Podcast: Nyilvános vetítés 223: Katniss és az akció

Természetesen iTunesban és RSS-ben már kinn volt egy ideje, de aki eddig kihagyta, az most pótolhatja a heti adást. Jövő héten újra Pacino elvileg.

Premierek: A könyvtolvaj, A német doktor, Behálózva, Herkules legendája, Banks Úr megmentése
Trailerek: Joe, Starred Up, Blood Ties, A Million Ways to Die in the West, The Rover, The Long Way Down, The Quiet Roar, The Zero Theorem
Egyebek: Sly Cooper, Lesz Riddick folytatás, Taken 3, Guy Ritchie: King Arthur, Élőszereplős Ghost in the Shell, Dawn of the Planet of the Apes site, M. Night és Willis
Megtekintve: The Hunger Games: Catching Fire

Letöltés, RSS, iTunes, Shownotes.

6 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 223: Katniss és az akció” bejegyzéshez

 1. Eddig meghalgattam szinete összes nyilvános vetitést ,de eza vágás hangoknál miko beszéltek – borzalom mint egy megakadt bakelitlemez,megvolt ben nem a szándék ,de kb 10 percig birtam halgatni,ennyi voltam.

  tiszteletem – további jo munkát.

 2. Wayne:
  Az a “kapcsolgatós” film a nekem is megvolt. asszem az 1990-es szilveszterkor vetítették a TV1-TV2-n. :D

 3. King Arthur érdekes téma, valójában szerintem a képregényfilmeket leszámítva manapság alig akad olyan anyag, amit akár 6 részen keresztül sikeresen lehet erőltetni – ha már feljött az egyértelmű Sherlock párhuzam Ritchie kapcsán: ott hiába van komoly star power, egy jelenleg nagyon népszerű főhős, akkor sem lehetne szerintem féltucat részen kereszült sikeresen húzni, és leginkább ez a beszédes. vagy éppen a Gyűrűk Ura, a végére az is szépen kifullad, már pedig egy Artúr Királynak nincs akkora rajongóbázisa, ez tény.

  érdekes, hogy ha ez ennyire érdekli Guy Ritchie-t, akkor miért nem egy többévados szériában gondolkozik, ott simán sikerre lehetne vinni, de moziban ez eléggé érdekes húzás.

 4. Volt még egy Riddick-story. Az első és a második film között egy rajzfilm, ami a Pitch Black után játszódik pár órával. Vin és a többi életben maradt karakter színésze adja a hangot.
  Furcsálltam, hogy egyszer sem említettétek. Pedig sokszor volt szó a Riddick-filmről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.