Sabotage a felnőtteknek

Na az a helyzet, hogy káromkodnak benne, és baromi véres David Ayer (Training Day író, End of Watch rendező) új filmje. Az eddigi so-so előzetesek után ezt most teljesen bemutatják nekünk, érdemes megnézni. A filmben egy DEA osztag tagjai kezdenek hullani, amikor eltűnik az egyik akciójuk során egy rakat pénz.

18+ a tovább mögött.

human
írta
2014. 02. 08. 03:51
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Sabotage a felnőtteknek” bejegyzéshez

 1. David Ayer nem a Training Dayt rendezte, hanem az end of watch – Az utolsó műszakot.
  Antoine Fuqua rendezte a training dayt.

 2. Igen, David Ayer írta a Training Day forgatókönyvét. De korábban ezt írta is Human, ha jól emlékszem.

  OFF: Antoine Fuqua is hová süllyedt?! Az utolsó filmje, az Olympus has fallen borzasztó volt.

  ON: Ez a Sabotage keménynek tűnik. Moziban kell nézni.

 3. David Ayer írta a Training Dayt, szóval félig azért az ő filmje is, de való igaz, hogy a műszakot rendezte és milyen fasza volt az a film, atyám. Egyébként egy bajom van ezzel a trailerrel, hogy kb elpörgette az egész filmet, ettől még ugyan moziban nézős lesz, mert mire kijön lófaszra se fogok emlékezni a trailerből, meg egyébként sem zavarnak a spoilerek, noh de akkor is.
  Skip Woods neve írókánt már sokkal érdekesebb probléma az a csávó nagyon vegyes keverék az eddigi munkásságát nézve. Nekem a Kardhal anno kifejezetten tetszett, az A-Team reboot (vagy minek számít) szintén, a Hitmant nem láttam, de hallottam fanyalgásokról, viszont az X-men Origins: Wolwerine szimplán unalmas lett és a sztorija se jött be annyira, nah de a nem létező Die Hard 5-dik rész az akkora szenny lett, hogy nem értem ember hogy adhatot ki ekkora fost a keze közül. Mármint iszonyat ego-jának kellett, hogy legyen, hogy egy ekkora bűzölgő végbélterméket büszkén a világ elé merjen tárni…
  Noh de mindegy.
  Szóval kiváncsian várom ezt a filmet, hogy ezek ketten mit hoznak ki belőle.

 4. a Lostos emberke is benne van, így lenyírt hajjal és körszakállal, nem is hasonlít korábbi önmagára :)

 5. Kezdhették volna ezzel is, teljesen jó!! Kurvára nagyon igen igen igen. A felfokozott erőszak csak húzat a színvonalon felfelé minden esetben /nálam/. De rég láttam már ennyire atomanti trélert.

 6. Na végre! Baromira rühellem ezeket mostanság dívó barbie-verziókat az akciófilmeknél. Nekem fröcsögjön a vér ha valakit meglönek vagy odavágnak egy baseball ütővel, mert az úgy hiteles. Ha kilyukadt vérezzen bakker! A film kezdetektől várós nálam, de ez a trailer nagyon odabasz…:) mikor lesz a magyar premier?

 7. Na, ezaz, ez most odavert rendesen! Eddig olyan “hátnajó, majmegnézzük” státuszban volt ez a film, de ez meggyőzött. És hogy miért? Ahogy fentebb is írták: a zsákom televan ezekkel a mostani orgonaillatú, lassítva-vérnélkül-lágyanösszeesik-drámaizenére “akciófilmekkel”…Csesszék meg, ha megütnek vérzel, ha meglőnek fröccsen, és semmi romantika nincs benne. Ez olyannak tűnik. Végre!

 8. bzmeg, azért Svarci MARHÁRA megérdemelt végre egy ilyen filmet. mielőtt láttam a trailert, úgy gondoltam, minek bohóckodik már ilyen akciófilmekben, de most azt mondom, elég durván karcol. IGEN!

 9. Malachi: Pont az jutott eszembe, hogy első trailernél mindenki előre lesajnálta Arnoldot, mert nem illik a filmbe. Most meg megy az éljenzés, hogy milyen jó lesz. Ezért nem érdenes trailer alapján itélni.

 10. Hell Yeah! Már a túszejtős headshot-nál szintet lépett nálam a film. És igen legyen véres egy akciófilm

 11. hát ez nagyon pöpecnek tűnik :)

  ó jee, végre egy Schwarzihoz méltó film.
  remélem jó is lesz.

  egy biztos, moziban nézem meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.