A Need for Speednél nem a 3D a lényeg

Kár, hogy csak reklámszöveg, de kurvajó amiket a rendező, Scott Waugh mondott.

We kept it very quiet because we didn’t want this movie to feel like ‘GO SEE NEED FOR SPEED IN 3D!” That’s not the movie we were making. We’re making a real, traditional, throwback movie to the ’60s or ’70s so we didn’t want that marketing gimmick. That’s not what the movie is about.

Elvileg már szeptemberben eldöntötték, hogy 3D-be konvertálják a filmet, de azért tartották eddig titokban, hogy ne a “Nézd meg 3D-ben” legyen a mesterséges hype alapja, mert ők normális autósfilmet (ugye kevés CGi elvileg) akartak csinálni, nem pedig a 3D-t erőltetni. Konkrétan a rendező nem kedveli a 3D-t (wow), de persze engedett a stúdiónak, csak nem akarta a térhatást fő célnak. Meg azért sem vette fel rögtön 3D-be, mert vagy 27 kamerát használ egy jelenethez. Elvileg jó konvertálás lesz, nem Clash of The Titans kaliber.

A bemutató időpontja nem változik ettől a hírtől, mint látjátok, dolgoznak rajta vagy 5 hónapja.

9 hozzászólás a “A Need for Speednél nem a 3D a lényeg” bejegyzéshez

 1. Pont Scott Waugh miatt gondolom, hogy sokan túlságosan is lehúzzák ezt látatlanban. Az eddigi trailerek alapján jó utazás lesz ez. Az autómániásoknak, mint én, a sztori annyira nem fontos. Ha legalább annyi munkát belefeccelt Scotty mint a Valorba, már rendes kőműves munka lesz ez.

 2. Valaki el tudná magyarázni hogy miben ad több élményt a konvertált 3D film? Mert ugye forgatásnál, felvételnél azt nem direkte 3D-re állítják be, elvileg a vásznon sem fog sokat dobni rajta, nem? Vagy én gondolom rosszul?

 3. “Kuckuc”

  Valamit félreértettél:

  “Elvileg már szeptemberben eldöntötték, hogy 3D-be konvertálják a filmet”

  Ezzel csak azt érték el, hogy nem fogom megnézni moziban.

 4. mert? a 2d előadáson legalább tudod, h abban készült a film, semmit nem von le az élményből

 5. Az Avatáron, a Gravitáción és a Pí életén kívül még nem láttam olyan filmet amihez plusz élményt adott volna a 3D, sőt jó pár filmnél kifejezetten zavaró volt.Szimpla moskusvakítás az egész…

 6. Bandido: De nekem nem muszáj háromdébe’ nézni… És arra céloztam, hogy örülök, hogy van olyan rendező, aki nem a 3D körül forog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.