M. Night Shyamalan és Bruce Willis újra közösen ropja

Letettek pár alapfilmet közösen az asztalra, mindkettejük karrierje minimum kreatív mélyponton, ideje, hogy összeálljanak ismét egy filmre. Ehhez a hangulathoz csatlakozik az, hogy a Labor Of Loveról van szó, ami Shyamalan legelső eladott forgatókönyve volt még a karrierje elején, csak hát eddig ezek szerint ült rajta valami stúdió.

A történet szerint a főszereplő elveszti a feleségét, és emlékének egy hatalmas sétát tervez tenni. Mármint az országon keresztül átívelőt. Bruce és a roadmovie? Oké! Nem természetfelettis valószínűleg, hanem erős dráma inkább.

24 hozzászólás a “M. Night Shyamalan és Bruce Willis újra közösen ropja” bejegyzéshez

 1. Adnék a kezébe egy DSLR-t, aztán mehet. Nagy pénzeket már nem bíznék rá. Csodálom, hogy ennyi kudarc után még adnak neki lehetőséget.

 2. Tudnám ki az a hülye, aki Shayammittoménhogyvananeve kezébe még pénzt ad, hogy filmezzen… Vagy egyáltalán egy forgatás közelébe mehessen…

 3. Azért nem készült film belőle,mert a pályakezdő Shyamalan ragaszkodott a rendezéshez,de a stúdió nem ment bele.

  Az özvegy Willis Philadelphiából Kaliforniába,pontosabban Pacificába,imádott exfelesége kedvenc városába gyalogol (4000 km),hogy bebizonyítsa mennyire szerette (?!),ami az együtt élés alatt nem jött neki össze,vagy valami ilyesmi.

  (forrás: Origo)

  SZÁMOMRA a rendező a legnagyobb lufi,a Sebezhetetlen az egyetlen értékelhető filmje.Volt fantázia az Eseményben is (rossz casting),illetve a Falu is kellemes emlék,ennyi.A Hatodik érzéket és társait meg hagyjuk.

 4. A Sebezhetetlen tényleg jó volt, a többi filmje háát nem igazán hagyott mély nyomot (nem a Hatodik érzék sem). De hogy most ezek összeálnak, atyavilág. Báár minusz*minusz az plusz, lehet sikerül a szarból vár. Meglátjuk.

 5. mekkora sznobnak kell lenni ahhoz hogy a Hatodik érzéket fitymálja? elég nagyot szólt az annak idején.

  az újabb filmjei sajnos elég fárasztóak tudnak lenni, de hátha lejjebb adott az egójából mostanra és akkor valami jó is kisülhet belőle.
  az After Earthben is sokminden volt amitől majdnem egész jó film lett, de aztán ott is túlságosan alárendelte a sztorit meg a logikát a Mondanivalónak oszt összeomlott az egész. na erről kéne leszoknia de sürgősen.

 6. Salajman és brúsz is nagy kiesett a pixisből nálam.
  Majd egyszer ha tényleg jó lenne esetleg.

 7. ” clegane:

  mekkora sznobnak kell lenni ahhoz hogy a Hatodik érzéket fitymálja? elég nagyot szólt az annak idején. ”

  Ne legyél szemellenzős,ennek semmi köze a sznobsághoz.Az,hogy valami nagyot szól,semmit sem jelent,ezer oka lehet,legfőképpen a hype.Befektetés-bevétel-hisztéria arányában a The Blair Witch Project ezerszer nagyobbat szólt,oszt’ jó film?!

  Nem magamat futtatom,de nagyon hamar nyilvánvaló volt az,ami,és mivel tíz perc után tudtam a végét,ÍGY NEKEM nem szólt nagyot,végig untam a filmet.Ilyenkor nem vigasztal,hogy “de hát ez mekkora siker”,vagy te másképp gondolod?A Sebezhetetlen ütött – arról nem is szólva,hogy egy eléggé eredeti,újszerű történet,a Hatodik érzék pedig “nyúlás”,vagy hommáge,ha úgy tetszik.

 8. En sem sznobizmusnak neveznem :) inkabb szemelyes velemenynek. nekem mondjuk az ezerszer megkovezett ‘jelek’ is tetszett. de azt meg 12 evesen lattam. :) shyamalan filmjeinel nagyon sokat rak pluszba james newton howard zenei. szerintem egy zseni. egyebkent ha m.night visszanyul a gyokerekhez, akkor nem jesz gond. egy eselyt megerdemel.

 9. Például nekem a Signs /Jelek/ is nagyon bejött, de tény hogy a legutóbbi filmjei kritikán aluliak…

 10. Hatodik Érzék anno tényleg nagyot szólt.
  Nekem is tetszet a Signs/Jelek.
  Azóta viszont számomra semmi értékelhetőt nem csinált.
  Az After Earth olyan szinten kritikán aluli, minden szempontból, hogy semmi nem menti meg attól, hogy az év egyik legszarabb filmjének lehessen titulálni.

  Wacabooy
  Miért, ki rontotta el? Talán nem ő rendezte?

 11. ejj, wildart! egyszerű vagy mint a faék, vagy csak csitri. a hatodik érzék mérföldkő volt a forgatókönyvek világában. ha azt hagynád, a hozzáértésedet kérdőjeleznéd meg. kifejezetten jó rendezőnek tartom. ami nagy baj volt, hogy magasra tette a mércét, amatőrkén kezdte hollywoodban és persze elesett. aztán meg már fejvesztve próbálta menteni a menthetetlent. úgy érzem egyszer visszatér, remélem minél hamarabb, mert amit mostanában lerakott, az nem ő volt, hanem a pénz.

 12. ” szalaysandor says:

  ejj, wildart! egyszerű vagy mint a faék, vagy csak csitri. a hatodik érzék mérföldkő volt a forgatókönyvek világában. ha azt hagynád, a hozzáértésedet kérdőjeleznéd meg.”

  Oké.

 13. “Nem magamat futtatom,de nagyon hamar nyilvánvaló volt az,ami,és mivel tíz perc után tudtam a végét,ÍGY NEKEM nem szólt nagyot,végig untam a filmet”

  :DDDDD és :DDDD… ez jólesett. Hát peeeersze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.