Apróságok: Hoffman, Goyer, Lego és valami kép

Gondolom hallották a szomorú hírt, miszerint Philip Seymour Hoffman meghalt a hétvégén. Ennek kapcsán pár film is veszélybe került, de a Lionsgate azt nyilatkozta, hogy a Hunger Games folytatásokhoz már felvették nagyjából a színész jeleneteit, úgy 7 napnyi hiányzott, így nem fogják újra castingolni, és a bemutatók időpontjai sem változtak.

David S. Goyer a Blade Trinity, The Unborn és a The Invisible után megint rendezni fog, ezúttal a The Breach címűt. Gondolom rögtön a várólisták élére teleportált az anyag. Egy volt zsaru a vadon közepén lezuhan repülőt talál, mellette az elnök feleségének tetemét, és jeleket arra, hogy valami különleges tárgyat elloptak. Nosza, a tettesek nyomába ered.

A The LEGO Movie még meg sem bukott, most hétvégén fog, de a Warner már a folytatáson töri a fejét, konkrétan: felfogadták az Internship íróját a második rész forgatókönyvének megalkotására.

A végére Russell Crowe rendezése maradt, amiből érkezett most egy kép. A címe The Water Diviner Egy olyan férfiról szól, aki a Dardanellák ostroma után igyekszik három eltűnt fiát előkeríteni.

14 hozzászólás a “Apróságok: Hoffman, Goyer, Lego és valami kép” bejegyzéshez

 1. megértem a Lego iránti ellenszenvet, sokszor, amikor beszéltetek róla abszolút egyetértettem, hogy egy végtelenül erőltetett, vontatott marhaságnak tűnik – de a kritikák alapján valahogy mégis durván betalált és mérföldekkel jobb, mint, amire számítani lehetett, úgyhogy ebből bukás biztos nem lesz.

 2. Miféle megfontolásból tartják Goyert alkalmasnak bármilyen film megrendezésére? Ha ott van mellette aktívan valami értelmes ember (Nolan), akkor semmi gáz, de önállóan? Jajjjjj…

 3. A nagyfilm nem tudom, milyen lesz, de Star Warsos legó shortok fetrengősek voltak. Szóval várom, de persze majd bd-n.

 4. Hoffmannt sajnálom, a tehetsége miatt, de másért nem. Egy drogos mindig is drogos marad.

 5. southbronx: lol, azért elég szánalmas ilyet mondani. mi alapján definiálod a drogost? s milyen jogon minősítesz így bárkit is? nehogy azt mondd nekem, hogy még soha nem fogyazstottál nikotint, alkoholt vagy koffeint (gyógyszerekről nem is beszélve)…ha nem, akkor überbrutál módon önmegtartóztató vagy, ha igen,m akkor sajnos nem vagytöbb egy drogosnál…

 6. Nem tudom én várom a Lego filmet nekem aranyosnak tűnik, de azért majd csak kritikák után.

  werdafckawi: Azért egy túlzó(nak tűnő, hisz nem tudjuk, hogy milyen szintű volt a függősége) kommentet egy még túlzóbb kommenttel lereagálni, nem túl okos dolog.

 7. “werdafckawi says:
  2014. February 4 at 20:46
  southbronx: lol, azért elég szánalmas ilyet mondani. mi alapján definiálod a drogost? s milyen jogon minősítesz így bárkit is?”

  Nem olvastad a híreket? Csak annyit hallottál, hogy meghalt?

  Nem is tudom pl ha valaki drogtúladagolásban hal meg tűvel a karjában plusz a rendőrség talál a lakásában 50 csomag heroint meg különféle más szereket…
  Mi más a drogos definíciója ha nem ez?

 8. Én kemény drogokról beszéltem, de ezt szerintem te is értetted, nem kell megmagyarázni… Hogy lehet a heroint összahasonlítani a koffeinnel, vicces. A legtöbb hoolywoodi sztár nem tud természetes halált halni, ami inkább vicces mint szomorú. Az összes gyógyszer és kábítószer túladagolásban hal meg. Azon csodálkozok hogy a south park készítői még nem csináltak belőle ey epizódot. Aki kábítószer által hal meg én nem tudom sajnálni, gyenge jellemű, a könnyebb egyszerű megoldást választó junkie.

 9. Miért is bukna a Lego film? Remek filmeket hoztak össze eddig is. A Lego Batman pazar hangulata és remek humora neked is megérne egy próbát. Remélem nem látatlanban fikálzod. :)

 10. a legtöbb természetes halált hal, az más kérdés, hogy a többség csak arra emlékszik aki nem így tett

 11. Én a fiatalabb korosztályról beszélek, nem az idősebb emberekről.
  Minden évben az oscar gálán össze van foglalva akik elmentek.
  És a legtöbb fiatal mind gyógyszer-kábítószer által hal meg, tudom mert 20 éve figyelemmel követem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.