13 hozzászólás a “The Elder Scrolls Online videó” bejegyzéshez

 1. Az első reakciómat nem írom le,mert akkor kitiltanak – cenzúrázva annyit,hogy ESZMÉLETLEN,mindenem az égnek áll!Órákig elnézném,a koreográfia,a zene,a karakterek – SZUPERZÖLD!Csak a végén az a PS4 felirat szúrta a szemem,szerintem fog az változni még!

  (a Blizzard is égre-földre esküdözött,hogy a Diablo3 PC only,aztán egy év múlva csak kijött a konzolos verzió.Tuti hogy lesz PS3-ra is,a saját pénztárcájának senki sem az ellensége.)

 2. Miért adnák ki a régi generációra?
  Fölöslegesen butítani kéne hozzá egy csomó mindent, főleg grafikailag.
  USA-ban, meg ahol az emberek életszínvonala valamivel magasabb az itteninél már elég magas eladásokat produkált mindkét next-gen konzol ahhoz, hogy profitálóak legyenek az azokra kiadott példányok is.

  A kérdés inkább az, hogy havidíjas online játékként fog-e annyit nyújtani, hogy életben maradjon a WoW mellett és ne menjen át free to play-be, mint a Star Wars: The Old Republic….

 3. ^^maga a játék havidijjas lesz ugyanakkor nem kell hozzá playstation plus, hogy online is játszhatss, magyarul nem kell duplán fizetni. Mindezt természetesen a PS4-es verzióra mondom, hogy pc-n miként lesz azt nem tudom, de ha belegondolunk nagyvalószínűséggel havidijjas lesz ott is. A trailer meg a szokásos csodálatos minőség, nálam kötelező darab.

 4. A rövidebb verzió sokkal jobban ütött. Ez elnyújtott, de legalább klisés:\ Azt hogy követhetetlen már nem is mondom.

 5. David R. Blake:

  PS4 ELŐIRÁNYZOTT eladás márciusig: 5 millió darab

  PS3 ELADOTT mennyiség 7 év alatt: 80 millió (!) darab

  Te nem adnád ki?Egyértelmű hogy az új konzolt fogják tolni első körben,de a PS3-at nem fogja ignorálni a Sony,erre ráteszem a szüzességem!

  És azér’ nem annyira rossz vas ám az,ezt a lebutítás-dolgot meg hagyjuk.Anno a PS2-ről PS3-ra váltás óriási dolog volt,nagyjából tigrisugrás – ez a mostani “generációváltás” legfeljebb egy kényelmes/közepes lépéske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.