15 hozzászólás a “A Million Ways to Die in the West most nulla poénnal” bejegyzéshez

 1. Ez a cím speciel nem is annyira rossz mintha tükörfordítás lett volna inkább egy zseniális marketinghúzás. Bár nem tudom mekkora volt a ted nézettsége de felteszem magas, valszeg passzolt a film a magyar közönség humorához…
  Ja és maga a film. humortalan.

 2. Meg kell ölni aki ezt a címet adta. Álljon elénk hogy megölhessük.
  Gátat kell szabni az ilyen művek megszületésének.

 3. Mondjuk leírva látszik csak a “lényeg”, kimondva nem. Meg egyébként is mindenki angolul nézi a filmeket, nem? Akkor meg nem tökmindegy?Meg a moziban se kell kimondani, akit annyira zavar, simán csak “Kérek egy jegyet Seth MacFarlane új filmjére” azt cső. Nem tudom, most miért kell ekkora patáliát csapni ezért…

  Meg ahogy írja qpak is, nem nekünk lett kitalálva ez a cím, akiket azért érdekelnek a filmek és nagyrészt tájékozottak vagyunk a témában, hanem aki nulla háttérinformációval rendelkeznek.

  A trailer-hez meg: erőltetett, nulla poén

 4. Én egyszerűen képtelen vagyok ilyen “címeket” kimondani, a moziban ilyenkor inkább azt mondom, pl “kérek egy jegyet a 9-es terem ötórási előadására…” nem áll rá a szám ezekre a baromságokra.

 5. “Kérek egy jegyet Seth MacFarlane új filmjére”
  Az itthoni TED mozinézők vajon hány százaléka jegyezte meg a nevét? Most épp egy általános iskolában dolgozok. A 7.-8.-osok között sokan tudják, mi az a Family Guy, sokan szereitk is. De amikor azt mondtam leőször, hogy Seth MacFarlane, csak néztek rám értetlenül.

 6. VeszTEDbe???
  Hát, hogy a klasszikust idézzem:
  Hé, hé, hé, hé, hé!!!
  Mi a büdös F@sz?!

 7. Magyar cím az roflmao.

  Ez a film okés is lehetne (kakaóval), csak ne játszana benne Seth MacFarlane. Szerintem sokat ront rajta.

 8. Anthonz: Láttad már valaha főszerepben? Ja nem… A szinkronhoz bizonyítottan ért, most pedig elválik, hogy alkalmas-e élőszereplős filmre.

 9. Play: láttam az előzetest, az bőven elég is volt. Van ami 5 perc alatt is ugyanúgy megfigyelhető, mint 1 óra 20 perc alatt..

 10. Az idióta magyarosításokat már mondhatni megszoktam, ami igazán zavar a címben, hoyg párhuzamot vonank a Teddel. Enniy erővel az Indiana Jones filmekhez is leheetne Star Warsos utalásokat tenin, mert mind a kettőhöz köze van Lucasnak. Attól, hogy ugynaaz a készítő, szó nincs folytatásról, és egy vadnyugati filmben főleg nincs szó Tedről. Teljesen irreleváns a két dolog.

 11. Szerintem Seth Macfarlane-el nem lesz semmi gond. Láttam pár Roastban, és az Oscar gálán is, otthonosan mozog a színpadon, van színészi tehetsége is…Amúgy meg ez egy paródia szerű film, nem kell oscar-gyanús alakítás ahhoz, hogy élvezzük a poénokat.

 12. Igazából ezzel a címmel még szerencsénk van, lehetett volna az “Hogyan rohanj a wesTEDbe?” is… Ez már fáj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.