Lilly, Uncharted, Hillcoat, Mars, rendezők

Seth Gordon (Horrible Bosses) rendezi az Uncharted filmet a Safe House forgatókönyvét író David Guggenheim munkája alapaján.

Evangeline Lilly lehet az Ant-Man női főszereplője.

John Hillcoat (Lawless, The Road) Triple Nine című új filmjébe Kate Winslet érkezik Chiwetel Ejiofor és Casey Affleck mellé. Kisebb szerepekben pedig Aaron Paul, Gal Gadot, Teresa Palmer, Michael Pena, Michael B. Jordan. A történet szerint egy csapat tolvaj meg akar ölni egy fiatal rendőrt, hogy ezzel foglalják le a zsarukat amíg ők a város másik végében kirabolnak valamit.

Marc Forster (World War Z) ezúttal a Marsra visz majd minket a Red Rising adaptációban. A könyvben a társadalom színek szerint van felosztva, a Redek (Pirosok) energiájuk utolsó cseppjéig robotolnak, hogy gyermekeik számára lakhatóvá tegyék a bolygót, amikor kiderül, hogy már rég a felszínen ropják a menőbb színek. Jöhet a felkelés.

Meet the Nominees: Feature Film Symposium. 2 órás beszélgetés Scorsese és a DGA jelöltek között. Csak érdekességképp.

4 hozzászólás a “Lilly, Uncharted, Hillcoat, Mars, rendezők” bejegyzéshez

  1. Casey Affleckel egy baj van, hogy ideegsítő a hangja. Úgy beszél mintha egy szelet alma lenne a torkában.

  2. Teljesen igaz. En mondjuk pont ezt birom benne. Olyan, hogy nem tudsz ra nem odafigyelni. Lilly: csak nem a WASP feszulos-szarnyas ruciban…? Nyami. Bar csak az ultimate verziot csipem, a 616os nekem nagyon pics@s volt.

  3. Atyaég, a Triple Nine-ba, úgy néz ki, sikerült mindenkit összeszedni, akik miatt inkább nem néznék meg egy filmet… XD

    A Red Rising viszont nagyon várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.