Paul Bettany lesz Vision

Érdekes fejlemény, mivel Tony Stark mesterséges intelligenciájának, JARVISnak adta eddig a hangját, erre most az a fejlemény, hogy a The Avengers: Age of Ultonban ő lesz The Vision. A karakter egy android a képregényekben, szóval…

Az megvolt, hogy Elizabeth Olsen lesz Scarlet Witch és Aaron Taylor-Johnson pedig Quicksilver.

22 hozzászólás a “Paul Bettany lesz Vision” bejegyzéshez

 1. az mondjuk elég hülyén jön ki, hogy az új X-men is szállít majd egy quicksilvert egy másik színésszel

 2. 7. Venom

  Igen lehet, csak ugye itt nem említhetik, hogy mutánsok, mert ugye Magneto gyerekei.
  A Fox-nál meg nem utalhatnak a Bosszúállókra és egyéb Marveles filmekre.
  Ennyi a történet. ;)

 3. Illik is Vision szerepére, eléggé androidos feje van.
  Amúgy Don Cheadle is lesz, mint Warmashine + Amcsi kapi 2 egyik rosszfiúja is szerepelni fog, de az még SPOILERS lenne.
  A film várós!

 4. Ha tényleg behozzák megint War Machine-t, meg azt a bizonyos valakit is az Amerika Kapitány 2-ből, akkor már onnan hozhatnák még a Sólymot is, elvégre ő is elég szerves része a csapatnak a Kapitány oldaláról.
  Csak nehogy elcsesszék a túl sok karakterrel, Abramsnak már az első résznél is baromira oda kellett figyelnie erre, és bár jól oldotta meg, mégis érződött a “patikamérleg-hatás”….

 5. Jóó persze statiszták meg nem is lesznek, szuperhős tömegirtás lesz az egész film….mondjuk ja miért is ne.

 6. sztem pont az a jó ebben az univerzum építésben, hogy hiába a sok karakter nagyon nem kell bemutatni őket, hiszen építgetik a karaktereket a külön filmjeikben, ugye van az alapcsapat és a rengeteg mellékszereplő, de ők is kaptak felvezetést, most akik tényleg teljesen vadi újak a Maximoff-testvérek.
  Jarvis/Vision alapszemélyisége megvan, csak testet is kap most.

 7. Hát lehet h Jarvist fogja megtámadni Ultron és ebből lesz gubanc. De ez csak az én teóriám :) De azért fura, hogy a Kick Asst játszó emberke fog egy másik képregény figurát megformálni és azért a Kick ass frissebb mint Chris Evans fáklyája :D

 8. Ha tényleg az Age of Ultron képregények alapján jön a film, akkor nem is baj, ha lesz pár mellékszereplős hős, mivel akkor azok hullani fognak, mint a legyek!
  Viszont lehet rosszul emlékszem, mivel azért sok Ultronos képregényt olvastam, hogy elvileg többször találkoznak vele, vagyis harcolnak, és az Age of Ultronos részek, amikor eléggé kilátástalan a helyzet! Előtte, pedig mindig legyőzték nemde, csak valahogy mindig megvolt a lehetőség, hogy valahogy megmenekült a robot!
  Valaki erősítsen meg ebben?!

 9. Paul Bettany jó választás Vision-nak.

  A Quicksilver-Scarlet Witch dolog nagyon érdekel, hogy hogy lesz megoldva így. Lesz vajon új Magneto is, vagy teljesen új szálat adnak a Maximoff testvéreknek?

 10. Spoiler!
  IMtal:
  Hát volt több csata, de mindig tanult belőle, Stark mondta, hogy a végén már nem fogják tudni legyőzni. Mondjuk akik hullani fognak: She-Hulk, Thing, Thor, Hulk, ja meg Ant-Man, akit ugye Rozsomák kaszál le… na de ezt hogy oldják meg. Mert a képregényben az utolsó csatánál Vision a múltban van, Ultron pedig a jövőben és Vision-on keresztül irányít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.