy színész ez a Waltz.

  3. Én se értem ezt a “kétszer ugyanazt a karakter” dolgot – köze nem volt egymáshoz a Dzsango-beli, és a Basterds-beli karaktereknek, Waltz zseniálisan hozta a két, gyökeresen eltérő figurát, ráadásul teljesen más eszköztárral is dolgozott, nem csoda, hogy imádjuk.

  4. Waltz az utóbbi évek legnagyobb felfedezése az idősebb korosztályból,szegény elég későn “indult be”,ha azt vesszük hogy három évvel idősebb Kevin Spaceynél. :-)

    Tarantinonak jó szeme van a castinghoz,én a hírben egy dolgot nem értek:nem úgy volt hogy a Kill Bill 3 jön?Még tavaly vagy tavalyelőtt lebegtették be,de nekem az anno hivatalosnak tűnt,hogy Django,majd KB3,tisztán emlékszem hogy még még Uma is ott virított a bejelentéskor.Vagy lemaradtam valamiről?

    ???

  5. Play:

    Köszönöm,erről akkor tényleg lemaradtam.Bár lett volna benne potenciál,Uma Thurman pedig a múzsája,azért a cancelre nem vennék mérget.Majd tíz év múlva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.