19 hozzászólás a “Villámok közt, veled lenni” bejegyzéshez

 1. – oszt’ Tibi szerinted mivel lehetne még színesebbé tenni az új Pókfiú filmeket, hogy egy nagy Vengaboys promónak tűnjön az egész és indokolatlan nyáltermelés közepette csalja a gyerekeket be a moziba?

  – hát szerintem küldjük meg Electroval jól, mert ő látványosan tudja lőni a villámokat, ráadásul, ha több színben is tudja generálni ezt, akkor még tarkább lesz az egész, főleg az éjszakai városi fények mellett.

  valahogy így képzelem el, amikor a leültek a “kreatív” elmék ehhez. borzalom, egyszerűen borzalom. egy rohadt cirkusz az egész, az Avengers bemutatta, hogy lehet azt is jól csinálni, de ez a tarkabarka Teletabi maszlag valami förtelem.

 2. A címen jót mosolyogtam :) Electro továbbrais rémgagyi, főleg az utolsó képen, mint valami streetdance-es csávó :D

 3. raamwerk: legalább szép nagyok a heregolyói :D viccet félretéve, félelmetes hulladék.

 4. Úgy tíz-tizenöt évre nyugodtan el kéne felejteni Pókembert, egyre rosszabb az, amit ki akarnak hozni belőle. Ez itt már a gödör legalja. Nem elég, hogy rajzfilm, nem elég, hogy ez fullosan látszik is rajta, de még istentelen gagyi is. 12 éven felülieknek nem ajánlott. Mondjuk, ez az összes eddigi Pók-filmre vonatkozik. Sajnos.

 5. Hála nektek, most már tudom, hogy mekkora szar lesz a film, nem is akarom megnézni. Köszi a spórolt mozipénzt.

 6. Nekem ezek a villámok még mindig nem tetszenek, inkább selymes, pókfonál szerű hatást keltenek, mint cikázó villámokat. Meg az a kapucni… Meh.

 7. Aki elvből nem szereti Pókembert az ne nézze meg ennyi. Nem értem miért kell fanyalogni minden apró-cseprő dolgon.
  raamwerk: Számodra mitől gagyi? Mert végre olyanok a szemek a ruhán mint a képregényekben?
  mushmushi: Azért szerintem elég merész erre azt mondani, hogy “félelmetes hulladék”, a karakter konkrétan a világon az egyik legjobban eladott termék akit mindenki mindenhol felismer.
  Ajánlanám mindenkinek, hogy legalább olvasson el valamilyen formában bármilyen sztorit mielőtt bénázza vagy gagyizza ezt az egészet vagy ha lusta olvasni nézzen belőle rajzfilmet utána fikázódjon!

 8. Az egyik legjobban várt film idénről!!!!!!!!!!

  Képek alapján meg nehogy már valaki megtudja mondani, hogy milyen lesz a kész anyag. Idióták!! Majd mozgásban, a jelenetekben, ahogy felépül, kibontakozik a történet, úgy lesz igazán odabaszós! Ugyan ez volt az első résznél is, csak akkor én is az idióták táborát erősítettem, nem vártam a filmet, nem is érdelet és nagyon kellemes meglepetés és pozitív csalódás volt. Kaptunk egy nagyon jó eredet történetet, semmivel sem rosszabb mint Vasember, Thor vagy Amerika kapitány története. Ha nem szarakodnának a jogokkal, tökéletesen bele illene a Bosszúállók világába.

 9. Tehát aki nem tudja kedvelni a Pókember filmeket, az egy idióta. :D Csípem, amikor valakinek ilyen egyszerű a “gondolkodásmódja”. Nem is kell neki több, mint egy Pókember mozi…

 10. Fernando: Te észlény, MrVenomJr arról dumál, hogy szánalmas, hogy minden Pók hírnél fikáztok, úgy hogy azt se tudjátok mit láttok. Ha élből utáljátok minek fröcsögtök minden posztnál???? Ha nem tetszik nem kell nézni ennyire egyszerű!!!

  A képekkel meg semmi gond nincs, sőt egyre jobbak!

 11. Királyul néznek ki a képek, Jamie Foxx nagyon kevésszer tud elrontani egy szerepet (még a pocsék filmekben is minimum jó). A történet szépen szövődik tovább, bár nagyon félek ettől az univerzumosditól itt is, nehogy roncsolja a minőséget, mint az Avengers-bagázsnál.

  Remélem lesz olyan, mint az előző Pókember 2., mert szerintem a könnyű kategóriában az volt minden idők legjobb képregényfilmje. Megfelelő mennyiségű humor, akció, érzelem, lelki vívódás, komplexicitás, és még a képregényt nem ismerők számára is rendkívül élvezhető volt, nem voltak mindenféle követhetetlen szálak, amiket csak 100 másik film megnézésével értesz meg. Bízom benne, hogy ez itt is így lesz. Jöhetnek a fújolások…

 12. Bár nem most kellene lennie, azért szeretnek átírni ezt azt a képregényhez képest, de ez a ruha Gwen Stacy-n (Emma Stonem) nagyon hasonlít arra a bizonyos “estére” a képregényből….

  Spoiler!
  “The Night Gwen Stacy D…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.