Joe-előzetes: Nic Cage most komolyan

Nic Cage ezúttal egy gyereket véd meg annak brutális apjától, miközben dalolva fát vágnak. Valami más bonyodalom is lesz, hiszen valaki még lövöldözik is David Gordon Green új filmjében. Bár az Ananász expresszt rendezte a csávó, de ez sokkal komolyabb téma.

human
írta
2014. 01. 28. 20:13
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Joe-előzetes: Nic Cage most komolyan” bejegyzéshez

 1. Ez jónak ígérkezik. Nick Cage úgy látszik kilábalt a sok adósságából amiért azt a sok szemetet elvállalta az utóbbi nyolc-tíz évben, és rájött, hogy ő tulajdonképpen színész, nem is akármilyen, és most rágyúr a második Oscarjára. Tye Sheridan meg a Mudban is megmutatta, hogy tehetséges gyerekszínész… majd meglátjuk.

 2. meg még pár filmet? nyilván mindet fel fogom sorolni minden egyes említésnél. kötözködünk kötözködünk?

 3. Már várom egy ideje,remélem Cage “visszatér.”

  nyílméregbéka: a második Oscar elúszott, mivel (úgy tudom) a filmet tavaly bemutatták, vagyis idén jelölni kellett volna érte. Ha az alakítására gondolsz úgy OK,nagyon dicsérik mindenhol.

 4. windart: még nem mutatták be sehol, csak fesztiválokon. Hivatalosan áprilisban lesz az Usa bemutató, így elvileg jelölhető a következő Oscarra.

 5. Nyíl:

  akkor lehet nem jól tudom a szabályokat.Mivel tavaly már ment itt-ott (fesztiválok,ahogy írtad),azt hittem csak idénre lett volna jelölhető – ezek szerint a hivatalos (mozi)bemutató számít?

 6. de mivel április, így télen nem sok akadémia tag fog rá emlékezni, szóval még ha jó is nagyjából esélytelen bármire

 7. Wildart: A mostani szabályozás szerint a produkciók mozis vetítését december 31-én éjfélig meg kell kezdeni egy Los Angeles megyei filmszínházban, és legalább hét egymást követő napon műsoron is kell tartani.A filmnek el kell érnie a 40 perces („feature-length”) hosszúságot a kvalifikációhoz. A filmnek hozzáférhetőnek kell lennie 35 mm-es vagy 70 mm-es filmen vagy egy 24/48 fps-es progressive scan digitális filmen legalább 1280×720 pixel felbontásban.

  Human: Elég esélytelen lenne valóban, de volt már rá példa, csak akkor a stúdióknak nem kis kampányába kerül, hogy fenttartsák az érdeklődést az akadémia tagjaiban. :)

 8. Nyílméregbéka:

  köszi,így már teljes a kép.

  human:

  Igen,volt már rá példa.A leghíresebb,pontosabban a “legemlékezetesebb” (szó szerint) film,és díjeső mindig is a Silence of the Lambs marad.Bemutató: 1991.február – és több mint egy évvel később tarolt a gárda!

  :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.