Milyen lett a LEGO-film?

A Mondo nagyon jó posztere mellé illik a kérdés, hiszen a héten érkezett a mozikba a lego szereplős animáció, és egész jó kritikákat kap. Valószínűleg ez bevételileg is tarolni fog.

11 hozzászólás a “Milyen lett a LEGO-film?” bejegyzéshez

  1. Baromi szorakoztato. De tenyleg, barmelyik korosztalynak tudom ajanlani aki valaha fogott a kezebe lego figurat. Sot, annak is aki sosem.

  2. Tök felesleges volt előre temetni a filmet, Human. Engem pl. megvettek kilóra az első előzetessel, fetrengtem a debil poénoktól meg a látványtól, és úgy látszik, nem csak engem.

  3. Nekem nagyon bejött, haverommal ott röhögtünk a beteg poénokon és tátott szájjal néztük a Lego darabkákat, amik annó nekünk is megvoltak. Ennek ellenére, csütörtök este nyolckor alig volt valaki rajtunk kívül a moziban. Lehet, ha elterjed mennyire állat, akkor többen mennek, de addig kétlem.

  4. Gyerünk a batmobilhoz…. o bammeg, gyerünk a lathatatlan autóhoz… a picsbe…

    (angol trailer alapjan)

  5. Most néztem meg. Szét nevettem magamat rajta! :D Nagyon aranyos, szórakoztató mese! Szerintem érdemes. Családosoknak pedig egyszerűen kötelező. A gyerekeknek a figurák, a felnőtteknek a szövegek fognak bejönni.

  6. nekem nagyon tetszett, főleg a történet meg a poénok:D
    oh és a zene, kifele azt dúdolgattam, nem néztek ám hülyének:D

  7. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez borzalmas film volt. Mindenhol csak azt olvastam, hogy milyen remek film & szórakozás ez még a felnőttek számára is. Sőt, volt ahol azt írták, hogy “hibátlan film”. IMDB-n is velem – és ismerőseimmel akikkel beültem a filmre – egykorúak 8.5-et adtak rá.
    Ezen felbuzdulva rángattam el 3 jó barátom a filmre. Vártam, hogy valami áttörés következik majd be a poénokat tekintve, de nem. Az egész film alatt összesen háromszor nevettem el magam. A film többi része valami elképesztően unalmas volt. És a durva az, hogy a gyerekek sem nevettek többet, mint mi. Így egyszerűen nem tudom hova tenni továbbra sem azokat a kommenteket, hogy “Végig röhögtük! Nagyon jó!” (Be voltak tépve?!) és társai.
    Röviden: Sajnáljuk mind a négyen a filmre kidobott pénzt. Senkinek nem ajánlom 12 év felett a filmet, kivéve ha extrém “szipi-szuper” érzékeny a humorérzéke. Részünkről / részemről: 2/10
    Voltak már ettől milliárdszor jobb animációs filmek, amiken trilliószor többet lehet nevetni.

  8. Lenny: Remélem nem haragszol, hogy több, részemről korrekt filmes blog-nak tartott website-ra beírom a véleményem, és nem fogalmazom át a kedvedért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.