Super Bowl: The Amazing Spider-Man 2 (nézzünk filmet)

Először nézzük meg a második Super Bowl spotját is Pókembernek. Na most a spoilerfóbok eddig merészkedjenek. Lesznek viccek, lesz látvány, meg minden ilyesmi, és még Elektro is okésan néz ki, hiába színesbőrű (kék).

De ez nem volt elég a Sonynak, az új trailer is debütált a filmhez. Namost ez több, mint 3 perces, és a nézzünk filmet kategória egyik remek darabja lehet. A kezdetektől mesél látszólag időrendben.

15 hozzászólás a “Super Bowl: The Amazing Spider-Man 2 (nézzünk filmet)” bejegyzéshez

  1. Hát ez a hosszú promo atom zsilett a végén még most is halálra röhögöm magam. :D “WHAAAAT???” xDD Végem van tőle.
    “Laundry Seriff” :D Annyira kellett már egy ilyen beteges humorú Pókarc. xD

    Kíváncsi vagyok a CGI tudorok ezúttal látnak-e valami bakit mert én semmit se láttam. :D Mondjuk eddig se volt bajom vele szóval nem mérvadó amit mondok. xD

    De az tuti hogy most még jobban várom a filmet.

  2. FÚÚÚ A MÁSODIKAT NE NÉZZÉTEK MEG!!!!! NAGYON SPOILERES!
    Én háromnegyedéig néztem, amikor rájöttem, hogy WTF mit csinálok? Amúgy ezek alapján kicsit kiábrándító.

  3. Én végignéztem, mert nem bírtam ki. Durván várós!! Azt nem értem miért kellett lecserélni a szemeit, vagyis a fekete lencséket fehérre. A régi nekem jobban tetszett.

  4. az elsőt rossz nézni, szerintem epilepsziás rohamot lehet kapni tőle. utálok ilyen trailereket. nem lesz rossz fil amúgy, viszont a kék manus kicsit nevetséges. ja, Mary Jane hol van?

  5. MJ eltolva a 3.részig,és esetleg még cserélve is,de innen kivágták-újravették azokat amibe szerepelt volna
    am meg nagyon jónak tűnik

  6. Elektro az angolnáktól lesz elektromos ha jól látom ? huhh :)
    nekem jobban tetszett volna ha a ruhájában van valami eszköz, amivel tud szórni.

    a kövi részben legyen már benne Skorpió, léccii :)

  7. Spida’…wub…wub..wub…Man! Eddig valahogy nem kapott el a dolog – az Oscorpos raktárban felvillano Vulture meg Octopus cameokat leszámítva – pedig az előzőt kifejezetten szerettem. De ez most megvett kilóra, az a helyzet. Tetszik, hogy jobban megnyomják a poénkodós oldalát a dolognak. Dr. Strange az egyik számban külön ki is emeli, hogy “Tudom én, Pókember, hogy viccekkel tudod oldani a rád nehezedő nyomást…” Szóval király.

  8. Ez a unite-os trailer elég jópofa, de az első rész nem hagyott mély nyomokat, ill. a karakter sem a kedvenc. De így elkezdtem kicsit várni.

  9. Azért szeretem az ilyen trailereket, mert bár kíváncsi vagyok az ilyen filmekre, kivétel nélkül annyira unalmasak, hogy egyszerűen nem tudom végignézni őket. Így elég megnézni az előzetest, minden lényeges benne van :)

  10. Uram atyám, de gagyi ez az egész. Megbukhatna már egy ilyen képregényfilm és talán újra elkezdenének normális akciómozikat csinálni.

    Pfff.

  11. Zoli: normális akciófilmet az elmúlt öt évben csak skandináv területről láttam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.