Ghost in the Shell élőszereplősen?

Hahahahahaha. Az Akira projekt jelenleg pihen Hollywoodban, de gond egy szál se, hiszen a fantasztikus Snow White and the Huntsman rendezőjét, Rupert Sanderset kiszemelték arra, hogy az egyik legjobb cyberpunk animét vászonra hányja előszereplős változatban. Mindezt William Wheeler forgatókönyvéből.

WTF

Must be the reason why I’m king of my castle.

22 hozzászólás a “Ghost in the Shell élőszereplősen?” bejegyzéshez

  1. Kultikus alapanyagot adaptálni noname rendezővel és forgatókönyvíróval? A siker biztos receptje.
    Igazán leszakadhatnának már ezekről a minden áron élőszereplős verziókat projectekről.
    Utolsó sor. :D

  2. Én is meghökkentem tegnap, mikor olvastam a hírt. Halivúd mindenáron gyalázni akarja magát. De ha még valami nagy rendezőt/írót kértek volna fel, de ez, ez, ez… még viccnek is rossz.

  3. Rosszul írtam, mármint alázni akarja magát, miközben meggyalázza az alapanyagot. Na mindegy, remélem ez így ebben a formában sosem készül el, de igazából sehogyan sem kellene erőltetni a feldolgozást.

  4. Már megint előre sírtok, amikor gyakorlatilag annyit tudni, hogy kiszemeltek két embert… talán meg kéne várni, hogy mi lesz belőle!
    Amúgy én meg imádnám, ha egy igényes élőszereplős film lenne belőle

  5. Megint azt érzem, hogy human már egy egszerü hir alapján lehúzza azt a filmet, amiből még egy kocka sem készült el. Ezzel meg is alapozza a többi kommentet is. Na és akkor mi van, ha Rupert Sanders rendezi? Ő mostantól jó filmet már nem rendezhet vagy mi van? Oliver Stone-nak, Spielberg-nek és a többi rendezőnek csak jó filmjei vannak?

  6. hagyjuk már ezt az elméletet, nagyon sokszor van kommentben ellentmondás velem rögtön, egyáltalán nem alapozom meg mások véleményét. vagy neked igen, onnnan jön a gondolat?

    Hogy miért húzom le, nem azért mert anime, hanem mert Blade Runner kaliberű anime, avagy Blade Runner remake jól hangzik? Alien remake? Olyna jól sülnek ezek el, Thing “prequel” vagy Total Recall remake vagy … végtelen sor lassan.

  7. mekkora flash lenne ha élőszereplősen ugyan de úgy csinálnák meg mint a kamera által homáylosan-t :D :D :D

  8. human: Én nem a remake-eket védem. De már nevetséges néha,hogy még csak egy hir van a készülő filmről de már eleve el van döntve, hogy szar lesz mert xy rendezi vagy irja. Nem csak ennél a hirnél olvastam ezt. Na és ha Blade Runner szintü anime akkor mi van? Biztos hogy szar lesz? Ha meg kedveled ezt az anime-t akkor inkább annak drukkolj, hogy jó film legyen. Felhoztál néhány filmet példának, amiket más stúdió készitett, más irt, más rendezett. Hol van itt összefüggés a Ghost in the Shell-el? Ennyi erővel tucat más ellenpélda is van.

  9. Remélem ez csak egy előre hozott április elsejei tréfa. Ha ennyire élőszereplőst akarnak kérjék fel rendezőnek Mamoru Oshii-t.
    Ő is rendezett már cyberpunk élőszereplős filmet (Avalon, nekem egyik kedvencem) amihez ugyanúgy Kenji Kawai készítette az egyébként minimum Grammy díjat érdemlő sound tracket.
    Ameddig nem ez a páros dolgozik rajta addig egy szem popcorn-t sem érhet az egész…

  10. zsocso: elmondod mik voltak olyan kultfilm remake-ek amik jó ellenpéldák? vagy akár csak tényleg jó anime->élőszereplő lépést.

  11. még a japóknak se sikerült sok értelmes filmet cainálniuk mangából, majd pont az amcsiknak megy .d
    arról nem is beszélve, hogy egy ilyen filmnek 200-300 milla alatt nekiállni öngyilkosság, hacsak nem zs filmet akarnak vagy Neil Bloomkamp a rendező

  12. Tutti pg-13 lesz. A meztelen ügynöknős jeleneteket el is felejthetjük szépen egy nagy büdzséjű blockbusternél, aminek nem a szexuaéitás volt a lényege, hanem a könnyebb lopakodás.

  13. Skate: A meztelen ügynöknős részét már maguk a japánok meggyalázták a GitS Stand Alone Complex-ben. Sőt, ‘asszem abban Kusanagi már nem is cyborg.

  14. Sol: A soraimba elég iróna található. A sorozat mindkét évadát láttam, így tudom sajátmaguknak ezzel mondtak ellent. Inkább az eredeti első japán mozira akartam utalni vele, hogy a mai napig jelen lévő amerikai bigott társadalomba a meztelen női test a férfi felációval egyenlő. Például Charlize Theron se olyan hiányos öltözékű a filmváltozatban, mint Aeon Flux az mtv-s rajzfilmsorozatban. Ennek ellenére is tudott tetszeni az említett filmet. Kételyek vannak, mivel élőszereplős jól feldolgozott manga-adaptációt én se láttam még.

  15. human: Pont arról van szó, hogy nem számit milyenek voltak az eddigi remake-ek. Más a stáb, irók, stúdió. Egyszóval minden. Mi közös van pl. a Ghost in the Shell-ben és a Total Recall-ban azon kivül, hogy remake-ek? Semmi. Elég amatőr húzás leszólni egy film tervet azért, mert az előző remake-ek nem sikerültek jól. De azért mondok pár ellenpéldát is. A Capenteres Thing is remake volt. Ha te az újra gondoltál, az abszolút nem az. Inkább előzmény. Vagy ott van pl. a The Departed vagy a Dawn of the Dead. Az egyik ázsiai kult film a másik meg horror klaszikus. Mégsem lettek elrontva. Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe. De még ide illik talán a Cape Fear is.

  16. zsocso: nagyon kevés jó remaket tudsz mondani, de anime->előszereplőst meg talán egyet sem. Hollywood képtelen ehhez a témához jól nyúlni, a Chronicles talán az egyetlen ami kilóg, nem is nagy stúdiófilm, bár azt hivatalosan nem Akira remakenek tervezték.

    Amúgy igen, az új Thinget mondom, ami szinte tök ugyanaz, mint a Carpenteres, csak épp előzménynek hívják. És mi közös van bennük? Mind a kettő régebbi kult sci-fi, csak sci-fiket hoztam fel, hiszen más stílusban még sokkal de sokkal több gagyi remaket lehetne említeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.