Megvan az ExpendaBelles rendezője

Ti kit tennétek az Expendables női változatának a rendezői székébe? Mert a stúdió Robert Luketic mellett döntött, aki a fantasztikus Killers, 21 és a Legally Blonde filmeket szállította. Igazi akciómágusnak tűnik a csávó, mint a Megat(r)on gyerek. De persze simán lehet, hogy itt végre magára talál a csávó, a Killersnek sem az akciójelenetek voltak a gyenge pontja.

Jelenleg nincs fixen szereplő női főszereplő, de a történetről annyit már tudunk, hogy valami diktátor foglyul ejti a világ egyik vezető nukleáris tudósát, és csak high class prostikat fogad a szigetén, ezért kell egy női mentőosztag. Semmi szexizmust nem vélek felfedezni, girl power lesz itthaha.

16 hozzászólás a “Megvan az ExpendaBelles rendezője” bejegyzéshez

 1. Bázze, akkor most totál komolyan megcsinálják a női Expendablest? Én eddig úgy tudtam, hogy csak ötlet szintjén merült fel…

 2. Diktátorshit meg atombomba, de lerágott sztori milliószór ásítós. Ha Beckinsale nem lesz benne, leszarom az egészet.
  Feltételezhető,hogy egy csapat keménykedő maca fog konok fejjel aprítani. Rettentő izgalmasan nem hangzik.

 3. Női filmnek női rendezőt: Kathryn B I G E L OW !!! A sok ilyen-olyan film mellett azért csak csinált egy Holtpontot,meg volt egy Kék acél,Near Dark-Alkonytájt,Strange Days,szerintem tud a csaj!(A Hurt Locker & Zero Dark Thirty nagyon megosztja az emberkéket,azokkal nem példálózom sem pro,sem kontra.)

  Egyébként nagyon jó a kérdés,kíváncsi vagyok milyen irányba fognak elmenni a készítők.Azt több helyen is lehetett olvasni,hogy megkörnyékezik Meryl Streepet (!),nna azért azt megnézném,de ha összejönne,szerintem a nyálában fetrengene minden filmbuzi!

  :-)

 4. Női retró akcióhősök ? :D
  Kinek állna ez jól ma?

  Cynthia Rothrock vagy Vászkez az álienből? Ők jó akcióarcok, de nem szép kollgőrlök.
  cgi-cica-modellek zsineges huzigásálására nem leszek kíváncsi.

  Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon tré. (De manapság mi jó? Szóval pénzhajhász kuka lesz).

  u.i.
  A CSÁVÓ szó a beharangozóban sokat szerepel, a CSÁVÓ. Tehát a CSÁVÓ.

 5. Cynthia Rothrocot a filmbe :D
  Ö igazi B kategóriás akciósztár volt a még anno régről.

 6. Az 57 éves Cynthia Rothrock, meg az 58 éves Linda Hamilton, mint high class prostik? Haha. Ők fiatalon se voltak valami szépek. Már Famke Janssen is 50 éves lesz idén, még talán ő elmenne, mert viszonylag jól tartja magát, de úgyis fiatal bigék lesznek benne, szóval nem aggódom az eye-candy miatt. :)

 7. én beraknám ide is Bex Taylor Klaust, akár kissebb epizódszerepre, illene ide a karaktere :) meg Michelle Rodrigezt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.