Super Bowl: Transformers: Age of Extinction

És befutott Bay legújabb, hatalmas robotos baromságának is az előzetese. Csak szerintem néz ki ugyanúgy, mint az előzőek? A két pisztolyos roboton elmosolyodtam, de azért rendesen felidézték ebben a 30 másodpercben azt, ami miatt teljesen kiégtek nálam Transformerek. De nem akarok mást letörni, inkább: ti várjátok?

77 hozzászólás a “Super Bowl: Transformers: Age of Extinction” bejegyzéshez

  1. rosszabb nem lesz, mint a harmadik meg a második, itthonra azért jó. meg mostanában Marktól se hányok lilát, szóval nem írnám le előre.

  2. Amikor berobbant optimusz a dínó hátán az zs kategória szintű gagyiságnak felelt meg.

  3. Ne húzzátok már ennyire? Ez már ragályos. Én rajongó vagyok és már lassan én is elhiszem, hogy szar, pedig nagyon küzdök… az a baj, hogy, ha 1 ember azt mondja, hogy valami szar, akkor csatlakozik hozzá egy másik, aztán mindenkit beszív a mások véleménye és nem tud tiszta fejjel gondolkodni. Ha nem tetszik, vagy nem szeretitek, akkor nem fog tetszeni soha, de aki szereti, az örül, ha láthat egy újabb részt a képernyőn.

    Köszönöm!

  4. Látszik a traileren, hogy vért hugyoztak, hogy legalább értékelhető szintre lerendereljenek pár jelenetet a Superb Owl-ra. Nekem amúgy élből kihagyós, de remélem a széria rajongóiak tetszeni fog. Marky Markot meg amúgy sem bírom.

  5. én szeretem a nagy robotos izéket, ha nem is “igazi” transformerek ezek, legalább valami van…

  6. Csak a szokásos Michael Bay cucc. Szerintem nem sokan vehették komolyan, amikor azt mondta, hogy ez lesz más lesz , mint az eddigiek. A 3. előtt is ezt állította.

  7. Nekem az a bajom, hogy gyerkőckoromban imádtam a dínóbotokat. így most, hogy láttam a T-rex botot, nagyon elérzékenyültem, és nagyon várom ezt a részt.
    Bár a 2. rész borzalmai után, és a 3. rész so-so hangulata után nem feltétlenül kellene előre leírni. Majd ha megjelenik :-)

  8. Én V1haRral értek egyet, nem tudom miért kell lehúzni már most. Sőt! Sokan már akkor lehúzták, mikor még csak forgatták. Ebből a félperces előzetesből az égvilágon nem derül ki semmi. Szóval várjuk meg az első normális trailert mielőtt pálcát törünk felette.

  9. Engem pont Wahlberg miatt érdekel. Az előző szereplőgárda kegyetlenül irritáló volt, a látvánnyal, meg a so called storyval sose volt gondom.

  10. Dájnóbot befostam!! Tucat tra.fo. film, de legalább Wahlberg egy bírható karakter azután a bamba után. A varangypofákat jobban várom mint ezt a sokadikat.

  11. Már a 3. at se néztem meg, ezt se fogom soha. Szánalmas ez a Bay az örökös robbantgatásaival.

  12. Lehet én nem értem, de mégis mit vártok 1 olyan filmtől ahol óriás robotok, autók, dinók, repülök tök 8 szeletelik egymást, ha nem robbanást és látványt? Ezt mindig hozta Bay. A sztori többnyire 1xű mint a szög, eddig az volt, de ebből a 30mp-ből ha valaki nekem megmondja, hogy miről fog szólni, az mellékelje már a lottó számokat is jövő hétre!

