SAG győztesek

A színészek céhe már kiemelte a tavalyi év legjobbjait.

Legjobb színészgárda: American Hustle
Legjobb színész: Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club)
Legjobb színésznő: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
Mellékszereplő: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
Legjobb mellékszereplőnő: Lupita Nyong’o (12 Years a Slave)

human
írta
2014. 01. 19. 20:48
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “SAG győztesek” bejegyzéshez

  1. Nem nagyon tudok belekötni a győztesekbe, nem is akarok, talán csak annyi, hogy Leto helyett Fassbendernek jobban örülnék.

  2. Csontra ugyanezt írtam az Oscar-jelöltek postba tippjeimnek. :) Mínusz színészgárda, de az ugye ott nincs. :)

  3. Lupita Nyong’o (12 Years a Slave) Végre!! Remélem az Oscaron is ő nyer.
    Matthew McConaughey amit a Dallas Buyers Clubban alakít, fenomenális. Sztár született! Matthew McConaughey most már hollywood leg-leg-legnagyobb sztárjai között van.

  4. Egyetértek Veled Seal. McConaughey tényleg hatalmas színész lett, az utóbbi időkben nagyokat alakít. Nolan is meglátta ezt, nem véletlen őt kérte fel az idén mozikba kerülő következő filmjéhez, az Interstellar-hoz. :)

  5. Habár DiCaprio-tól se sajnálnám az Oscar díjat, hasonló véleménnyel vagyok róla is. Óriásikat alakít, szinte minden filmjében remekel. Django, Inception, Shutter Island, Great Gatsby, no és persze a mostani Wall street farkasa… fenomenális volt. Szóval bármelyikük is nyerjen, én örülök, mert mindketten megérdemlik az Oscar-t.

  6. Abban tudna nekem valaki segíteni, hogyha Jonah Hill-t idén semmi komoly díjra még csak nem is jelölték, hogy a piklibe csúszott be az Oscar-jelöltek közé? Ez onnan jutott eszembe, hogy meg voltam győződve, hogy SAG-ra is jelölték, ha már Oscarra is, de legnagyobb megdöbbenésemre nem.

  7. hannah

    Érdekes amit írsz.Talán tévedek,de odakint szeretik a Hillhez tartozó sikertörténeteket.Nem egy szépfiú a srác,komikusként indult,de először inkább őt nevették ki,és nem rajta nevettek.Ehhez képest pár éve hoz egy minőségi szintet,ne feledjük a Moneyballért is kapott jelöléseket (többek között Oscar),Palm Springsben pedig díjat is,márpedig a Wall Streetben jobb.Talán a lobbija volt erős,vagy bejátszott Scorsese neve is,nem tudom,de minden szavamért vállalom a felelősséget:Jonah Hill Robin Williamshez hasonló karriert fog befutni.

    A díjazottaknak örülök,ez az Oscaros listám – bánkódni nem kell,Fassbender is kap majd egyszer díjat,ahogy Amy Adams is,ez nem kérdés.

  8. Ha szeretitek Woody Harrelsont és Matthew McConaugheyt, akkor kezdjétek el nézni a True Detective sorozatot. Nemrég indult. Talán a 2. rész került fel tegnap, de nagyon tetszik, ahogy játszanak benne.

    Amúgy sajnálnám, ha nem Leo kapná az Oscart. Évek óta a legmagasabb szinten játszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.