IMAX Robocop

A film első jó posztere, de sajnos ez sem űzi el a műanyagbűzt amit a trailerek hagytak maguk után.

human
írta
2014. 01. 22. 18:17
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “IMAX Robocop” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez a poszter teljesen jó
  én nekem a fekete szín nem tetszik…az teszi idióta mű vacakká…lett volna inkább arany komolyan :D

 2. Leone51: ha tenyleg szandekosan hat muanyagnak, elmondanad hogy mi a celja? Komolyan, minden szarkazmus nelkul kerdezem, mert nem tudom. Akarom varni a filmet, gyerekkori kedvenc az 1-2, meg kepregenyek, es meg a szineszgardat is csipem, de valamiert nem all ossze. Moziban biztos nem lesz nezve reszemrol.

 3. Sikerült egy premier előtti vetítésről származó kalóz verzióhoz hozzájutnom a neten… Az első előzetesek ,kiszivárgott képek óta a rosszullét kerülgetett bármilyen nemű a filmhez kötődő promóciós anyag kapcsán. Mindannak tükrében is ,hogy az eredeti örök kedvenc! de azt kell mondanom ,hogy ezt a remak-et bizony MEGCSINÁLTÁK! Akit kicsit is érdekelt eddig ,azoknak feltétlen sipirc majd
  a moziba! ;)

 4. Qu4D M4cHinE

  ez most komoly? én nagyon várom a filmet, a fentebb linkelt részlet is felcsigázott nagyon.
  alig várom hogy moziban legyen már

 5. Bizony…Nekem tetszett :)Nem bántam meg ,hogy adtam neki egy esélyt. Azt hiszem ettől a “műanyag” porhintéstől el kell tudni kicsit rugaszkodni. Illetve ,hogy itt már nem feltétlenül azt a kimért lassú mozgású ember szerű “tankot” látjuk. A morális kérdéseket tekintve ismerve az eredetit (szigorúan az első két részt) nincs új a nap alatt. Ahogy sok más tekintetben sincs. Viszont van atmoszférája , íze , szaga , bűze. Így szeretném majd megnézni mozsiban is :P
  De a szinkrontól tartok… :( mivel eredeti nyelven torzítással ugyan de murphy hangja szinte teljesen emberi. Itthon félő hogy valami félkegyelmű kitalálta ,legyen mikrobi hangja… Az első részt is újra szinkronizálták pár éve ami annak tükrében gyalázat ,hogy az eredeti a Magyar szinkron egyik gyöngyszeme.

 6. Qu4D M4cHinE

  örülök egy ilyen pozitív visszajelzésnek :)
  arra spoilermentesen tudsz válaszolni, hogy van e jelentősége annak, hogy az egyik keze miért maradt “bio”?

 7. Spoiler mentesen sajnos nem :)illetve ez egyfajta kikacsintás az eredetire ahol ugye megmenthették volna de végül mégsem… viszont lesz egy cameo-ja annak aki erről döntött , ahogy még pár arc is újra fel bukkan majd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.