Heti mozibemutatók: február 6.

Akkor indul a filmbuzi reboot lélekben. Mondjuk már mostanra is több változás akad, nem vagyok benne biztos, hogy mind feltűnt, de mindegy is most. A lényeg, hogy igazatok van/volt, kevés a kritika, főleg a heti premierekről. Igazából kicsit kiégtem a blockbusterekkel, annyira csalódást keltő volt a tavalyi év, ellenben most tiszta lappal és a Robotzsaruval elkezdhetjük az idei máglyarakást. Mindjárt el is megyek rá és még ma megírom.

A Her hétvégi terv, a túlélőről pedig már van is poszt! A Labor Day majd dvd-n, vagy nem tudom, az is érdekel. Amúgy ez elég erős hét, közben pedig 7 napja szinte semmi értelmeset nem hoztak.

  • A háború angyalai (Angel of the Skies) – Dél-Afrikai háborús dráma.
  • Kertvárosi bordély (Concussion) – egy családanya luxusprostinak áll. Nem tudom mennyire mozis téma.
  • Kísértés (Breathe In) – Amy Ryan megkísérti Guy Pearce-t, és ez sem tűnik rossznak.
  • A Lego kaland (The LEGO movie) – abszolút nem várom, bevallom, de egész jó kritikákat kap, szóval gyerekkel mindenképp ajánlott.
  • A nimfomániás – 2. rész (Nymphomaniac) – nem kellett sokat várni Lars Von Trier új filmjének a második részére. Gondolom, ha bejött az első akkor kötelező.
  • A nő (HER) – Scarlett az oprendszere és szerelmes lesz belé? Itt a jövő, meg kell nézni.
  • Nyárutó (Labor Day) – Jason Reitman (Juno, Up in the Air) új filmje, ez is jónak tűnik.
  • Robotzsaru (RoboCop) – kevesebb vér, több ember-gép filozofálás?
  • A túlélő (Lone Survivor) – utóbbi évek legjobb háborús filmje Peter Bergtől, itt olvashatod miért.

Van mit nézni basszus, nem értem miért tolták ide mindet.

human
írta
2014. 02. 06. 13:38
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 6.” bejegyzéshez

  1. Lone Survivor mennyire barátnő kompatibilis? :D
    Elmennék rá moziba, csak egyedül elég meh mozizni

  2. sztornó az egész, most néztem meg, hogy csak pesti mozikban meg néhány városban vetítik csak…
    esélyt sem adnak az embernek, hogy moziba járjon

  3. Mostanában nekem is feltűnt, hogy egyfolytában csak hírek meg előzetesek, stb. vannak, és nagyon ritka a kritika. Podcastokat nem hallgatom (nem is fogom, mert főleg úton telón olvasgatok, ott meg nem erre fogom használni a keretet), nem tudom ott mennyire van kritika, de én nagyon hiányolom az írottakat. Jah, és nem tudom hányszor lesz még leírva, hogy kiábrándító volt a tavalyi blockbusterfelhozatal. Inkább csak nem a jókra ültél be, mert bizony azok is voltak a moziban.

  4. Valóban erős hét, na majd a jövőhét nem lesz ilyen jó (3 romantikus + Bieber). A Robotzsaru meglepően jó lett, nem véres, de sokkal társadalom kritikusabb mint előre gondoltam. A Lego-s a kritikai viszhang alapján egyre jobban érdekel és a Lone S,-t is érdemes lenne megnézni.

  5. Yessss, Végre lesznek kritikák a filmbuzi oldalon. 2014 Köszi :)
    Félretéve a szarkazmust, tényleg örülök, csak még utoljára rá akartam világitani jól :P

    Köszi human

  6. Azon a képen még elmegy robocop ruhája, de az elég vicces amikor fekete gumiruhában szaladgál… Lone Survivor tényleg nagyon jó peter berg legjobb filmje.

  7. Most nézem nem is tdtam hogy az új robotzsarut az a brazil rendező csinálta José Padilha aki az elit halálosztók 1-2. Az eddigi rendezései nagyon jók, az elit halálosztók kb az Isten Városa szinten van. Zseniális!
    Most már kezd érdekelni ez az új robocop.

  8. A LEGO kalanddal kapcsolatban meg tudom erősíteni a kritikát, besz*rás jó vígjáték, a gyerek mindenkiben ott van human!

  9. human: Már akartam írni, hogy mivel nyilván nem lehet kritika minden filmről, ezért egy kibeszélő posztot betehetnél hetente, ahol spoiler jelöléssel lehetne azokról a premier filmekről beszélni… Akár a “heti mozibemutatók” is lehetne ez… Csak egy ötlet.

  10. Nyílméregbéka: őszinte leszek, ezzel az a baj, hogy sokan basznak jelölni a spoilert és így nekem lövik el a filmet amikor kíváncsi vagyok rá csak nem érek rá csütörtökön. Ezért is volt letiltva a heti bemutatók posztok többségénél a kommentelés.

  11. ThomassLord

    “Inkább csak nem a jókra ültél be, mert bizony azok is voltak a moziban.”

    Nem kötekedésből tényleg, de mondj már mondjuk 5 olyan filmet, ami nem volt csalódás és moziban ment.

  12. Human: Ja, emlékszem rá, hogy ezekből volt probléma, de úgy látom az utobbi időben egyre kevesebb a spoiler a topikokban, megtanulta többség jelezni. Teljesen úgy sem lehet kiküszöbölni persze, de egy próbát megérne.

  13. Persze nem kiemelkedő vagy mérhető az eredetihez de határozottan nem volt rossz ez a robotzsaru…

  14. Mi ez a kép a Robotzsaruról? Így is szerepel az új filmben? Elég brutál ez a kinézet. Ha spoiler akkor csak egy igen/nem választ várok. :)

  15. több kritika, szuper! :) már csak annyit kérek human, hogy térj vissza a számmal való értékeléshez! (valószínűleg ezzel többen is egyet értenek :D )

    Ha megnézek egy filmet, akkor mindig megnézem, hogy írtál-e róla anno valamikor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.