  13. Sajnos teljesen egyet kell értenem; Human, szpojleres mókus és a többi emberrel, hogy ez gáz.
    És nem azért mert az ember be akar állni a sorba hanem azért mert mi belső “képi” világunkban nem ezek a túl erőltettet és túlzóan ábrázolt robotok élnek!
    Ha kicsit visszafognák a robot designerek magukat és nem lenne ennyi “lyuk” a robotokon azaz sokkal több simább felület lenne rajtuk plusz ha nem akarnánk ennyire humanoid kinézetett adni nekik akkor már is jobb lenne a helyzet.
    Vissza kellene térni az animes stílushoz. (gyengébbek kedvéért G1)

  14. Amúgy én simán megmondom miről fog szólni. Nem valami nagy kunszt kitalálni.
    1. Űrből jövő halálos fenyegetés, a Föld pusztulásá elkerülhetetlen
    2. Rájönnek, hogy valami misztikus tárgy, kocka, dimenziókapu, varázsbögre,… akármi segítségével le lehet győzni őket.
    3. Autobots for the rescue
    4. Dinórobotok hátán kamion robotok szétbasszák az ellent, azonban úgy túnik reménytelen a harc és minden veszve
    5. Az utolsó pillanatban: deus ex machina. Mindenki megmenekül, naplemente, pátoszos de vicces utolsó mondatok Marky Mark szájából, valami gagyi one direction szám a stáblista alatt. Ennyike

  15. Istenem, édes jó Istenem…. én az első hármat szerettem, de ez itt most valami elképesztően gagyinak néz ki…. És valahogy még Mark is amatőrnek tűnik, pedig tehetséges színésznek tartom. Meg ezek a lassítások… ennyire ne akarjunk már drámaiak lenni. Bay se nagyon tudja, mikor kell abbahagyni.

  16. Én se értem hogy láttatok kb 30 másodpercnyi anyagot és rögtön leszarozzátok a filmet… ha ilyen jól megjósoljátok hogy milyen egy film akkor PM-be kérem az e heti ötös lottó számokat is!!!

    Am szerintem jót tesz a franchise-nak egy kis frissülés..végre nincs benne idiótán kiabáló Shájá lábuff meg az a qrva ronda szőke se… Mark Whalberg-t csipázom. A csaj szereplő se ez az unreal beképzelt maca hanem aranyosnak tűnik. :)

    Srácról nem tudok nyilatkozni mert ő csak fut a spark flare közepette. :D

    Optimus új kinézete is tetszik…meg Grimlock…hát ott azt hittem befosok. :)Cybertron kard is befigyel..(netán Drift is tiszteletét teszi?–>http://static.zerochan.net/Transformers.full.1206603.jpg

    Szóval ennek most adok egy esélyt. RotF és a Dark Moon után nem reménykedtem hogy várni fogok valaha Bay bácsitól egy TF filmet..de ennek van olyan darkos hangulata most mint a Revenge of the Fallen superbowl előzetesének: http://www.youtube.com/watch?v=-SmqcJf5MZM

    Na befejetem…LEGYEN MÁR JÚNIUS!!! :)

  17. Azért annak ellenére, hogy az eddigi Transformers-filmek milyen gyenge minőségűre sikeredtek, többnyire legalább fényes nappal voltak az akciójelenetek, vagyis jó esetben láthattad, hogy mi a frász folyik a vásznon. (Pl. az első rész utolsó fél órája, a második rész erdei zúzása, és a harmadik rész utolsó egy órája) Ellentétben bizonyos Pacific Rimekkel, ahol minden-egyes-robot-üt-kaiju-t-jelenet sötétben és/vagy víz alatt volt, mert Ú SZÍNEK!!!

  18. egy pozitívum van benne, a Bates Motel-es csaj, de ő se fog rávenni, hogy megnézzem ezt a sz…

  19. Engem eddig nem igazán édekelt, de a dinobotokkal megvettek! Vásznon ilyet még nem láttunk! Mindenképp meg kell nézni. Aztán az majd eldől, hogy felnőtt fejjel is lehet-e ezt élvezni vagy pedig vissza kell vedleni 8 évessé. Nekem a Tűzgyűrű esetében sikerült! :D

  20. nekem még mindig az a bajom, h alig lehet megkülönböztetni a robotokat :P
    meg hiába van nappal, alig látni h mi történik a vásznon.

