Jaj ne, Taken 3

Nem a film lehetséges elkészülése a baj, hanem hogy a második részt borzasztóan rendező Oliver Megaton fogja összehozni. A csávó nem tud akciójelenetet rendezni akkor sem, ha az élete múlik rajta, elég megnézni 2008 óta miket szállított: Elrabolva 2, Colombiana, A szállító 3..

Miért hiszi azt Hollywood, hogy még mindig érdemes rábízni bármi mozgalmas filmet?

Liam Neeson és Maggie Grace visszatér, sőt, Forest Whitaker is csatlakozik hozzájuk! Luc Besson és Robert Mark Kamen írja a forgatókönyvet, ők sütik ki kit rabolnak most el és Maggie Grace miképp kerül a sztoriba.

human
írta
2014. 01. 30. 04:06
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jaj ne, Taken 3” bejegyzéshez

 1. Már kezd sok lenni ebből az Elrabolvából. Egyszer jó volt, nem kellene tovább erőltetni, főleg nem a borzalmasan nevetséges 2.rész után.

 2. Szerintem Kim barátjáról kiderül hogy az albán maffia vezér (Murad?!?) legkisebb fia, aki megpróbálja megbosszúlni a családját. Kész a forgatókönyv… :-)

 3. Ha már ott van Besson, lezavarhatná a rendezést is. Legalább az autós üldözések rendesen meg lennének csinálva.

 4. Hja, Megat(r)on nem garancia a minőségi rendezésre, sajna. Gondolom Besson cimbije, ezért kap ennyi forgatókönyvet és rendezési lehetőséget. Inkább Kurt Wimmerre kellene bízni, ő jóféle akcióscenáriókat tud rendezni filmjeiben.

 5. Most mindenki mást rabolnak el, csak a kis család marad érintetlenül.. :O

  Amúgy szerintem nem volt olan rossz a 2. rész sem. Csak nem hiszem, hogy van még ebben a történetben egy harmadik részre való. Már nem hiteles. Meg ez rossz reklám Párizsnak is. Ne engedjük oda lányainkat, mert onnantól kezdve albánokkal fogunk harcolni egész hátralévő életünkben?! :D Komolytalan, na.

 6. Az első nagyon jó volt a második talán 1x nézhető de könyörgöm minek több rész?Esetleg ha nem családon belül lesz a rablás akkor talán elsülhet valami belőle….

 7. Rovar, neki volt esze és kiszállt :)
  ha lenne esze Neeson bácsi is kiszállna.
  jobb színész ő ennél.

 8. Csak akkor lenne értelme a harmadik résznek, ha az asszony meg a lány a film elején meghal. A hátralevő időben Liam pedig megbosszúlja őket, mint Charles Bronson, vagy Max Payne (a játék nem a film nyilván).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.