Apróságok: Gal Gadot, Ant-Man tolakodik

Gal Gadot szerződése nem csak a 2016-ra tolt Man of Steel 2-re (Batman vs Superman) terjed ki, hanem a Justice League és a Wonder Woman filmekre is. Most már hivatalosan.

A Warner eltolta a Man of Steel 2 premierjét? A Marvel kapott is az alkalmon, és az Ant-Man premierjét 2015 július 17-re tette, ahol eddig az Acélos csávók voltak.

És ha már szuperhősök, egy apró teaser a nemsokára érkező második X-men trailerből. Legalábbis tippre.

Kevin Smith rendezett egy horrort közben Tusk címmel, most az a hír, hogy az A24 megvette az amerikai forgalmazási jogokat. Eddig a Spring Breakerst meg a Bling Ringet vitték el nekik.

Rémlik még, hogy készül egy Peter Pan eredettörténet Joe Wright rendezésében? Blackbird már megvan, őt Hugh Jackman fogja alakítani, de most meglett a fiatal Hook Garrett Hedlund (Tron Legacy) személyében.

12 hozzászólás a “Apróságok: Gal Gadot, Ant-Man tolakodik” bejegyzéshez

  1. Gal Gadot szerintem jó lesz a Wonder Woman-nek, Ant-Man várható volt, tippre az X-Men trailer a SuperBowl-on…

  2. Mostmár akkor óvatos vagyok filmbuzin, nem akarok 1 deka + spoilert se Day of future pasthez :D

  3. No, annak azért örülök, hogy Csodanőnek jut saját film, azt viszont változatlanul tartom, hogy orbitális melléfogás volt erre a szerepre pont ezt a nőt castingolni. :( Gina Carano-t ide basszus! Gina Carano-t!!! :(

  4. Gal Gadot, volt izrael szépe, áhháááá :)
    és biztos van a filmiparban is valami nagy ember ismerőse rokona, azért ő kapta meg.
    én simán kirúgtam volna.

  5. Gyönyörű csaj ez a Gal Gadot. Az hogy vékony, na és? Nem kell mindig a hagyományos, beszűkült karaktert keresni. A csodanő ereje természetfeletti, ezért tök mindegy milyen vastag a karja vagy a válla nemde?

  6. Izlések és pofonok ugye, de egy h arcosnőröl elgalább probálják elhitetni, hogy harcos

  7. Huhh, Gal Gadot engem megvett!:D Majdnem kiesett a szemem amikor megláttam ezt a képet, jó lesz ő WWnek srácok, legyetek kicsit rugalmasabbak:)

  8. girnyó? nem használt kaszkadőrt a F&F filmeknél, s két évig volt az izraeli védelmi erőknél, pici tapasztalata csak van a harchoz

  9. Euphonic:

    Vannak női pankrátorok, azok is lehetnének WW-ek, csak éppen nem árt ha jól is néz ki egy ilyen szerephez. Az általad említett lófejű csaj és Gal Gadot picit más szint, utóbbi javára.

  10. Matthew:

    Ízlések és pofonok, szerintem Carano milliószor szexibb mind arcra, mind testre, mint Gadot. Rettenetesen rossz választás, én azt mondom. Itt látszik meg rohadtul, hogy az új generációs DC filmeket marhára nem a rajongóknak csinálják, ellentétben a Marvel-lel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.