Lesz Riddick folytatás

Vin megköszönte a rajongóknak, hogy elkészülhetett a Riddick, hogy R besorolású lehetett, meg ilyesmi. Mindezt azért, mivel a nemrég kijött dvd az eladási listák élén van. Ez már az Universalnak is tetszik, és érdekeltek a folytatás elkészítésében, még ha moziban nem is volt kiugró siker a film. Még nem 100%, hogy lesz, de már tervbe vették!

(csak a stúdiónak?)

human
írta
2014. 01. 28. 21:12
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Lesz Riddick folytatás” bejegyzéshez

  1. nem vot rossz, sőt. oké talán a leggyengébb volt a 3 film közül, de akkor is tetszett.
    SPOILER
    Egyébként a befejezés ugye adná a folytatás lehetőségét, hogy Lord Vaako nyomába ered…
    SPOILER off.
    Én örülnék a folytatásnak.

  2. Bűnrossz volt a Riddick, gyenge sztorival és még B-filmnek is kínos dialógusokkal, kár lenne ezt folytatni, inkább más, értelmesebb projektbe öljék azt a pénzt is időt.
    Persze nekem nem fáj, ha még is elkészül, szinte biztos nem fogom megnézni…

  3. Kicsit több vér meg egysoros és jó lesz ez. Kicsit hasonlóan kellene megcsinálni mint a Dreddet :)

  4. Jó volt a 3. film, és eszméletlenül sok potenciál van ebben az univerzumban, remélem jönni fognak még részek.

  5. A harmadik rész annyira rossz volt, tényleg szenvedtem rajta. Az univerzumban tényleg sok potenciál van, de hiába hogyha nem használják ki. A 3. rész nagyon hasonlított az az 1. részhez, csak ez hihetetlenül szar volt, gagyi dumák, trükkök, zavarbaejtően szar karakterek és unalom. Ha jön új rész én csak nagyon biztonságos távolságból közelítek majd felé.

  6. Nekem is tetszet! Az első rész hangulatát idézte. A második rész nagyon pózoló volt, szerintem. Itt voltak poénok – úgy gondolom széndékosan elnyújtott, erőltetett dumákkal. De nálam működött.

    És ha még két részt nyomnának, annak örülnék. Már ha ilyen színvonalú vagy még jobb lenne.

  7. Szerintem is jöhet a folyatás, én csípem ezt az univerzumot, ezen a 3adik részen látszott hogy egyáltalán nem akarnak többet nyújtani mint az első rész. A második meg talán picit sok is volt egynek. Bár nem nagyon emlékszem már rég láttam. Van még potenciál Riddickben, csinálják.

  8. Az első rész volt igazán b-filmes horror, aztán kajálta a nép. A második résszel scifi operát akartak kreálni mint anno az SW, de hát kissé eltúlzott lett, viszont iszonyú látványos, és bővítette az univerzumot. A harmadik ugye válasz volt az első után sóvárgó rajongóknak, és – szerintem – simán hozta is annak a szintjét és hangulatát. Most negyediknek megint kéne egy kicsit tartalmasabb, bővebb, látványosabb :)

  9. Ez a legutóbbi Riddick annyira kínosan rossz volt, hogy komolyan feszengtem néha, és kétszer bealudtam alatta. Pedig a Pitch Black milyen jó volt, azt egy csomószor láttam. Na, az egy igazán jó B-film. A 3. rész egy zsékategóriás gagyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.