    azt már hozzá se írom, h gondolom itt se nagyon ügyelnek arra, h legyen forgatókönyv.

    soha nem értem az olyanokat, akiket kielégít az h jelenetek vannak csak egymás mögé fűzve. Indiana Jones sem egy művészfilm, mégis van kerek története, vannak karakterek, motivációk stb…

    ez a “dehát látványfilm, miért kell történet” magyarázat meg egy nettó baromság. mibe telne még mondjuk fél milka dodót fizetni a forgatókönyvírónak, hogy csináljon egy tényleg jó sztorit??

    nálam a Transformersnél még mindig akkor kérdőjel, hogy mi a tökért viszik be a kockát a városba az első részben???

    és azt sem értem h minek ennyi embert szerepeltetni? ja de! ha csak robotok lennének, akkor konkrétan senki se értene semmit, mert mindegyik egy nagy csapágy és csavarhalom, totálisan megkülönbözhetetlenek.

    arról nem is beszélve, hogy olyan az autobotok és az álcák is olyan ostobák, h mint egy gerezd narancs.

    szerettem a képregényt, és bele se merek gondolni abba, hogy mennyire brutálisan jó filmet lehetne csinálni belőle, olyan faxa alapanyag. ehelyett egy mérhetetlenül ostoba óvódás gagyit hoznak minden részben.
    persze megnézem majd ezt is dvd-n, de nem várok túl nagy csodát…..

    azt már hozzá se teszem, h x évvel az első rész után a mostani trailer szerint egy dekát nem fejlődtek a CGI-vel.

  21. Na de “gyerekek” ! Hiszen sci-firől beszélünk. Elég csak a bevételekre nézni. Kassza siker volt a 3. rész….
    Annak ellenére hogy a sztorija semmilyen volt, a főszereplő csaj nulla, de teli volt transformerekkel, meg robotos akciókkal.

    Erre a filmre nem az emberi szereplők miatt mész el, hanem a robotok miatt. Meg hogy végre kikapcsold az agyad a szürke hétköznapok monotonitásából, és átkerülj végre egy másik eseménydús világba.

    Kritikától függetlenül ez a film is ott lesz a bevételi rekordok környékén.
    Én nagyon várom már. És nem a történet vagy a főszereplők miatt (azok igazából nem is érdekelnek) :D Engem csak egy valami érdekel, hogy újabb és újabb történeteket láthassak a vásznon az autobotokkal.

    Jah mellesleg, azt be kell ismernem, hogy én is jó ötletnek tartom az új szereplő gárdát. (És én is várom a tini ninjákat is, de az egy másik film) :)

  22. Abu:
    de kérlek magyarázd már el, hogy miért jó ha nincs története egy filmnek? most komolyan!

    a Terminátor 2 is blockbuster volt, és mégis volt forgatókönyve. és megnézték kismillióan, és még ma is jó. és még sorolhatnék egy rakat ilyen filmet.
    miért lettek a mozinézők ilyen igénytelenek?

  23. csak még egy komment, aztán leállok és nem rugózok rajta.

    “Meg hogy végre kikapcsold az agyad a szürke hétköznapok monotonitásából”

    miért a vissza a jövőbe, star wars, indiana jones, terminator, alien stb annyira bonyolult, hogy komolyan igénybe veszi az agyát valakinek? azok is kirántanak a hétköznapokból…

    nem akarok bántani senkit, de számomra ez tök szomorú, hogy idáig jutottunk. elég pár drága robbanás, és már tódul a nép a moziba.

  24. mi bajotok Wahlbergel?
    szerintem egyáltalán nem rossz színész, shia-nál meg kategóriákkal jobb.
    a film nekem is offos

  25. Hát, sajnos nekem is az az érzésem, hogy egy, az előző 3 részhez hasonló újabb töltelék film lesz csak :(

    Majd ha optimus valami csoda folytán hullaként hever valahol, és a film végén még mindig az lesz, akkor azt mondom wow. Igen, kb azt várnám, hogy legyen kicsit realisztikus a film, történjen az ami ilyenkor tényleg megtörténne, de sajnos tudom, hogy az nem az a film lesz, és nem MB rendezésében :) (Az lenne az igazi sci-fi, ha MB úgy csinálná meg a filmet, h jönnek az álcák, letarolják a bolygót, h ezt nektek, aztán csá. End of story. De nagyobb eséllyel csap ma fejbe egy meteor, mint h ez megtörténjen.)

