Calm your tits: Batman vs. Superman eltolva egy évvel

Úgy tűnik, próbálnak valami minőségit kihozni a dologból, így nem csapják össze jövő nyárra, hanem csak 2016 májusában érkezik majd a mozikba. Vagy az is lehet, hogy a Justice League-gel közös forgatás a késedelem oka, amiről szó volt a héten, hiszen az még ott sem tart a forgatási előkészületekben, mint a Batman vs. Superman.

Update: Nem Affleck miatt késik, a stúdió konktéran cáfolja ezt a pletykát:

A studio executive discounted a rumor circulating that actor Ben Affleck (who is playing Batman) hurt his leg and that was the reason for the delay. “We just want to do it right and need the tim

40 hozzászólás a “Calm your tits: Batman vs. Superman eltolva egy évvel” bejegyzéshez

  1. Továbbra is nevetséges elgondolásnak tartom a két univerzum összemosását, a vs. részét meg alapból lehetetlen komolyan venni, Superman fél perc alatt bármikor legyakja a bőregeret. Arról nem is beszélve, hogy most a Man of steel engem nagyon meglepett pozitív értelemben, a legjobb szuperhős filmnek tartom, simán megállná a lábát egyedül is, minek ebbe belekeverni Batmant?

  2. Baszki ilyen nincs. Hülyítik a népet össze-vissza, aztán nem ,hogy kapnánk valami igazat is mondó teasert,, nem nem eltolják a francba a filmet 1 évvel. Bravó.

  3. tudtok ajánlani egy jobb képregényes oldalt, ahol utánna tudnék olvasgatni ezeknek a (Batman vs Superman, Pókember, X-Men, F4, Zöld Lámpás, Bosszúállók, stb…) szuperhős sztoriknak? (ha lehet legyen magyar ))

  4. Bazzeg, itt meg megint az megy, hogy Superman 2 perc alatt összetörné Batman. Beszarás…egyébként meg ja, a képregények fele kellene orientálódni.

    Mondjuk én meg azt olvastam, hogy Ben Affleck lábsérülése miatt tolják el 1 évvel.

  5. Szerintem meg inkább újságos és könyvesboltok.
    Igen tekintélyes mennyiség jelent meg magyar nyelven mind a Marvel, mind a DC Univerzumból…

    Ajánlott olvasmányok:
    Superman/Batman: Abszolút hatalom * Supergirl: Egy lány a Kripton bolygóról
    Pókember és X-ek az újságosnál kéthavonta.
    Zöld Lámpás: A kezdet titka
    Az új Bosszú Angyalai (6+2 kötet) — ez a filmes „Bosszúállók”

    Szóval van miből mazsolázni. ;-)

    És igen, Batszi párszor már elverte az acélembert…

  6. Vannak az univerzum hősök (Szupiman, Zöld lámpás, Wonderwoman…) és az utca hősei (Bat, Green Arrow…).
    Én se tartom jónak az összemosást, sose szerettem igazán.

  7. Ati: Ha közös sztorit akar olvasni valaki,aki mosz kezdene ismerkedni se az Abszolút hatalmat nem ajánlanám, a Kriptoni tyúkot meg aztán végképp nem. Az ellőbbi egy elseworld történet az utóbbi meg csak simán szar.

  8. Mikor veri el Batman Supermant? Én csak a TDK Returns-ról tudok, de akkor is csak egy csellel veri meg.

    Hol lehet ilyeneket olvasni? :)

  9. Azt remélem vágjátok, hogy attól, hogy VS felirat van a címben, még nem arra kell gondolni, hogy bunyózni fognak egymással. Bat és Superman között mindig voltak nézeteltérések, így is lehet harcolni egymással, nem csak kézzel. Ennyire ne legyetek már korlátozottak.

    Amúgy ott van egy rahedli minőségi DC rajzfilm, nézzétek! Sokat meg lehet tudni a DC világról.

  10. De káér aúgy mert amúgy már vártam, hogy Superman és Batman közösen a képernyön végre, hát szopás.

  11. Hogy is volt? Először azt mondták, már 2014-ben jön a folytatás,aztán 2015, most meg 2016…kezd hasonlítani az Avatar csúsztatgatásra…2016 iszonyat messze van :/

  12. “mindenhol”

    According to the studio, this will give “the filmmakers time to realize fully their vision, given the complex visual nature of the story. The decision was made following the shift of the start of production to second quarter of this year.”

    Sőt, külön van szó a pletykáról

    A studio executive discounted a rumor circulating that actor Ben Affleck (who is playing Batman) hurt his leg and that was the reason for the delay. “We just want to do it right and need the tim

  13. 23: De, a Man of Steel után mondták,hogy akár már jövőre jöhet a folytatás,mert nyomni akarják.

  14. Legalább lesz idejük Affleck-re felrakni néhány kg izmot, hogy hitelesebbnek hasson, valamint beiratni néhány hónap intenzív harcművészeti képzésre, hogy minden klappoljon.

  15. Még a végén azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Justice League-filmet és ezt egybeteszik, a Man of Steel a hírek miatt eleve egy átjáróház már (Batman, WW, kitudjamégki) szóval inkább egy kalap alatt megoldják.

  16. Amikor RDJ sérült le a Vasember 3 forgatásán, addig dublőrrel folytatták a forgatást. Itt Batmanként bármelyik kaszkadőr tudna verekedeni, Bruce Wayneként meg addig oylanokat forgassanak le,ahol nem teljes alakban, hanem csak a felstő teste látható Batflecknek.

  17. Persze, hogy a Justice League miatt.
    Másfél év, úgy hogy már előkészületben volt, bőven elég lett volna.
    Kár… már nagyon vártam.

  18. Én annyira nem bánom. Ha többet foglalkoznak vele, talán jobban oda tudnak figyelni a részletekre és ha valami nem stimmel, tudják javítani is.

  19. MT90 says:
    2014. January 18 at 11:45
    Nem Affleck, hanem Ultron miatt tolták el egy évvel.

    így van.

  20. nem vagyok annyira otthon a képregények világában de kedvelem őket szóval valaki elmeséli röviden, hogy miért van ellentét köztük?:D

  21. DaniT: Superman mindig a békés nyugis megoldásokat preferálja ha vallatásról van szó…Batman meg..nem. Pl ez az egyik oka a nézeteltéréseiknek megannyi közül.

  22. Ez a film a Justice League-gel együtt akkora bukás lesz, hogy csak na. Persze nem anyagilag, hiszen nyomtatni fogja a pénzt, hanem minőségileg.

    A stúdió sem meri ringbe ereszteni az Avengers 2-vel és a Star Wars-szal (és még a többi 2015-ös nagy címmel), ezért tolják egy évet.

  23. Érdekes módon mikor Zod és társai mindent rommá vertek meg terraformáltak a Földet egy hős se volt sehol kivéve supit.
    Most meg majd hirtelen előkerülnek?
    Na ne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.