Podcast: Nyilvános vetítés 220: Filmdömping

Ünnepek után, tele hassal és baromi sok filmet megnézve álltunk ennek neki.

Premierek: Last Days on Mars
Trailerek: How to Train Your Dragon 2, Transcendence, The Other Woman, Kite, Sabotage, Million Dollar Arm, Draft Day
Egyebek: Expendables 3 csapat, Guardians of Galaxy csapat, Fast Seven hírek, Gravity trükkök, Ez volt menő torrenten, Mózes, Mi történt a plakátokkal?, NFS: Driving School
Megtekintve: Walter Mitty, The Family, Riddick Trilogy, Hobbit, Evil Dead, Before Midnight, Runner Runner, Carrie, About Time, Prisoners The Numbers Station, Home Alone

Letöltés, RSS, Shownotes, iTunes mágia.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 220: Filmdömping” bejegyzéshez

 1. Szerintem a torrent lista csak annyiból érdektelen, hogy nem a top10-et kell nézni. Abban nyilván az a 10 blockbuster lesz, melyeket már egy évvel előtte elkezdtek promózni.

  A top50-ben, ill. top100-ban biztos van egy csomó olyan film, melyek inkább szájhagyomány útján terjedve érik el a közönséget. Néha becsúszhatnak egészen jó straight-to-video filmek, melyekről különben soha nem hallana az ember.

 2. A Company Men nagyon jó kis dráma, a Hatfields & McCoys pedig súlyos alkotás, minden Costner és western kedvelőnek kötelező darab.

 3. SPOILER!

  Az About Time-nál azért tudott a végén visszamenni, mielőtt a gyerek született, mert még nem látta hogy hogy is néz ki a gyerek, addig tehát változhat a méhen belül. Tehát tök mindegy volt neki, hogy kislány vagy kisfiú lesz mert még nem tudja hogy hogy néz ki és nem zavarja. Azért volt gáz az első ilyen esetnél, mert ott már egy 1 éves kislányuk volt akit ugye nagyon szeretett és utána hirtelen lett egy 1 éves kisfiú belőle.

  Ööö szerintem. :)

 4. a legkevésbé filmes vonatkozású dologra reagálnék, amit Béla hozott fel, hogy mennyire jó lehet színésznek lenni, amikor gyakorlatilag fizetnek azért, hogy kigyúrd magad – na ezen én is már rengeteget golyóztam :)

  nem vagyok testépítő, de nagyon sokat edzem, megfelelő étrenddel, hogy egy jó alkatot fenntartsak (mint Ryan Reynolds pl az Amityville idején) és ezért ebben valóban baromi sok meló és pénz van. reggel munka előtt felkelni, vagy este meló után leszívott aggyal még edzeni, plusz figyelni a kajára, ami nem kis pénz, az elején fizetni egy trénert, hogy megtanuld az alapokat rendesen, és így tovább, na és ha nem te adod ki erre havonta a plusz X pénzt, hanem ezt mind eléd teszik, sőt még fizetnek is érte, na az tényleg brutális plusz.

  ez szinte olyan, mint egy mellékállás, és oké, hogy ebben mennyire baromi sok munka van (amit Wayne mondott), de ha “magadtól” csinálod, nem egy szerepért, akkor is a meló ugyanannyi, csak nem fizetnek érte.

 5. abelh: Na, ez az! :)

  Éppen a Hobbit Blu-Ray extrákat néztem és az egyik színész is pont ennek örült, hogy lovagolni tanulhatott, meg vívni, meg hónapokig edzőtáborozott és ez mennyire jó, mert ezért akár fizetne is. (És itt persze nem kell neki.)

 6. About time:

  A film elején, amikor az apa beavatja az időutazás titkába a fiát, akkor elmondja: csak olyan helyre és időre mehet vissza, amire emlékszik.

  TEHÁT

  Mindegy hányszor variálod át a múltadat, emlékezni fogsz az összes variációra, és bármelyikre ugorhatsz. Mert te ugyanaz maradsz, csak a környezeted változik a döntéseid révén.

  Vagyis az időutazás inkább tudati dolog, amolyan elmetrükk, semmint fizika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.