    Úgy néz ki ha jó transformers storyt akarok, újra kell játszani a War for Cybertront és a Fall of Cybertront. Na az valami…. :p

  26. Devlix: Szerinted arra ki lenne kíváncsi, hogy az álcák letarolják a földet és kipusztítják a teljes emberiséget? Mi értelme lenne annak?

    tomek: Kiragadtál egy 20 éves időszakból 8 épkézláb közönségfilmet. Szerinted nem készült az elmúlt időszakban legalább ennyi? De igen. (Eredet, Dark Knight, Mátrix, Gyűrűk Ura trilógia, Gravity). A felhozatal bővebb, de ha normális szórakozásra vágyik az ember, mindig talál magának valamit.

  27. Play:
    csak a Transformers-ről beszéltem. mert mindig e film kapcsán merül fel az “ez csak egy látványfilm, kell h valami kikapcsolja az agyat” mondat.

    olyan nagy bűn, h szeretnék megnézni egy tényleg jó robotos filmet?

    elnézést h a pozitív oldalra nem írtam fel az összes jó filmet;)

  28. Hát nem is tudom, talán meg lehetne vele alapozni 1-2 folytatást, és talán nem az lenne, hogy előre tudja mindenki mi lesz.
    Szerintem Quiddy teljesen jól felvázolta azt, mire számíthatunk, ismét…

    Mellesleg nem kell messzire menni, nézd meg az eredeti G1 season2 és season3 közötti átvezetőt rajzfilmet. Ott nem szaroztak a készítők, úgy hullottak a fő karakterek, mint a huzat. Optimus, Ironhide, Starscream stb… És vége lett a transformers univerzumnak? vagy a storynak? A legkevésbé sem…

    Az az egyetlen baj, hogy túl kiszámítható ismét a történet. Mikor bejelentették, hogy lesz új trilógia, új rendezővel, azt mondtam hurrá, talán összekalapálnak egy “rendes” történetet is. Erre jön megint ez a hurka Bay gyerek, és megint lehúzza ugyan azt a storyt egy negyedik alkalommal is.

    És igen, most lehet azzal jönni, hogy miért mondom, láttam már a filmet? Nem, de láttunk ennél darkosabb trailert (7.1.11 – Earth goes dark, ugye?) stb, de itt a végén, hogy Optimus Grimlock hátán ülve indul meg, hát bocsánat, de ez már gáz.

    Szerintem maga a transformers egy hatalmas, lehetőségekkel teli franchise, és sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ez az egy dolog bosszant. De hát, ez van… ezt kell szeretni. Shit happens.

  29. Hát Bay papa,ez bizony már kevés lesz,és unalmas!!!!Ezeket a jeleneteket már mind láttuk az előző részekben is!autó ketté vágás,hagyjuk már!!sajnos tényleg frissíteni kellett volna a rendezői széket!:-(

  30. vajon meg lesz magyarázva mi lett a hülye gyerekkel ? meghalt ?
    vagy egyből jön Márky Márk és ennyi ?
    ő lesz az új Hero ?

  31. remélem ebben nem megint Megatron lesz a főellenség, hanem végre valami új.
    Sokkoló vagy Scorponok visszatér.

  32. Beülök egyszer és megnézem,úgy mint az első hármat.
    Én élvezem ahogy végigdübörög az érzékszerveimen a film.
    Olyan sűrűn azért nincs Transformers film,hogy már unalmas legyen.
    Teaser alapján nem ítélek.Egy minimum szintet hozni fog.Ez látszik.

  33. Copperhead

    Nem halt meg, ez a rész az első után 4 évvel játszódik.

