Doctor Strange a Phase Three-ben?

Ugye az Avengers 2: Age of Ultron után indul a harmadik felvonása a Marvel filmeknek, amik között lesz Ant-Man na meg Doctor Strange. A pletyka pedig itt, hogy Johnny Deppet szeretnék megnyerni a szerepre. Ez érdekes változás lehet a forgatókönyvben, hiszen eddig 30 év körüli színészeket nézegettek…

A karakter a jók oldalán áll, és legfőképp az elméjét használja.

25 hozzászólás a “Doctor Strange a Phase Three-ben?” bejegyzéshez

 1. Ha a figura alapfelszereltsége 3,5 kilogrammnyi smink, akkor ingyen is elvállalja szerintem :D
  Viccet félre téve, szerintem nem tudnak neki ajánlani annyi pénzt (20 millió az átlag gázsija egy blockbusterben), hogy emellé még jusson belőle minden másra is.

 2. Ne, ne, e, NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bőven elég itt RDJ-t fizetni sztárgázsival, meg Depp amúgy is alkalmatlan a szerepre a túljátszott, ripacs stílusával nem illik rá a karakter!
  Ez persze szigorúan csak a SAJÁT VÉLEMÉNYEM!

 3. Nem lenne rossz elképzelés. De Depp gázsija tényleg nem kicsi, olyan Downey Jr-os magasságokban van.

 4. Na, jó pontosítok: Ha elhagyja a Burton/Karib-tenger filmekben felvett manírjait, AKKOR még jól is elsülhet a dolog.

 5. Szerintem abszolút Deppnek való a szerep. Ki játszaná el jobban a Sorcerer Supreme-t? És ha valaki azt mindja, hogy Bale vagy Cage, komolyan besírok.

 6. Doctor Strange ahogy én ismerem inkább “support” karakter volt mindig, szóval annak ellenére, hogy Depp simán hozná valószínűleg, szerintem egy “noname” sorozat-színész is működne, de nagy név ide vagy oda, Robert Downey Jr. nem tudta kihozni a Vasember karakter mélységét, még ha a filmek szórakoztatóak is voltak (és nem biztos, hogy az ő hibája volt).

 7. ” Ez érdekes változás lehet a forgatókönyvben, hiszen eddig 30 év körüli színészeket nézegettek…”

  Huhh, pedig még Depp is fiatal a szerepre, de hát az öregek nem menők, kivéve, ha Meryl Streep vagy.

 8. Dr. Strange egy mágus, én nem akarok mágusokat látni a filmekben. Mágiának épp elég amit Thor művel.

 9. Szerintem motherfucker casting lenne. Tökéletesen eltalált, lehet rá erős hype-ot nyomatni, hibátlan lenne a Marvel szempontjából ha meg tudnák venni Depp-et.

 10. Mióta ki jottek a hírek az antmanről, azóta félve varom az új filmeket. Szeretem ezeket a mellék karaktereket. Sokkal ember központúbb sztorit lehet köréjük kanyarintani. De félek hogy menet közben valahol kiveszett ez a marvelből.

 11. Én csak az animációs filmet láttam a Strange-ből, de ott a “kiképzős” résznél nekem azonnal Keanu Reeves ugrott be.

 12. neeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  elképesztő h Depp idáig jutott, régen általában mindenki bírtam, ma meg kb a ripacs szinonimája.

 13. sztem jó, bár Depp nem fiatal de jól tartja magát, tényleg kicsit “fiatal” a szerepre, de egy kis sminkes ősz halánték és jó lesz….valaki komolyan gondolja, hogy túl drága Depp a Marvelnek? :-D
  1; Tele vannak lóvéval, kis lófa*z mellékszerepekre is “sztárokat” szerződtetnek
  2; Dr. Strange Kevin Feige kedvenc comic karaktere, biztos nem szívügye a projekt ?! :-)

 14. Komolyan a f-t már a marvel baromságaiba, Michael Douglas és Johnny Depp, nem lehet elvonatkoztatni a színészektől, amikor nézed a filmet, és ezáltal a karakterekben kvára nem fogsz elmélyülni

 15. Sandor8206: “valaki komolyan gondolja, hogy túl drága Depp a Marvelnek? :-D
  1; Tele vannak lóvéval, kis lófa*z mellékszerepekre is “sztárokat” szerződtetnek”

  a színészek közül az első szerepre senki nem kapott nagy összeget (fél – 1 millió körül még a “sztárok” is), mivel több epizódra írtak alá, folyamatosan emelve a gázsijukat. úgyhogy, ha fogsz egy Deppet és az első filmnél már 20M-t tolsz oda neki (ráadásul egy olyan karakterre, amely az önálló filmjében valószínűleg nem tud globálisan 300M-nál nagyobb tömeget megmozgatni elsőre, tehát “aprópénz” a Marvelnek), akkor vajon mennyit kapna egy Avengers filmre már? Oké, hogy anno Downey gázsija is nagyot megcsúszott az Avengersre, mert a bevételből is kapott százalékot, de szerintem senkinek nem érne meg annyit Depp szerepeltetése, hogy benyeljen ennyi pénzt – annyi pluszt ő nem ad (értsd nem vonz be annyi nézőt már, mint a Karib Tenger idején).

  szerintem inkább relatíve olcsó, de kitűnő színészekben kell gondolkodni – mint anno Downey, vagy pont most feltűnt Benicio is, nem kellenek egyből a nagy sztárok. És Strange sem az a karater szerintem, akire önálló hatalmas franchise-t lehet építeni, olyan, mintha Will Smithst akarnák behozni Luke Cage-nek pl, legalább is a két színész karrier röppályáját elnézve.

 16. Bárki bármit mond, Depp-nek ez a szerep tutira feküdne. A mágikus karakterek mindig bejöttek jonnyboy-nak.

  Szerintem irtó nagy arc lenne Dr. S-nek. Én simán bírnám, még talán a filmet is megnézném.

 17. Csak nekem ugrik be Strange-ről egy idősebb, arcszőrzettel rendelkező Benedict Cumberbatch? Mondjuk nehezen tudnám így elképzelni, de valamiért kíváncsi lennék rá. És nem hiszem hogy Ő olyan nagy gázsit kérne.

 18. abelh igaz amit írsz az első filmeknél, Avengers után minden megváltozott, csak nézni kell a castingokat
  + pont hogy Strange nem annyira populáris hírneve miatt gondolkodnak nagyobb nevekben

 19. PetiMarci:
  Szerintem Smith túl vékonyka – tudom, hogy az Ali-ra kigyúrta magát, de akkor is. Luke Cage karaktere Terry Crews után kiált. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.