Alakul a Terminátor

Gondolom páran nem akarták ezt hallani, de kezd összeállni a szereplőgárda. Emilia Clarke (Game of Thrones) és Jason Clarke (Zero Dark Thirty) lesz Sarah és John Connor, és most két névre szűkült a Kyle Reese szerepért szóba kerültek sora: Jai Courtney (A nem létező Die Hard, Spartacus) és Boyd Holbrook.

21 hozzászólás a “Alakul a Terminátor” bejegyzéshez

  1. Szóval akkor most hol is tart a sztori? prequel ez is? Már nem tudom követni ezt a sok bullshitet.

  2. Pocok: úgy hírlik jah. Arnold valami izomagy nagybácsit alakít, aki megihlette a skynetet az “első” visszaküldött T-800-ashoz. Szerintem fantasztikusan nagy hülyeség lesz ez a film, semmi meglepetésre nem számítok pozitív értelemben így nagyon csalódás sem érhet.

  3. Ennél jobban már nem is lehetne elrontani ezt a klasszikus film címet.
    Remgeteg rajongója van Cameron-arnold terminator 1-2 filmnek, a külföldi oldalakon mindenki fel vanháborodva, másról nem is lehet olvasni csak arról hogy minek csinálják, minek folytassák, cameron nélkül nincs terminator, szentségtörés! Igazuk van mert 3-4 rész egy kalap …., és ez az új is az lesz.

  4. Miiii???? Ez a fickó mint Kyle Reese… persze, mert az volt a lényeg, hogy egy kigyúrt katona volt. Nem az, hogy olyan ember mint bárki más. Michael Biehn a legjobb szerepválasztás volt azóta… csak gyalázzák. Talán Anton Yelchin állt legközelebb Reesehez.

    Hát nagyon remélem megmaradnak ezek a csalódott hangok hangok, és mindenki bojkottálni fogja. Én biztos nem megyek, semmi kétség buknia kell. Már csak azért is, hogy fejezzék be a felesleges Prequel-Reboot-Remake-eket. Ami tökéletes azt nem kéne bántani. ha jön valami annak egy normális 5. résznek kellene lennie, nem azzal babrálni ami filmtörténet.

    LEAVE THE TERMINATOR ALONE!

  5. Valaki vágjon Cameron álkapcsához 120-millát, és meg van oldva. Na jó! Legyen 240, hogy csináljon még egy Aliens-t is. Vagy a fanok indítsanak egy KICKSTARTERT, és béreljék fel ők!

  6. Pont ezt az előember fejű Jai Courtney az esélyes… Inkább mehetne a majmok bolygójába még sminkelni sem kellene nagyon.

  7. Öööh, most nem értem, direkt a legkevésbé odaillő színészeket keresik a filmhez? :P

    Moziba sajna nem megyek érte, az már tuti. :(

  8. Borzalmasan legalja castingok ezek, a Supeman Batman film vetekszik már ezzel lassan a szar választások versenyén.

  9. JConnornak okés az az ürge, de Reesnek, hát szégyen.
    Top5 best of filmkarakterben nálam benne van Kyle Reese = Michael Biehn,egyik legmenőbb filmszereplő volt szerintem.

    T4 ben Anton a gyerekReesenek nem volt rossz választás, még kissé hasonlított is, de ez az antikarakter nulltehetség Courteney meg az a homár szöszibaba, hát szomorú vagyok. Már csak csinálják remakere, aztán leszarom az egészet.
    Mennyivel jobb lett volna, ha a szuper/szerű/ 4. részt viszik tovább, ugyanazokkal a szereplőkkel, azzal a sztorival. Erre most várható lesz ez a.sszssz szarokrá

  10. nem baj csinálják, csak.
    csináljanak belőle még 10 részt legalább .
    ez azz hálivúd, mindent bele :)

  11. Ki ez a bamba gyökér? Egyre szarabb az egész termi univerzum… Mi lesz még ebből, te jó ég…

  12. E mellé gy Asylumos feldolgozást is szeretnék kérni – simán megférne egymás mellett a kettő…

  13. A casting helyett inkább aggódjatok az anya-fia pároson. Az jelzi hogy valamilyen túl időutazásolt katyvaszt kapunk :(

  14. Pedig drukkoltam Boyd Holbrooknak, még hasonlít is Biehnre, szőke, vékony, arcra is hasonlítanak, séró is. Erre ez a pumpált köcsög…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.