    A filmek tetszettek, kivéve a 2-at, de ez nagyon szarul néz ki…Attól független moziban nézős lesz.

  34. Én nem tudom milyen lesz a film de a hozzászólások szánalmasak,unalmasak és nagyon gagyik. 30 másodperc után véleményt alkottok?

  35. Szerintem meg látványban és hangban ott lesz a szeren.
    Én meg ezért járok moziba, hogy szórakozzak.
    Nekem az első három rész is tetszett, tény, hogy az első a legjobb, láttam vagy 15x. :)
    Ezt is moziban fogom megnézni.
    És az is tény, hogy vannak/lesznek benne érdekes jelenetek, de ez van ezt kell szeretni, vagy nem.
    Senkinek sem kötelező elmenni és megnézni moziban.
    Aki akar megnézi majd akit meg nem érdekel az nem nézi meg. Ennyi a történet.
    Valakinek ez jön be valakinek meg más.
    Egy nyári meleg délután a hűvös moziban kólával popcornnal tökéletes lesz. ;)

  36. “azt már hozzá se teszem, h x évvel az első rész után a mostani trailer szerint egy dekát nem fejlődtek a CGI-vel.”

    Haha! Ez egy igen jó vicc volt. Köszönöm.

  37. Akik a “30 másodperc utan véleményt alkottok” vasat ütik !
    NEM a 30 másodperc alapján van véleményem hanem az előző két EGESZ FILM alapján.
    Mégpedig az hogy egy kalap sz*r lesz mint azok voltak. A spot elott is egyértelmű volt. Csupán a spot nem cáfolt erre rá.

  38. azért kíváncsi leszek, hogy miért lesznek dinoszaurusz robotok, lesz-e értelmes magyarázat vagy Bay-től ne is várjunk? mert a képregényes ugrott.

  39. Ahhoz képest hogy egyesek meg se nézik majd meg így meg úgy fos lesz szépen pörög a teaser trailer (!) bejegyzés:)))

    Újabb kasszasiker lesz a Paramoutnál és szinte borítékolható az 5. rész… hacsak Bay rá nem un. Bár van az a pénz, hogy nem un még rá.

    Én várom és ott leszek a premieren! Igazi 3D orgia lesz! Popcorn-kóla! :)

  40. Aki ágyúvá alakul az több mint valószínű Galvatron, neki volt az egyik alakja egy nagy puska. A dinobotok meg a rajzfilmben meg a képregényben is benne voltak, nem tudom mit kell rajta magyarázni, inkább azt kellene hogy eddig miért nem kerültek bele a filmbe :D

  41. Sokkolót kinyírták az uccsó részbe… de valahogy megtudják oldani ha nagyon akarják hogy benne legyen elvileg megatron is megnyekkent az első részben aztán mégis benne volt még 2ben :D A másik meg grimlock hátán elég picinek tűnik optimus nem méretezték el kicsit szerintetek??

  42. amúgy ha a dinobotok nem lennének benne nem érdekelne mert kicsit elgagyizták őket… jó tudom robotokról van szó de akkor is többet lehetne ebből a frencsájzból kihozni ha más csinálná meg nem Bay… de Grimlock nagy kedvenc miatta kötelező lesz :D

  43. Nekem a legeslső részt jutatta eszembe, szerintem tűrhető lesz.
    Unitron is benne lesz a teaser elején ő az a nagy valami.

  44. vissza a jövőbe, star wars, indiana jones, terminator, alien!
    Az a baj,hogy sokan le vannak ragadva ezeknél és az ilyen filmeknél!Ezek kurva jó filmek,de az a sok ember vegye már le a szemellenzőt!Kicsit nyitni kéne a többi felé is,és nem csak a buziságaitokat fújni!!!

  45. te miről beszélsz? Ezek blockbuster filmek, amik mégis jók és nem csak a látványról szólnak. De ide lehetne venni az Inceptiont vagy akár az Avengerst vagy Gravityt is, amik szintén korrektek és nem kell 6 éves IQ szintre lemenni a kedvükért, hogy a film közben csak a nyál törölgetésére figyeljünk mellette.

