11 hozzászólás a “Zero Theorem-előzetes: az élet értelme a nő?” bejegyzéshez

  1. az életnek nincs értelme, a létezés az csak szimplán csak van, szabadon eldöntheti mindenki hogy mit akar csinálni, szabadon eldöntheti hogy neki személy szerint mi legyen az élet értelme

  2. Off: Barát Csaba: ezt a gondolatmenetet inkább így zárnám: “…szabadon eldöntheti hogy neki személy szerint mi legyen az életének a célja.”-ennek így több értelme van

    On: amennyire vártam ezt a filmet, annyira kezd csökkeni az érdeklődésem az eddig látottak alapján

    Ja és még annyit akartam mondani, hogy az élet értelme nem a nő, a nő a boldogság kulcsa az életben

  3. Hmmm. Meglehetősen megosztó film. Szerintem pl. zseniális, és egy nagy tömeg ember szerint úgyszintén, viszont ugyanannyian voltak, akik azt mondták, unalmas, önismétlő, elmaradott… Viszont egészen érdekes hangulata van, a Brazil utánérzés, és az 1984 hatása is helytálló megfigyelések.

    Mindezen kommenteket olvasva érdekes, hogy Gilliam milyen konklúzióra jut. Mármint a Világegyetem értelmével kapcsolatban (leginkább amúgy a főszereplő életének értelméről van szó a filmben, de átvetül a teljes Világegyetemre).

    Mindenképpen érdemes lesz majd megnézni, azt hiszem márciusban nyit Európaszerte. Számomra maradandó élmény volt, de tényleg az a fajta, amit az ember utál, vagy imád. És plusz pont, hogy Christoph Waltz zseniális benne, szinte felismerhetetlen, Tarantino-beli szerepeinek nyoma sincs, megnyugtatva ezzel, hogy nem egyoldalú színész. Számomra 7/10.

  4. A Mont Phytonos időkben 1x már Gilliam úr tolmácsolta tásaival, hogy “People are not waering enough hats” amúgy engem érdekel a dolog. CW itt is zseniális alakítást fog nyújtani a látottak alapján.

  5. Fullasztó, csömör idegesítő művészfilm. Nem azt mondom, hogy a könnyen emészthető mainstream szemetet szeretem csak, horrorban van egykét elborult művészfilm ami néha azért becsúszik, de ezeket az ilyeneket nagyon útálom. Szinte émelygek tőle, annyira förtelem ez a tréler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.