8 hozzászólás a “Itt az első Mockingjay-poszter” bejegyzéshez

  1. Nem volt az évszázad ötlete ezt kettő filmbe szedni, de azért még várjuk. Meg hát ugye Julianne Moore. Danny Strong forgatókönyvírói bevételének eleinte örültem… amíg meg nem néztem A komornyikot. De persze meglátjuk, mi sül ki még ebből.

    A poszter nem érződik újnak, hisz ott volt a film végén is, de azért szép így HiRes-ben.

  2. jó ötletnek tartom, a harmadik rész könyvben is borzasztó. zavarosnak, kuszának mondanám, ezt tisztázni kell.

    persze őket gondolom elsősorban a bevételek érdekelték.

  3. A 3. könyv első fele rém unalmas, szinte semmi nem történik. Kicsit félek, nem bánnám, ha eltérne tőle a film.

  4. sztem a kettészedéskor a készítők a “kellemeset a hasznosaal”-ra gondolhattak. Pont most fejeztem be a könyvet, meg lehet oldani 2 filmben is, de sztem nagyban motiválta őket ebben a nagyobb bevétel gondolata.

  5. ENYHE SPOILER

    dukyka: ja a könyv első fele nem túl eseménydús. Ellenben azért történnek ott a dolgok, csak mivel Katniss érzelmi válságban szenved, ezért nem igazán jön át. Azonban a film nem (csak) Katniss szemszögéből tárgyalja az eseményeket (szemben a könyvvel), így talán kapunk valamit a külvilág eseményeiből is.

  6. Nekem mindegy, csak ne a tini szerelmi válság álljon a középpontban. :P Az első rész is jó volt, de a második sokkal jobban bejött, szóval nagyok az elvárások. :D

  7. Szerintem banális hiba. Ahogy többen mondták az első fele unalmas, nyugodtan le lehetne rövidíteni, vagy összeolvasztani a Kapitóliumi eseményekkel. Nekem bejött a könyv, de a negatívumokat pont hogy javíthatták volna a filmben, nem pedig megint kiszúrják a szemünk egy másfél órás felvezetővel aminek se íze, se bűze.

  8. gondolom a hegynél levő csatánál lesz vége, avagy két “akció” jeleneten kívül dráma agyba főbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.