  46. “…A dinobotok meg a rajzfilmben meg a képregényben is benne voltak, nem tudom mit kell rajta magyarázni,…” hátazért az engem érdekelne (a film maga nem is), hogy a 21.században mi a francnak van dinóalakjuk?! Comicban tiszta volt, na de azt itt bukták.

  47. sandor8206: Mert az Autobotoknak/Álcáknak miért van humanoid alakjuk? Nem hiszem, hogy vesződni fognak ilyenekkel…

  48. Play, hát mert az az alap alakjuk, humanoid, de vannak a gépi, autó, repülő stb. alakjuk, hogy beilleszkedjenek…a dinorobotoknak is van humanoid alapalakjuk, na de a mi francért lesz itt a 21. században dinóalalkjuk?
    amúgy tudom, hogy ez Bay film, szóval magyarázat helyett lesz plussz 10 robbanás, csak olyan tipikus Bay dolog ez is, ne keressünk értelmet egy TF-filmben ? :-)

  49. IMAX 3D, nachos-gyömbér és csókolom! Grimlocknál meg rendesen elkapott a nosztalgia. :) Aki az eddigi filmeket szerette az ezt is fogja, aki az eddigieket is lehúzta annak ez se fog tetszeni.

  50. Nem lesz ez szar, tessek mar leallni a csodavarassal, ameddig Bay rendezi, agyatlan akciohent lesz.
    Tessek orulni, hogy legalabb ez van, mert igy mindenki megkapja a CGI + AUDIO adagjat, ami az egyetlen ertekelheto az egesz sorozatban (hang odabasz, robotok csavarodnak, nagyobbak, durvabbak, vannak dino botok, ki a faszt erdekel mas?:D).

    VAROS

  51. Meg is érdemli mindenki, hogy ilyen trágya filmeket készítésének!
    Vigyétek a popcorn és a colát, ez való egyeseknek, nyomassuk tovább, had készüljön még 20 TF film hisz ez szuper, kikapcsolhatod az agyad a szürke hétköznapokból, nem kell ide történet, meg ilyen butaságok, csak hatalmas robbanások, meg dinók ;) respect

  52. :D Egyesek meg már szinte személyes sértésnek veszik, hogy vannak ilyen filmek és van akinek ez még tetszik is..

  53. megoldják majd ezt a dinoalakos kérdést… A dinók idejében jártak a földön és felvették az alakjukat ők voltak az elsők…

  54. Hát én bocsánatot kérek azoktól,akiknek tényleg fáj hogy tetszik “tetszenek” nekem vagy esetleg másoknak ez,vagy az ehhez hasonló filmek!De szerintem nem az ő pénztárcájuk bánja,ha mi megnézzük moziban ezt a filmet!
    Én személy szerint nem sajnálom rá kiadni a pénzt.
    Ennyi!

  55. Akiknek nem tetszik meg nem örülnek neki, ne nézzék meg. Nem kell idejárni lehúzni a rajongók kedvét.

    Én azért szeretem és megyek el megnézni minden TF filmet, mert végre láthatom a gyerek kori kedvences rajzfilmes szereplőimet. Kiskoromban sem a sztori miatt néztem a rajzfilmet. Hanem mert alapból szeretem a mecha-s rajzfilmet / filmet.

    Erre is azért mek el hogy lássam milyen megfilmesítve. Story ide story oda, a film izgalmas és nagy népszerűségnek örvend. És ha tetszik ha nem az a rengeteg ember nem a story miatt megy el megnézni.

    A szapulóktól kérdezem hogy orscar díjjas alakotást várnak bay-től vagy mi? :)

  56. Óriásrobot karddal, kabáttal, gépfehyverrel, ejtőernyővel és egyébb kiegészítőkkel mint a dinó vagy a sárkány?, már látom a játékboltok polcain. Lehet, az előzetesből kimaradt a lézerkard és a fézer, de ez még nem jelent semmit! Ami biztos, hogy én ezt nem fogom megnézni moziban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.