Super Bowl: Captain America: The Winter Soldier

Természetesen a Marvel első idei szuperhőse sem maradhatott ki a baromi drága exkluzív buliból, és 4 millióért az alábbi reklámot vetítették hozzá:

Az új trailer is ide időzítették, ha valaki a reklám után rákeresne arra, hogy milyen bajai akadnak Amerika kapitánynak és Scarlett Johanssonnak ezzel a téli katonával. Itt már nem csak a látványt villogtatják, mint a fenti 30 másodpercben, hanem történetből mutogatnak dolgokat.

21 hozzászólás a “Super Bowl: Captain America: The Winter Soldier” bejegyzéshez

 1. Érdekesnek tűnik a főgonosz, ha kap sok játékidőt beszéddel, nem csak csúnya nézéssel, lehet moziban nézős lesz.

 2. nem ismerem a Capt. America füzeteket, ezért engem ez az ellenség kicsit (Solid) Snake-re emlékeztet :D ami jó. az hülyeség, ha neki drukkolok?

 3. Chris Evans nagyon irritáló szerintem. Igazi suttyó feje van, nem pedig mint valami nagy hazafi hős.

 4. Kicsit OFF…

  De a Marvel Phase Two eddig mellé ment. Az elsővel legalább építettek valamit. Pl. Tesseract+Loki. Nem is beszélve arról, hogy a Marvel mintha elfelejtette volna, hogy ez már egy közös Univerzum, és a “hol vannak ezek meg azok a karakterek”-kérdést, már nem lehet simán úgy kikerülni, hogy tudomást sem vesznek róla. Ezen a szinten, egy-két cameo és stinger, már nem elég!

 5. “nem ismerem a Capt. America füzeteket”. Akkor vigyázz itt, mert lehet hogy több évtizedes spoilereket fogsz olvasni. :D

 6. 2 millió gépfegyveres terrorista, akik egy kör alakú pajzs alá, fölé mellé nem tud lőni

 7. Happy Zoidberg: A Throban ez tökéletesen kivitelezhető volt, a földön szinte nem is jártak. Tony Stark evidens, hogy nem tud segíteni most, ismerve a 3. rész végét. Hulkot meg mindenki elkerüli, amennyire csak lehetséges. Ennél fogva, kit akarsz te annyira viszont látni?
  Nem mellesleg, a Dark Worldben építgették a folytatásokat rendesen…

 8. Látványos, látványos, de én már nem hiszek a marvelnek… amennyi üres, műanyagízű filmet összepakoltak az utóbbi időben (1-2 kivételtől eltekintve), nem tudok lelkesedéssel tekinteni az új Amerika kapitány-filmre, bár tuti meg fogom majd nézni itthon.

 9. Play én meg azt hallottam valahol, hogy időrendben az Amkap 2 van előbb, és a SHIELD azért nem tudott Tony-nak segíteni, mert itt aránylag legyakták őket. :D

 10. Jó, jó, oké. Ha meg tudták volna magyarázni, hogy ki-hol van és miért nem elérhető, akkor miért nem magyarázták meg???

 11. nem hittem, hogy ilyet írok egy marvel filmre, de ez várós :-)
  ki, miért nem ér rá hülyeséget hagyjuk már egy rágógumi blockbusternél?! miért te lemásznál Portmanről és Paltrowról, tuti állandóan rajtuk vannak, ennyi!
  + pont, hogy Phase 2 építik még nagyobbá az univerzumot 1; Thor 2-további infinity stone
  2; Amcsi kapi 2 sztorija erősen összefog fügni az Avengers 2-vel
  Téli katonát nagyon eltalálták!

 12. A Winter Soldier tortenet kepregeny formaban nagyon jo.Ha valaki el szeretne olvasni honositva megtalalhato (nem reklam csak ajanlott)az xfanzine.com oldalon.Ha a forgatokonyvirok fele olyan jo tortenetet kanyaritottak mint Brubaker en jol fogok szorakozni az biztos.

 13. Még a végén nézhető lesz, látványban nem lesz hiány az biztos….első rész nem jött be de ez azért sokkal jobban néz ki.
  Millió gépfegyveres terrorista, akik egy kör alakú pajzs alá, fölé mellé nem tud lőni kicsit fail, de majd meglátjuk mit hoztak ki a filmből

 14. érdekesnek tűnik :) az első sem volt vészes, habár annyira nem tetszett…de ez várós, kíváncsi vagyok mit hoztak ki magukból a marveles fiúk

 15. Alapvetően ha belegondolunk Kapi karaktere is egy nokedli, erős, és van egy vibránium pajzsa, csókolom. Szerintem a millió gépfegyveres katona már csak azért sem lő a pajzs mellé, mert akkor hamar meghalna Amerika Hőse, és az nem jó nekik sem, mert utána olyanokra kell lőniük mint pl.: Hulk, aki visszaüt, vagy Thor, aki visszaüt, vagy akárki más, aki keményebb Kapinál. Natasha nem szjuperhjúmen, mégis lenyom bármit és bárkit, ez a MARVEL. De kérem, kit érdekel, ha ilyen látványos popcornfilmeket tudnak gyártani?

 16. Első rész hatalmas csalódás volt nekem, moziban néztem majdnem bealudtam rajta:(Második résszel óvatosabb leszek a moziban biztosan elkerülöm.

 17. Spoiler Alert!

  Szerintem nagyon kiszúrnak magukkal, jön az Age of Ultron és azt hogy akarják megoldani ennyi szereplővel? Az egyetlen film lenne, amiben láthatnánk meghalni Hulkot, meg Thort, satöbbi.
  A Black Widow meg akkor most minden hős mellett ott lesz? Mert végülis ő a shield házi kurvája, mindenkinek megvolt az univerzumban…akkor a hulk következő részében is benne lesz?
  És miért van az, hogy mindig az úgynevezett gonosznak szurkolunk, a jó pedig akkora egy észlény hogy semmit nem vesz észre..pl. Thor meg Kapi.

 18. Ez a kérdés hogy ki hol vna iylenkor maximum akkor vetődhetne fel ha az Avengers végén megbeszélték volna hogy innentől egy csapatban védik megm indig a földet és Thor is midgardon marad, de mivel feloszlottak mindenki ment a maga dolgára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.