A Csipet csapatból is film?

Azt hiszem Hollywood feladta… CGI/élőszereplős keverék lesz, gondolom Chip és Dale lesz számítógépes benne. Robert Rugan kereste fel a Disneyt az ötlettel, ő eddig reklámokat rendezett főleg, és megtetszett a stúdiónak a koncepció amit mutatott.

Fusson ki merre lát?

29 hozzászólás a “A Csipet csapatból is film?” bejegyzéshez

  1. biztos csodás lesz. a mesét is utáltam. nem elég az alvinos izé. buzi mókusok. vagy tudom is én, mik ezek.

  2. Enné már inkább a valóvilág6 geccy, ez a legalja. Ráadásul cgi-vel, ezek a karakterek nem arra születtek. Hupikék, Vuk is egy hányinger volt.

  3. Itt már nem is az bánt,hogy élőszereplőset csinálnak ebből meg abból meg reboot így meg úgy. Ilyenkor mindig az jár a fejemben,hogy mennyi jó ötlet hever parlagon, ami a büdös életben nem jut el a nagyközönséghez mert a pénzéhes gyökerek nem látnak benne fantáziát, vagy mert túl drága lenne….

  4. Nem dúlt fel nagyon, és nem azért mert szerettem az eredetit. Hanem mert nagyon ritka kivétel az ha rajzfilmet nézek… Most egy random gyerekfilm helyett feldolgoznak egy újabb disneyt.Húha. Aztán folytatnak egyszer kétszer aztán elfelejti mindenki és csak az eredetire fog emlékezni. A kicsiknek meg úgyis tökmindegy.
    Most komolyan a scooby doo meg chimpunks meg tökömtuggya miután van olyan akiből ez egy vállrándításnál erősebb reakciót vált ki? max annyi h nem lennék human helyében, mert neki valszeg tényleg végig kell ülnie. Vagy nem:P

  5. A csipet csapat sose volt nagy kedvencem, ezek a feldolgozások meg 1-2 kivételtől eltekintve nézhetetlenek. De majd biztos megcsinálják cukira a kisgyerekeknek. Csak szegény szülőket sajnálom, akinek el kell menni velük majd a moziba

  6. Én azt mondom, irány elővenni a régi kedvenceket, meg amiket még nem láttunk esetleg régebbről, mert ez így ennyi. Van évente kb. 5-10 (jobb esetben) olyan film, amit érdemes megnézni, a többi egy rakás szar. Élükön a “zseniális” soha-megszűnni-nem-akaró képregényadaptációkkal és/vagy remake/reboot tudomisénmikkel

  7. Én azt hittem, hogy azok az éneklős mókusok volak ezek, amiből már vagy három rész készült Earllel.
    De ezek szerint tévedtem.

  8. Awwww, imádtam anno. :) Kár, hogy nem egy normális mesét csinálnak hanem élő szereplés vegyes faszságot…

  9. kreatív válság a javából. ha ez a divat hozzánk is eljut akkor pár év és jöhet a Tv Maci a Film.

  10. Mondanám, hogy valami durva anyagot szívnak arrafelé, de ez már inkább az az eset, hogy az ivóvízbe kevernek valami cuccot, mert nem hiszem, hogy másként ilyesmit keresztül lehet vinni több szűrőn.

  11. A mesét (emlékeim szerint) imádtam gyerekként. Talán ezt anyám is megerősítené, amikor szénné néztem VHS-en. Ennek biztos a közelébe se mennék ha lenne.

  12. Uhhh “Kyp” – ettől felállt a szőr a hátamon és hetekig rémálmoktól gyötörten fogok éjszakánként fetrengeni… :-)
    Tv Maci a Film! Ú, ez nagyon gázosan hangzott.. nem tehetek róla, vizuális típus vagyok! :-)
    Nekem sem szimpatikus a Csipet csapat – ötlet amúgy, de mentségükre legyen mondva, nemsoká kapunk a nyakunkba egy “Galaktikus, világvédő mosómedvét” is, az sem sokkal kevesebb CGI-vel jár…

  13. A hegy csúcsa az lesz, amikor élőszereplős Miki egeret fognak forgatni. Vagy Tom és Jerryt, ba*dmeg! De remélem akkor leomlik az egész a francba, és ezeket az amúgy még nézhető, gyerekeknek való, aranyos meséket nem szégyenítik így meg. Komolyan hányingerem van a jenkiktől. Anno nézhető meséket gyártottak. Azokból lassanként tanulhatott is valamit a gyerek, de mostanság. A felnőttekre is kikacsintó és beteg humorú mesefilmek mennyivel jobbak ezeknél?!

  14. Bűntett! Űzzed! Fuss amíg lábad jár,
    mert kis mancs, tappancs rád csap és véged már.
    Bizony meglakol, kit elkapnak,
    ha segély kell, csak szólj!

    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale jön, ha gond van.
    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale odapottyan.
    Chip és Dale sosem fél, bár csipetnyi,
    ki bajba került megmentik.

    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale jön, ha gond van.
    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale odapottyan.
    Chip és Dale kifürkész nagy titkokat,
    oldatlan semmit nem hagynak.

    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale jön, ha gond van.
    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale odapottyan.
    Chip, Chip, Chip, Chip és Dale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.