Az Annapurna Pictures kiszállt a Terminator Genesisből

Ez nem azt jelenti, hogy a projektnek kampó, de a Paramount és a Skydance Productions közötti szerződést biztos jól át kell nézni, hogy ki pótolja ki a pénzt.

We have been working closely with the filmmakers and have the utmost faith in their abilities. We love this project and the direction it is going in, but for now Annapurna’s primary focus is to produce independent films. As I am staying on as executive producer, I am looking forward to working closely with David and Paramount to make a film that will live up to the brands’ legacy and one that I know audiences will love.

Megan Ellison producer állítása szerint azért szálltak ki, mert inkább kisebb független filmekre koncentrálnak. Executive producerként marad azért, még ha a cége ki is hátrált a projektből, mert hisz a film készítőiben bla bla.

13 hozzászólás a “Az Annapurna Pictures kiszállt a Terminator Genesisből” bejegyzéshez

 1. Teljesen mindegy, hogy mennyi pénzből csinálják, csak hozza azt a szintet, amit az első két rész, akár még a harmadik hozott!
  Schwarzi talán meg a legjobb előjel, egyelőre.

 2. Schwarzeneggert tökéletesen el tudnám képzelni a jövőben, mint a T-gépek megalkotója. Idősődő tudós/üzletember/exkatona szerepben, aki magáról mintázta az első filmben megjelent gyilkológépet is.

  De, magának Terminatornak már nagyon eröltetett lenne!!!!

  Jaa és Linda Hamilton nélkül kutyaszart se fog érni!!!!!

 3. Folyton csak reménykedünk…csak reménykedünk az első 2 rész hangulatának visszahozatalában, aztán jön az újabb pofáraesés:$
  Talán ha Cameron visszatérne, akkor lenne értelme reménykedni – Swarci, sajnos már nem oszt nem szoroz ezügyben:$

 4. Érdekes egyébként, h a 2. részt a mai napig fel tudom idézni, mig a 3.-4. résznél ugyanezt már nem mondhatom el el:$ Pedig azokat is több* megnéztem – az élménynek is frissebnek kellene lennie – hátha velem van a baj és jók lettek azok a részek, de csak nem tudtam megszeretni őket:$

 5. Az emberek azt nem értik meg hogy itt a lényeg James Cameron, cameron nélül nincs terminátor, a harmadik rész olyan rossz lett hogy ki kéne törölni az emberek emlékezetéből, ezt még annó cameron nyilatkozta, szerintem is, mert egy rakás …
  Az első két részt soha nem tudják felülmúlni, esetleg maga cameron, de erre nagyon kicsi az esély.

 6. A harmadik és negyedik rész valóban szar lett, viszont mindenki Cameronnal példálózik, hogy ő mekkora zseni. Jah az első két filmet jól eltalálta, de kétlem hogy húsz év távlatából egy újabb Terminator film akár általa rendezve is tetszene a rajongóknak. Az idők és az emberek változnak, 20-30 év távlatából nem lehet ugyanazt biztosítani, mint egykoron, plusz szerintem Cameron se tudna ugyanolyan jót csinálni, mint mondjuk a második rész. Elég csak megnézni az Avatart, vagy a Titanicot. Az Avatarral nincs különösebb gond, csak a története olyan egyszerű mint egy raklap, egy űrbe helyezett Poccahontas, ha meg Poccahontas-történetet akarok nézni, akkor inkább megnézem újra meg újra Terrence Malick Új világját.
  Szóval szerintem Cameron se lenne garancia, az meg egyenesen hiábavaló önámítás, ha valaki olyan hangulatot vár egy 2015+-ös filmtől, mint amilyen a ’90-es évek elején készült.
  Ott van példának a Die Hard franchise, amiből az első három (de inkább az első és a harmadik) a legjobb, de a 4-dikre már sokan hörögtek a “vérszegénysége” miatt, meg hogy túl modern stb… Akkor azt a sorozatot is inkább McTiermannek kéne csak csinálnia, mert ő csinált belőle értelmes részeket.
  Kár a hörgés, olyan úgy se lesz, mint régen volt, a régi mindig is jobb lesz, még akkor is ha nem, mert a nosztalgia-faktor felerősíti, meg mert akkoriban az egész téma újdonságnak hatott.

 7. Egyetértek, Avatar nem cameron , hanem az eddigi talán legtökéletesebb ccgi és térhatás vitte el. Ma nem hinném,hogy cameron egy T4 nél jobb cuccot összedobna. Szerintem az apró hibái ellenére is elég emészthető volt a 4.rész, egy új trilógia kezdeteként a jövős háborús témának teljesen okés volt.
  Azért a hobbit részek is önmagukban hagynak ürt,nem érzed, hogy annyira egész,mert kell hozzá a folytatás.
  Kár hogy beszaratták a bale-worthington féle filmet, és egy vacak reboot várható. Arra nem leszek kíváncsi.
  Lindha Hamilton jó volt,de szerintem lazán van T-film nélküle is,meg Snegger nélkül is. A borongós zord hangulat meg az elnyomó gépek viszik az egészet a hátukon. Persze a jó szinészek is fontosak voltak.
  Kár hogy Biehn nem lehet már benne, ő volt a kedvencem a T-filmek szereplői közül.

 8. Sarah Connor pszichiátere, Dr. Silbermann, vagy ki… na, neki benne kell lennie. :-D nem Terminátor a Terminátor akkor, ha ő nem győzköd valakit róla, hogy csak képzelte az egészet

 9. Ez az egész Terminátor-dolog halott, mikor fogják már fel a hálivúdi pénzeszsákok? Egyszerűen el lett mondva minden erről a sztoriról, ráadásul az egész témát meghaladta a korszellem. Nem véletlen, hogy Cameron nem foglakozik vele már 20(!) éve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.