19 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man 2 is lesz a Super Bowlon” bejegyzéshez

 1. Jók a jelenetek, de ez a cgi még mindig idegesít. A végén mintha műbaba csajt kapna el Póki, vagy nem teljesen kész vagy nem tudnak ebből többet kihozni, ami elég gáz lenne.

 2. a CGI-t en sem ertem hogy miert ilyen “gagyi” egyes jelenetekben.. az elso resz 750 milliot hozott, ennyire sajnaltak a masodik reszre a penzt?!

 3. Hallotam, hogy 4 milba kerül 30 másodpárc reklám a Super Bowlon, de még így se tudnak összeállítani rendes előzetest.

 4. jól hallottad, én is írtma már többször :D de az csak a vetítés joga, nem az előzetes megvágása került annyiba.

 5. Vajon ez már Zimmer zenéje ami szól a háttérben? Mert akkor egész ígéretes. A cgi elég videójáték színvonal. Első részben össze vissza szerencsétlenkedett itt meg miket csinál már :D Rájöttek hogy nála hülyeség a realizálás? Oké. Csak néhol picit soknak érzem :D

 6. Komolyan nincs jobb dolga egyeseknek minthogy minden egyes Pókember hírnél fröcösgjön? :D

  Ki a f…szt érdekel a te..es CGI? Ez egy cseszett trailer nem a film addig van még bőven idő. Ráadásul a sok okostojás közül kíváncsi lennék hányan tudják mi is az meg ki tudja IGAZÁBÓL alkalmazni is. Pofázni könnyű otthonról a székből. Egyébként röhej hova fejlődtünk a 21. századra. Anno nem volt CGI mégis élveztük a filmeket sőt ezerszer több jó film volt és kevesebb idióta is. Mára ha egy film nincs tele CGI-jal vagy ha van benne és nem olyan pöpec mintha egy igazi villám csapna bele a srác képébe máris szar. Jó hogy nem várjátok már el azt hogy szerencsétlen Emma Stone valójában ugorjon le csak hogy ne tűnjön babának. -.-‘

  Pont ugyan olyanok vagytok mint azok a kis csicskák akiket az anyjuk tart el és otthonról dumálnak hogy mekkora kockák de csak élethű grafikájú játék lehet a játék ha meglátnának egy Máriót sírva rohannának a szobájukba. Szánalmas komolyan. Nem értem hogy akik eleve rosszul állnak a filmhez mi a francnak jönnek ide okoskodni. Főleg ha láthatóan nem is értenek a CGI-hoz.

  Egyébként ez ugyan az a trailer ami eddig is volt kiegészítve kb 2-3 új jelenettel. 3 jelenet miatt nem fogják újra alkotni a CGI-t.

  Számomra az a lényeg hogy a film élvezetes és képregény hű legyen hogy végre egy értelmes feldolgozást kapjunk, nem az fog érdekelni hogy a fél város meg ki tudja még mi milyen CGI-ból készült.

 7. Copperhead: Mégis milyen legyen egy képregény film mond már meg? A Pókember eleve nem világmegváltásnak született hanem a szórakoztatásra GYEREKEK-nek!!!

  A gyerekes pedig pont az hogy minden hírben ugyan úgy fröcsögsz róla. Annak sincs több értelme mint a filmben logikát meg felnőttes tartalmat keresni. ;)

 8. Erre is sokan el fognak menni. Én is. Szórakozni, kikapcsolódni járok moziba, nem a rációt keresni,arra pedig ez tökéletes lesz.

 9. DarkEagle elég nagy butaságok amiket írsz. Ez egy film nem animáció vagy játékadaptáció ami mellett csakúgy elmegy az ember gondolata, szóval amit látok legyen jól kidolgozva és valószínű ehhez értő szakemberek dolgoznak rajta és igen, én nem értek hozzá, de egy filmről van szó ami a nézőnek van, szóval nem arról szól ki ért hozzá vagy ki nem. Higgyem el, hogy filmet nézek, nem pedig elcsúfított képű jeleneteket, más filmeknél is zavaró, ha nagyon kitűnik a cgi és az hogy téged nem zavar nem jelenti azt hogy te vagy az isten és anyázhatod a többit, főleg emiatt a téma miatt, kicsit beteges ilyenen kiakadni :D . Várom az ezutáni kúltúrált hozzászólásodat.

 10. az az emós srác már rég feltűnt h valszeg Harry Osborn lesz. háát nemtudom valahogy Póki-Harry szerepekre ééss még a többiekről is azt gondolom,hogy az előző trillógia színészgárdája jobb volt :\

 11. Nemtom miért ne lehetne fikázni a látványt. Az első rész szvsz nagyon gyenge volt és végig az járt a fejemben, hogy emiatt a sztori miatt totál felesleges volt rebootolni (még a Pókemberre nagyon is jellemző poénok is elmaradtak). A második résztől se várok többet mert ennyi gonoszt nem lehet kibontani rendesen 2 órában. Ha mellé még igénytelen látvány is társul akkor végképp az az érzete támad az embernek hogy a stúdió pénzes nagykutyái röhögnek a markukba hogy a Pókember névvel ismét bankot robbantanak egy közepesnek is csak jó szándékkal nevezhető alkotással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.